הפרית מבחנה

סיגל 11

New member
הפרית מבחנה

שלום לכולן, אני חדשה פה, אם כי לא חדשה ב"עסק", עברתי כבר שתי הפריות מבחנה, רציתי לדעת אם מישהי יכולה למסור לי פרטים בקשר לעלות ליווי של רופא פרטי בהפריה, כמה זה עולה? אודה לכל תגובה שלכן ויהיה לי נעים להכיר.

עינת ב6

New member
הי סיגל ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

סיגלי ברוכה הבאה...
מאחלת לך שהיה קצרצרה כאן איתנו...
בקשר לעלויות זה קצת משתנה מרופא לרופא ומבי"ח אחד לאחר. עד כמה שאני יודעת לדוג' בירושלים נאמרו לנו מחירים בטווח של כ-5,500 לכמעט 10,000 בבי"ח אחר! מקווה שמה שלא תחליטו יהי הכי טוב עבורכם...
בינתיים המון המון בהצלחה חמודה!

סיגל 11

New member
היי עינת

עינת שלום ותודה על תגובתך ועל האיחולים. ראשית, אני רווקה והחחלטות הן שלי ולא "שלנו", כמו כן לא התכוונתי לעלות הטיפול כולו, כי יש לי מימון מקופ"ח, אלא רק לליווי של רופא צמוד פרטי שיתן בכל מחזור טיפול את תכנית הטיפול, ייעשה את השאיבה ואת ההחזרה. האם יש לך או למישהי אחרת מושג. תודה רבה ושבת שלום ושלווה.

עינת ב6

New member
סיגלי...

שחקי אותה חמודה ! כל הכבוד על הכח לעשות את זה בעצמך!!! לגבי המחירים אני מצטערת לומר לך שזו העלות של הליווי של הרופא! זא"מ שבית החולים הוא ציבורי ובמימון הקופ"ח וכו' אבל עלות ההתיעצויות עם הרופא השאיבה וההחזרה - אלה לפחות אצלנו הסכומים בהם מדובר! ועכשיו אני אאחל לך בהצלחה!

שירן55

New member
ברוכה הבאה לבית החם שלנו../images/Emo82.gif

לא יודעצ לגבי העלויות, אך למה לך לבזבז כסף, יש המון רופאים מצוינים העובדים עם קופות החולים. שיהיה בהצלחה

סיגל 11

New member
עינתי שלום

שוב תודה להתייחסותך ולעידודך. אגב, איני בטוחה אם קשה יותר לעבור את זה לבד או יחד, שמעתי שגם ההתמודדות הזוגית אינה פשוטה ו"מזמינה" צרות מסוג אחר.... בכל מקרה, כולן פה חזקות , כי תהליך זה אינו קל. לגבי העלויות זה די מפתיע אותי, כי מישהי אמרה לי שהיא משלמת לפרופ' זיידמן כ - 600 ש"ח למחזור הפריה לליווי צמוד. הגיוני??????

דנה121

New member
הגיוני ביותר

אם את מטופלת פרטית של רופא או מנהל מחלקה בבית החולים שבו את מבצעת את ההפריה, אז זה סדר הגודל של העלויות לפגישה פרטית אחת שבה הוא בונה לך פרוטוקול טיפול. כנראה שאחר כך הוא זה שעושה את רוב או כל הפרוצדורות במסגרת בית החולים. או שלפחות מלווה את התהליך, ומקבל את ההחלטות החשובות בכל רגע, וכמו כן נותן לך את כל האינפורמציה שלפעמים את לא ממש מקבלת כמו שצריך.

קליאו

New member
פרטי הכוונה בבית חולים פרטי

לא ניתן להיות מטופלת פרטית בבית חולים ממשלתי. כן ..זה מאוד מקובל ללכת פרטי לרופא בכיר במחלקה שיעקוב אחרי הפרוטוקול אבל הוא לא מבטיח שאיבה או החזרה. איך שלא יהיה זה גם לא תקין מבחינה אתית ובעצם אסור מבחינת בית החולים. גם אני מתעניננת במסגרת פרטית לIVF אני יודעת שיש החזרים מהקופה אבל אינני יודעת כמה. אשמח גם לקבל אינפורמציה מבנות שמטופלות פרטי.

../images/Emo7.gifהפריה חמישית נכשלה

רוצה לשנות את מקום הטיפול. אולי מישהי מכירה רופא טוב, רוצה שילווה אותי באופן פרטי, באזור נהריה-חיפה, אני חברת כללית ומטופלת בלין.

