הפרעות אכילה

bimba8

New member
הפרעות אכילה

שלום לכולם, אני בת 24 וסובלת מהפרעות אכילה שמתבטאות בעיקר באכילה כפיתית, ללא גבולות. הבעיה הזו התחילה אצלי לפני קצת יותר משנה . מאז שזה התחיל אני מנסה לצאת מזה בכוחות עצמי ולא מצליחה. (נסיתי כבר המון דברים) למעשה הבעיה רק מחמירה- אני אוכלת כמויות אדירות של אוכל ,מרגישה רע, ומשמינה . אני בעלת מבנה גוף רזה יחסית, ולכן אנשים לא חושדים יותר מידי. מה שכן, לא לאורך זמן - בחצי שנה האחרונה העלתי כ-6 קילו. אני מרגישה רע, חולה הרבה יותר, ולא כיף לי לעשות ספורט (דבר שקודם הייתי עושה יום יום). יש לי חבר,אנחנו ביחד כשנה וחצי. הוא התאהב בי כשהייתי רזה,ספורטיבית ובעיקר אהבתי את עצמי ואת איך שנראיתי. עכשיו אני מרגישה שהבעיות האלו שלי, וגם המראה החיצוני החדש שלי, פוגע בקשר שלנו. אני מתביישת ממנו. חוץ מזה הבעיה הזו משפיעה עלי גם בעבודה. בזמן האחרון הגעתי למצב שיא שבו אני מחביאה אוכל (המון אוכל,בעיקר מתוק) במגרות ליד השולחן בעבודה, ואני אוכלת הכל במהירות כשאף אחד לא רואה. אני מיואשת. אין לי כבר כוחות. באיזשהו מקום בראש אני עדיין מאמינה שאני יכולה לחזור ולהיות כמו שהייתי. שככה אני רוצה לחיות. אבל המציאות היא אחרת, וקשה לי להפטר מההרגלים שרכשתי לעצמי. חשבתי לפנות למאמן שמתמחה בנושא הזה. אם זה יכול לעזור לבעיה מהסוג הזה? יש לכם מישהו מתאים בשבילי? תודה גדולה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
טיפול בהפרעות אכילה

יקירה, אנא פני בהקדם לטיפול פסיכולוגי במרפאות המתמחות בכך. הפרעות אכילה אינו בתחום האימון כי אם בתחום הטיפול הנפשי. אם יש לך מוטיבציה לשינוי, אנא פני לערוץ המתאים ביותר כדי לטפל בעצמך. אל תבחרי בפתרונות ביניים אשר יכולים להיות הבטחת שווא.

מסכימה עם ענבל

צריך טיפול מקצועי. אני אפגש ביום א' עם מישהי שנמצאת במצבך וגם מעבירה סדנאות לעזרה. אדבר איתה ואשלח לך מסר.

bimba8

New member
טיפול

מה הכוונה ב "טיפול פסיכולוגי במרפאות המתמחות בכך"? אילו מרפאות?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מרפאות

חפשי "מרפאת הפרעות אכילה" בגוגל ותקבלי קישורים למקומות רלוונטיים. במרפאות ניתן טיפול על ידי צוות מומחים אשר זו התמחותו ומטפל בך בראיה כוללת.

תלתלית3

New member
האם יש משהו שקרה שגרם לך

לאכול בצורה כפייתית ? האם התופעה מחפה על משהו אחר שאולי מטריד אותך ? האם את מקיאה ? מה גורמת לך החבאת האוכל ? ממה את חוששת ? קיומו של האוכל במגירה מה מעניק לך ? אכן מדובר בהרגל שרכשת, השאלה מתי הוא החל ומה הטריגר שגרם לו להתחיל. עבודה עם תת המודע בתהליכים שונים יכולה להוריד לך תובנות יפות על מצבך ובעיקר הבנת הטריגר. בהצלחה טליה

למעלה