הפרעות קשב

פלגיה

New member
רק שכאן זה פורום הורים

ולא פלטפורמה להפניות לבלוגים במקומות אחרים. הרוצה לפתוח דיון - יתכבד ויכתוב אותו בהודעה בפורום. אישית אין לי שום כוונה להיכנס לקישור הזה, ואני מקווה שאחרים יעשו כמוני.

stiker

New member
בואי נבהיר משהו

אני בסך הכל כתבתי משהו שלדעתי כל החורה צריך לראות. אז בין היתר שזה מופיע בבלוגיה קישרתי את זה פה. ככה עשיתי עם הפוסט הקודם שלי שזכה להמלצת העורך אחרי שצפו בו 350 איש ביומיים.

פלגיה

New member
בוא נבהיר משהו

על פי כללי הפורום הייתי יכולה למחוק את הודעתך, כי היא לא מכילה תוכן אלא רק קישור. יש פורומים ויש בלוגים, והפורומים הם לא במת פרסומת לבלוגים. גם לי יש בלוג, ואני לא מפרסמת אותו כאן, ולא בשום פורום אחר. רוצה פרסום? לך לבלוגיה. רוצה דיון? פרסם כאן את הפוסט בלי לגרש לי גולשים למקומות אחרים.

אביבקיץ

New member
לידיעת כל אלה שמפנים לקישורים:

אם הייתי פותחת את כל הקישורים שמגיעים אליי או שאני נתקלת בהם בפורומים - הייתי עובדת במשרה מלאה בפתיחת קישורים אז הפסקתי אני פותחת קישור רק אם המפנה טרח וגם כתב איזה רמז על מה נושא הקישור, ואז אני מחליטה אם זה נראה לי חשוב או מעניין "תקראו פוסט שכל הורה צריך לדעת" זה בדיוק כמו "כנסו כנסו". אני לא עז, ואני לא נכנסת לכל מקום שאומרים לי. אם היה לי כוח, הייתי גם מעלה את השאלה כמה הרבה בטחון עצמי בן אדם בשביל להחליט שהפוסט שהוא כתב "כל הורה חייב לדעת". דווקא אנשים שמבינים, מבינים מספיק כדי לדעת שהם לא יודעים הכל, ושלא כל מחשבה שעולה בראשם היא ידע הכרחי ומוחלט לכוווווולם. אולי קצת צניעות? "משהו נחמד שכתבתי שאני חושבת שיעניין אתכם" זה כבר לא מספיק טוב?

stiker

New member
בואי נעשה סדר בדברים

1. לא הכרתי אותך ללחוץ על הקישור 2. את צריכה לקרוא לא לדעת - אל תשבשי את מילותיי. 3. ואם לא הייתי חושב שזה יעניין בפורום חינוך לנוער אז לא הייתי רושם זאת כאן. המשך שבוע מקסים שיהיה לך...

stiker

New member
נ.ב.

4. בכותרת רשום - "הפרעות קשב" אז בנושא מה הקישור? הפרעות שינה?... אני מצפה לתץגובה עם שכל להבא.

פלגיה

New member
אז מה הקישור?

יכול להיות פרסומת, שכל כניסה נותנת לך כסף. יכול להיות הורדת קובץ עם וירוס, יכול להיות הרבה דברים. לכתוב כותרת בומבסטית כדי לפתות אנשים להיכנס זה לא דבר חדש.

למעלה