אוי לא ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

החבאת את ההודעה שלך כל כך טוב שבקושי ראיתי. אני כל כך עצובה לשמוע שגם הפעם לא הצליח. כל כך קיויתי שהפעם תצליחי. לא נפגשנו כי לקחתי לי הפסקה ארוכה ארוכה שטרם נגמרה. אין לי מילים מלבד הלואי שכבר ייגמר הסבל ותגיעי לאושר המיוחל. מחבקת חזק

אני ממליצה

צר לי לשמוע על ההפרייה החמישית שנכשלה , אך אל ייאוש יש רופא מדהים באיזור חיפה נקרא ד"ר אילן קלדרון מנהל משהו בבי"הח רוטשילד וביה"ח אלישע במחלקה להפריות מבחנה ולפי מה ששמעתי עושה נפלאות , שבוע שעבר שמעתי סיפור על זוג שעברו שנים רבות של קשיי פוריות ונסיונות כושלים של הפריות וכשהגיעו איליו בפעם הראשונה שביצע זאת נכנסו להיריון והיום יש להם ילד מקסים אז בההההצצצצלחחחחחחחההה
ואם את משוייכת לכללית אז בכלל הרווחת

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

העלויות משתנות מרופא לרופא. יש כאלו שיקחו רק עבור קביעת הפרוטוקול ואת שאר הפעולות יעשו בבית החולים עם ההתחיבות של קופת החולים. יש כאלו שיקחו כסף עבור כל פרוצדורה. העלויות כאמור משתנות מרופא לרופא. אני מוצאת שיש יתרון לכאן ולכאן. עם רופא פרטי יש תחושה של ליווי צמוד יותר, תחושה של מותר לך לנג'ס לו כמה שאת רוצה כי את משלמת לו הרבה כסף, ותחושה של הרופא יותר זמין אליך. תחושות אלו הן אינדבידואליות והרבה יגידו לך כאן בפורום שהן מטופלות ברפואה הציבורית ומרגישות כמו אצל רופא פרטי. אצל רופא ציבורי, זה הרבה יותר זול
אישית אני יכולה מאד להתחבר לדברים שכתבתי (טוב, אני כתבתי אותם
) ולמרות זאת אני עכשיו מטופלת אצל 'ציבורי'.

קליאו

New member
???? פונג

אני חושבת שיש כאן טעות למה כוונתך: יש כאלו שיקחו רק עבור קביעת הפרוטוקול ואת שאר הפעולות יעשו בבית החולים עם ההתחיבות של קופת החולים. יש כאלו שיקחו כסף עבור כל פרוצדורה. כוונתך לאסותא או מדיקל סנטר?

פּוֹנְג

New member
תלוי עם איזה בית חולים עובדים

הרופאים האלו. לא יודעת אם ספציפים למקומות שהזכרת, אבל זה הגיוני בהתחשב בעובדה שהם ביתי חולים פרטיים. אני יודעת על רופא אחד שלוקח כסף עבור כל פעולה אליה הם נדרש. אני מניחה שאם יש אחד אז בטח יש עוד. אני חושבת שיש מגוון רחב של 'פרטי' במקרים האלו.

קליאו

New member
אהמממ..../images/Emo8.gif

עדיף ששמו לא יעלה על דפי הפורום,כי זה אסור בבית חולים ציבורי !

פּוֹנְג

New member
אז הוא כנראה עושה את זה בבית חולים

פרטי.
וחוץ מזה, שפתאום כבר לא בטוחה במה שאני כותבת (הוא לא רופא שלי) ואולי מה שאמרו לי זה בכלל תשלום על כל US... כך ש... אולי באמת עדיף שאני אשתוק.

סיגל 11

New member
בנות יקרות

האם מישהי טופלה או מטופלת אצל ד"ר לב רן? האם אתן יודעות את העלויות אצלו? איך הוא כרופא? אגב, כחדשה בבית החם שלכן, שהוא אכן חם ועוטף, כך תחושתי, אספר לכן שאני הספדתי את הטיפול השני - הנוכחי, למרות שבדיקת הבטא היא ביום א', אבל אני לא אופטימית. יש לי כאבים ש"רצים" בגוף כמו לפני מחזור והחזה כואב ומתפוצץ לי גם כמו לפני מחזור ועם ההרומונים המטורפים האלו. אבל מי יודע, אולי אתבדה........

ר ע נ נ ה

New member
לב רן

יש לי חברה שטופלה אצלו ומאוד ממליצה, אמרה שהוא רגיש ואנושי, היא אגב כבר ילדה (תאומים) לגביי עלויות אני לא יודעת מה לב רן גובה, אני חושבת שסטנדרטי עבור ייעוץ ראשוני בסביבות 500-600 (יש גם כמה שגובים לכיוון ה-800) אולטרה סאונד 150 שאיבה 2000-2500 החזרה 1000-1500 אלו עלויות עבור טיפול פרטי בבי"ח חולים פרטי על ידי הרופא הפרטי שלך. קופות חולים נותנות החזרים על ייעוצים (במכבי כל רבעון) בנוסף ישנה העלות הרגילה של התרופות וההליך בבית החולים שעליו משלמים לפי הביטוח של הקופה (סה"כ עוד כמה מאות שקלים בחודש תלוי בכמות ההורמונים
) וסבלנות עד יום א'! מחזיקה לך אצבעות

למעלה