הפרעות אכילה

הפרעות אכילה

ערב טוב, כבר כשנה אני חולה באנורקסיה. בחצי שנה האחרונה הצלחתי "להבריא" ועליתי למשקל נורמלי. החצי שנה הזו הייתה גהנום, ולמרות שיש בי חלק שמרוצה - חלק אחר בי מנסה נואשות לרזות שוב ולחזור להרעיב את עצמי. כל יום הוא מלחמה ואני זקוקה נואשות לטיפול. איך אני יכולה להשיג טיפול בצבא? אינני זקוקה לאשפוז, רק לדבר עם מישהו. אני חתומה קבע ומתכננת קצונה, אינני רוצה בשום פנים ואופן שהדבר יגיע למפקדיי. איך אני יכולה לעשות את זה בצורה כמה שיותר דיסקרטית?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לאכול....

נראה שאת נמצאת במרכזו של קונפליקט.. מצד אחד את מודעת לכך שקיימת בעיה ... הגדרת אותה ואפילו התמודדת איתה באומץ... נראה שאת גם מבינה שלבד התהליךהזה קשה ואת זקוקה לעזרה מקצועית.. מהצד השני ניראה שהמערכת הצבאית שיכולה וצריכה לתת לך תשובה לצורך שלך, עשויה אולי לפתוח לך "תיבת פנדורה" של צרות... ומהצד השלישי ברור שמי שצריך לעזור לך כחיילת בקבע הוא הצבא.. לטעמנו אפשר לחשוב על מספר כיוונים.. את יכולה לבוא להדבר איתנו על כך בשיחה אישית ולהתלבט ביחד מה לעשות... את יכולה אולי להתייעץ באתר שעניינו הפרעות אכילה מתאים או בפורום של חיילים ... מחכים לך ורוצים לדעת עוד על הדברים.

למעלה