הפרעה אישיותית

הפרעה אישיותית

מצפייה בכל פרקי רצים לדירה עד עתה הגעתי למסקנה: לאחת ממשתתפות התחרות יש הפרעה אישיותית. למרות שאינני פסיכיאטר ומעולם לא למדתי את התחום למרות שאני מודע לעריכה שעוברת הסדרה, אני עדיין חושב שיש לה בעיה נפשית קלה, שאינה מפריעה לה בתפקוד היומיומי.

למה אתם חושבים שלענת יש בעיות?

התנהגותה של ענת כפי שהופיעה בסדרה, למרות שהיא היתה וולגרית בחלק מהפעמים, אינה סוטה מתחום הנורמה. לא התכוונתי לענת.

nnoooyyy naim

New member
בקשר לענת!

ענת מרצים לדירה ורוני הבעל שלה שני מפגרים אני שונאת אותם איכס שונאים אותם איככככככככככסססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eggplant

New member
רק לאחת מהן? חחחח

אם תנתח יותר לעומק תמצא עוד הרבה חחחחח

מי??

אולי לענת.....לא כי אני שונאת אותה, כי בן אדם נורמלי לא הולך ומפריד בין דודה שלו לבעלה!!

hilulit1

New member
האהת היא שזה דיי ברור גם בלי שתגיד

ברור שזאת אירה. מה נסגר עם הבחורה.כל הקטע הזה שהוא לא רצה לעשות את המשימה של הג'וקים והיא ענתה לו "בגללך אני אפסיד במשחק" (משהו כזה). או הקטע עם הפיתות וכל החוסר סבלנות שלה. באמת הפרעה קלה. וגיא הוא גם כן סוג של יצורון. מצד אחד הוא אינטילגנט שכזה ומצד שני מה הוא עושה איתה. יש רגעים ממש מביכים בין שניהם כשהוא אומר לה "תשתקי, תסתמי" וכל זה. הם אחד הזוגות היותר מוזרים ולא קשורים אחד לשני.

נכון חוסר סבלנות זה הפרעה נפשית

ממש יאללה באמת עדיף שתשתקו/תסתמו איך שתרצו בן אדם לחוץ וחסר סבלנות זה לא בן אדם עם "הפרעה" חוסר סבלנות זה תכונה וגם בן אדם לחוץ זאת תכונה זה לא דבר שסוטה ממה שמוגדר כ"נורמלי" ומי מת והפך אותכם לפסיכולוגים? צריך למחוק את השירשור הזה הוצאת דיבה.. מה שמו אותו בעמוד הראשי

hilulit1

New member
תרגיעו מה הלחץ?

על איזה הוצאת דיבה בדיוק אתה מדבר? אנשים שמסכימים להשתתף בתוכנית ריאליטי כזו ובכלל, להתפרסם יודעים שהדבר כרוך בביקורת. אף אחד כאן לא פסיכולוג ואני אישית גם לא מתיימרת ליהיות אבל מה שכן מותר לי זה לכתוב דעה על הזוג, על ההתמודדות שלו עם מצבי לחץ וכאלה. בכל אופן.. לא התכוונתי להעליב אף אחד. מצטערת אם זה מה שקרה. נ.ב ומי הפך אותך לפסיכולוג שאתה קובע מה בגדר הנורמה ומה כן מוגדר כבן אדם עם "הפרעה"?

נכון אתה לא פסיכולוג

אז עדיף שתשתוק מאשר שתוציא את עצמך אידיוט ותוציא אחרים משהו שהם לא הרבה אנשים נשברים ומתנהגים אחרת תחת לחץ אתה אפילו לא יודע איך הם באמת אז עדיף שתשמור את הפסיכולוגיה בגרוש שלך לעצמך

למעלה