הפרסומת החדשה מי עדן

• פותח הנושא skap
  • פורסם בתאריך

skap

New member
הפרסומת החדשה מי עדן

מישהו יודע מי המבצע המקורי ושם השיר המלא של השיר המלווה את הפרסומת החדשה של מי עדן? השיר עם המילה "הללויה"??? תודה

אורז

New member
פרסומת יפה!

בתשובה לשאלתך, לאונרד כהן שר את הגרסה המקורית (יש איזו תוכנית לילה בגל"צ שזהו שיר הסיום הקבוע שלה, שכחתי את שמה). באופן אישי, מאוד אהבתי את הפרסומת. אני מאוד אוהב את הרעיון שהגיבור של מי עדן הוא לא זה שמנצח במרוץ, אלא זה שמגיע אחרון דווקא, אבל לא מוותר. אגב, נביעות עשו בעבר רעיון דומה של מרוץ שבסוף בחורה שופכת על עצמה כד שלם של נביעות. הקרדיט אגב למשרד החדש והצעיר מקאן אריקסון. מאחל להם הצלחה בשוק הישראלי...

Jorel

New member
קשר בראל בדרך למטה

סליחה - מק'אן אריקסון. מה הם רוצים לומר? הסרט מלא, לדעתי, בכשלים לוגיים ותסריטאיים: קודם כל, קולנועית, כל הסרט מוגזם ופאתטי - ניסו לעשות דרמה ע"י שימוש (מוגזם) בהילוכים איטיים ובמוזיקה אובר-אובר-פאתוסית. שנית, הגיבור שלנו (שלא ויתר, וואלה - כל הכבוד) הוא לא היחיד ששותה מי-עדן. הוא לוקח מים מדוכן שכולם שתו ממנו, So? אז גם המנצח שתה ממנו, גם המקום השני וכך גם כולם. והדבר האחרון, שכל-כך לא מתאים לקריאטיב של קשר בראל, הוא הסלוגן החותם: "תטעם מהחיים" (משהו כזה)?!?! מה זה צריך להיות? זה נשמע כמו סיסמא דהויה משנות השמונים! אז הם פיתחו את לגימה מהחיים לטעימה מהחיים... אוי לפדיחה. 4 בסולם ג'ורל. נ.ב. לא אכפת לי מי אתה ומה המוצר שלך, אם המתחרה שלך היה בסביבה קריאטיבית כלשהי (כמו במרתון, לדוגמה) - אל תלך לשם, אלא אם אתה רוצה לבלבל את כל השוק ושאף אחד לא יזכור כלום (שגם זו אסטרטגיה).

אורז

New member
מסכים רק עם ההערה האחרונה שלך

קודם כל, אהבתי את המוסיקה. היא מרגשת ולא קיטשית מידי. שנית, הסרט מצליח להעביר גם בטכניקה הקולנועית וגם בתסריט את הרעיון שאנשים ששותים מי-עדן הם אנשים מחומר אחר, כאלה שלא מוותרים לעצמם בלה בלה בלה. זה לא אומר שהווינרים שותים נביעות, למה להם להגיד את זה? הם פשוט שמו את הפוקוס על האחרון שהגיע וזה כנראה גם אתה תסכים שזה הקריאיטיב של הסרט. לגבי הסלוגן, אני לא זוכר אותו בכלל, ככה שקשה לי להתייחס. ושוב, לגבי ההערה הנכונה שלך, אתה צודק 100% ואני בטוח שהנושא הזה עלה לדיון. אתה יודע מה, מספיק שהיו הופכים את זה למרוץ אופניים, טריאטלון או משהו כזה, כדי שזה יוריד בקצת את הפדיחה.

amiro007

New member
אורז!!הבאת הרמה להנחתה!!!!!

לא זוכר תסלוגן.???? אתה יודע שיש עכשיו קופי במק'אן שמתהפך בכיסאו?! הרי למה ישבו והגו תסלוגן??? כדי שיעביר תמסר!!! ואתה לא זכור אותו??? מה שאומר לא קליט!! מה שאומר שיש פה פיספוס!... המוזיקה מרדימה ראבק! זה של שתיקת הכבישים!! של ג'ון קייל! מרדימה!! למה אתה חושב יש תאונות?? אנשים שומעים תמוזיקה נרדמים על ההגה ויאללה נכנסים לסטטיסטיקה..
אני אומר שיכלו להרים משו עוד יותר טוב.... ראבק זה מים!! זה דבר כיפי להתעסק איתו! עדיף כבר הקאפוארה

oren*

New member
הסלוגן הוא "לגימה מהחיים", כמו כל

קמפיין אחר שהם עשו בתקופה האחרונה (אני יכול לזמזם את המוזיקה מהקמפיין הקודם - לגימה, לגימה, לגימה, לגימה, לגימה מהחיים, מי עדן). אפשר לראות אותו כאן מסכים עם המוזיקה המרדימה, אני בדרך כלל עובד כשהטלוויזיה מאחור פועלת, יש פרסומות שגורמות לי לסובב את הראש (פץ ונולי של מנה חמה אוסם לדוגמא) ויש פרסומות כדוגמאת מי עדן שעוברות ברקע.

no bigi

New member
זה בכלל לא ג'ון קייל

לגירסה הזו אחראי בחור מאוד מוכשר בשם שלומי קינן (שעושה מוזיקה להרבה פרסומות וגם לאביב גפן בין היתר) ולמי ששר בכלל קוראים ברק...

oren*

New member
לי יש בעיה עם הסגיר של הפרסומת

רוב הפרסומות מסתיימות בסגיר בו הלוגו יושב על גבי רקע אחיד, בולט ובעצם מהווה חותמת של החברה מאחורי המוצר בפרסומת. באוסם הלוגו מופיע כשמש מאחורי עננים, אצל תלמה יש אנימציה של האיש שמנשק את האצבעות, תנובה יוצרים את הלוגו שלהם משלוש פינות המסך וישראכרט סוגרים את הפריים עם חלונות מעוגלים (רמיזה למגוון כרטיסי האשראי בתשלובת). אצלי מי עדן, פשוט הדביקו את הלוגו כטלאי אליפסי על גבי המסך, ללא כל התייחסות לקשת התלת-מימדית החדשה שיש בו או לטיפוגרפיה הייחודית.

Jorel

New member
וואלה - לגימה מהחיים...

לא יודע למה חשבתי אחרת... לגבי הסגירים, שזה טרנד שנכנס רק בשנים האחרונות, לא יודע - לא ממש מפריע לי שזה בא כפלאך על גבי הויז'ואל (דוקא נחמדה המינימליסטיות, לא?). חוצמיזה, מה נשמע אורז?

amiro007

New member
נו ברור ששלמה שר את זה!!נראה לך

יש להם כסך לזכויות יוצרים???

למעלה