הפרעות אכילה

הפרעות אכילה

האם רפלקסולוגיה יכולה "לרפא" חולות אנורקסיה/בולמיה? האם אפשר לראות סימנים על הרגל גם אם המטופלת לא אומרת שיש לה הפרעות אכילה? בנוסף אם מטפלים בחולים אלו האם זה מסוכן ליגוע באיברים מסויימים שאנחנו יכולים להזיק להם? בנוסף רציתי לשאול מה אומר שלפוחית באיזור האש? זו לא שלפוחית עם מים היא יבשה ומקלפת, ובזמן ספורט איזור האש נורא שורף וכואב לי, על מה זה יכול להעיד?

גיא Myfoot

New member
אנורקסיה / בולמיה

בוודאי שניתן לטפל בחולי אנורקסיה / בולמיה ברפלקסולוגיה "לרפא" זו מילה גדולה, אבל אם הכוונה היא לעזור - לפי דעתי מעל ומעבר כן ..... ובוודאי ניתן לראות את הפרעות האכילה ברגל - למשל - חוסר באיזור הקיבה / המעיים, איזור מערכת העיכול ייראה "חסר חיים" , חלש , ללא ויטליות ..... יכולים להיות עוד איברים שיראו את הפרעות האכילה, השאלה מאין נובעות ההפרעות ומה היא הסיבה האמיתית להן ..... רפלקסולוגיה הרי משקפת הכל בכף הרגל לא ? שלפוחית באיזור האש ? אם היא מלאה במים ונפוחה הרי זו "השתלטות" של המים על איזור האש .... אם היא יבשה ומתקלפת - זו יכולה חהיות "השתלטות" של האדמה על האש ..... איזור האש שורף בזמן פעילות ? אולי הוא אמר לך משהו ? מנסה להזהיר אותך ממשהו ? גיא פיק

csh018

New member
אני רואה שלפוחית מתקלפת כתחילתו של שינוי

השינוי מלווה בכאב בהצפה רגשית, עד כדי כיבוי של הכוח הפנימי. אך למרות זאת אני רואה אישה חזקה שלמרות הקשיים תצעד קדימה. בהצלחה ענקית שלומי

למעלה