הפרעות חרדה

• פותח הנושא f30
  • פורסם בתאריך

f30

New member
הפרעות חרדה

האם אמון אישי יכול לעזור לי להתמודד עם הפרעות חרדה?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון וטיפול

אימון אישי אינו המענה במקומות כאילו. הטיפול הבסיסי צריך להיות טיפול רגשי מאיש טיפול מוסמך. אפשר לשלב אימון אישי כאשר זה מתאים ונכון, אך לא במקום הטיפול. אימון מיועד למי שיכול לגייס את כוחותיו הפנימיים לטובת עצמו ומטרותיו. תוכל לקרוא עוד בקישור הזה ובעוד שרשורים בנושא זה שעלו בפורום.

ramib6

New member
הערה קטנה

הערה קטנה כשאת כותבת "הטיפול הבסיסי צריך להיות ...מאיש טיפול מוסמך" ניתן לחשוב או לפרש בטעות שמאמן אינו איש מוסמך. אז כמובן שמאמנים אינם מוסמכים לטפל בחרדה ולזה יש את עולם הפסיכיאטריה והפסיכולוגיה , אני מתקן ממקום שמשמנים הם גם אנשי מקצוע מוסמכים ושי לציין זאת אולם חרדות וכיו"ב אינו מרחב העבודה שלהם ובחרדות בדרך כלל יטפל פסיכיאטר . רמי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מי מוסמך

הי רמי, תודה על ההערה. אבהיר ואוסיף: אכן מאמנים יכולים להיות מוסמכים (לא כל מאמן עבר תוכנית הסמכה), אך כל הסמכה למאמנים מכשירה לעבוד עם אנשים "בריאים". עבור אנשים הסובלים מחרדות, דיכאונות ומחלות נפש, הטיפול צריך להינתן על ידי מי שהוסמך לכך - מטפלים נפשיים.

ramib6

New member
מסכים עם כל מילה שאומרת

מסכים עם כל מילה שאומרת וזה מה שכתבתי אנחנו מומכים לאמן ולעבוד עם אנשים בריאים בנפשם אך איננו ממלאים מקום של מקצועות אחרים כגון פסיכיאטריה וכיו"ב. אגב היה דיון דומה בפורום בנוגע להפרעות אכילה. שמה כתבתי שבהפרעות רכילה מאמן לעזור לצד דיאטנית או מי שמוסמך לטפל בהפרעות אכילה ואמרתי שיש דיאטנים ואנשי מקצוע בתחום התזונה שהם גם מאמנים. יום טוב שיהיה

רמי

ההגדרה של ענבל היא לחלוטין מדוייקת. אנשי טיפול מוסמכים הם אנשים שהוסמכו לטפל. ככל הידוע לי מהלימודים שלי, מעולם לא הוסמכתי לטפל באנשים. רק לאמן אותם.

ramib6

New member
גם איתך אני מסכים בכל מילה ,

חידדתי נקודה אחרת ושתהיה שבת מקסימה. רמי

תלתלית3

New member
תגובה

אני גם מאמנת אישית וגם מנחה בדמיון מודרך ו-NLP. אני ממליצה על הנחית NLP שבו יש פרק גדול בנושא העבר כולל התמודדות עם פוביות. את מוזמנת לפנות אלי במייל אישי. אוהבת ומחבקת טליה

למעלה