הפרסומת של TNT

yonigold

New member
הפרסומת של TNT

אני מניח שהיה כאן דיון רציני בנושא הפרסומת של TNT עם הדוגמנית שדורכת על... אני ממש מתקשה להבין את כוונת המפרסם ואת הסיכון שהוא לקח. אני מבין מה גרם לו לבחור בקונספט של REAL FASHION ככקונטרה לFOX ושות' שהביאו פרסומות "לא מציאותיות" לכאורה, אני מבין שהוא רצה להראות את אופנת TNT כמשהו מציאותי/עכשווי/אמיתי. אבל מה לגבי שיוך רגשי של המותג TNT עם הדבר שהדוגמנית דרכה עליו? אני אישית בתור לקוח פוטנציאלי בכל פעם שעולם השם TNT התמונה שעולה לי לראש היא לא ממש סימפטית. מישהו יכול להביא לי קישור לדיון על הפרסומת או לנסות להסביר למה התכוון המשורר? תודה ויום טוב.

twigy

New member
תרשה לי להביע דיעה

לדעתי טנט נקטו בגישה יפה מאוד שלא זכור לי שראינו בטלויזיה. הדוגמנית היפה שמענטזת לאורך כל הדרך שהופכת עד לרגע השיא לאליל נפוח יותר יותר, מתפוצצת בשניה אחת על המסך. לרוב הציבור, וכמה שזה לא פוליטיקלי קורקט להגיד, זה עושה טוב לראות את סמל-העוצמה הזה נופל בשניה אחת כשהוא מנגב את גוש החרא מנעלי העקב הנסיכיות שלו. וזה הפאנצ' האמיתי, אנחנו לא משחקים כאן בקקה מסרטי טלנובלה לא מציאותיים, טנט זה real.

yonigold

New member
אני חושב שיש לך טעות בסיסית

הגיונית? אתה צודק. רגשית? ממש לא. אני חושב שמה שהצופה יקח מהפרסומת הזאת זה לא השמחה לאיד לדוגמנית המנופחת שמתנפצת למציאות אלא הקלוז-אפ המוגזם והדי דוחה שמקושר למותג TNT. אחרי כל הקמפיינים המוגזמים של שאר מותגי הבגדים, היה זה רעיון יפה של TNT ללעוג להם ולבדל את עצמם כמותג שלא מתפלצן. אבל אני יכול לחשוב על הרבה דרכים יותר מעודנות להציג את עצמם כREAL. זה לא היה חייב לרדת לרמה כזאת.

twigy

New member
הרמה הזאת נחקקה לך בזכרון

ותגלוש למודע שלך כשתעבור על יד אחת מחנויות טנט.

תלאבובה

New member
חוצמזה

היא יכלה לדרוך על מסטיק או משהו.. למה חייבת על (ציטוט) "חרה"?

למעלה