הפרית מבחנה - IVF

שודי

New member
הפרית מבחנה - IVF

החודש התחלתי בטיפולי הפרית מבחנה בבית חולים מאיר. אני לא מרוצה מהיחס אשמח לקבל המלצות על מקומות חלופיים. תמר

תמר, ברוכה הבאה!

מאחלת לך שתעברי מהר לפורום השכן-הריון אחרי טיפולים. עד אז כמה דברים בסיסיים- אין צורך לפתוח הודעה חדשה בכל פעם. ההודעה שלך קיימת, מתחת לשרשרת (הארוכה) של מרב. בכל פעם שמרב מגיבה לתגובה שקיבלה להודעה שלה- ההודעה שלה תעלה ושלך תשאר אחריה. אבל אל דאגה-הההודעה שלך תצוף. אם לא הלילה אז מחר. אני בטוחה שתקבלי המלצות מכאן ועד להודעה חדשה, ובעיקר חיזוקים- להחליף בית חולים. על מאיר כתבו כאן כבר כל מה שרק אפשר. אני באופן אישי ממליצה על ביה"ח שקרוב למקום המגורים או העבודה. בהצלחה!

יעל@

New member
ברוכה הבאה תמר ../images/Emo140.gif

אז כמו שנהוג אצלנו מקווה ששהותך עמנו תסתיים במהרה, ועד אז אנחנו כאן. לגבי מאיר תקבלי בטח המון חיזוקים פה על הרצון לעבור משם. וכמו שנכתב לך יש הרבה בתי חולים טובים אחרים - תל השומר, אסותא, איכילוב, בלינסון... שווה לבחור משהו שקרוב לבית כי בכל זאת צריך להגיע מספר פעמים לבדיקות ולטיפול עצמו. גם חשוב אם יש רופא מסויים שאת מעוניינת ללכת אליו... בכל אופן המון בהצלחה, ואם יש שאלות וכו´ אנחנו כאן. יעל

אושרתת

New member
ברוכה הבאה לך,,,../images/Emo140.gif

לא יודעת היכן את מתגוררת אבל יש את בלינסון שלפי מה ששמעתי הוא בית חולים מצוין,,,אני חדשה שם. מדיקל סנטר,,פרטי אסותא,,,גם פרטי והשאר ירשמו את השאר,,, בהצלחה ופורים שמח

אולה *

New member
הי שודי! אחלה שם!!! ../images/Emo6.gif

אני מטופלת באיכילוב ומרוצה, למעט העניין של "רופא אישי". אבל כמו בכל בתי החולים, גם באיכילוב לא ניתן להצמד לרופא ספציפי, אלא רופא תורן הוא זה שמקבל אותך. בהצלחה, אולה

אתושקה

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה תמר, בטח תקבלי "הצפה" של המלצות... הכי חשוב שתרגישי נוח עם מי שמטפל בך... אני מטופלת באסף הרופא ומאוד מאוד מרוצה אבל..כמו שכבר אמרו לך הטיפול דורש אין ספור בדיקות, כמעט פעמיים בשבוע, כך שהסמיכות למקום מגורייך חשובה לצורך פרקטיות. בהצלחה...

hagk

New member
תמר ברוכה הבאה

גם אנו טופלנו שם וברחנו לא מזמן כל עוד רוחינו היום אנו מטופלים בתל השומר ומרוצים מאוד חגית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

חבל שלא שאלת לפני שפנית לשם- היינו חוסכות לך את עוגמת הנפש
מהנסיון הקולקטיבי של הפורום - כל מקום יותר טוב מבית חולים מאיר. בכל מקרה, יעזור אם תצייני באיזה קופה את מבוטחת, ואיפה את גרה (מספיק איזור אם את לא רוצה להזדהות). ככה תקבלי המלצות יותר מכוונות. שיהיה רק בהצלחה נועם

תמר ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מטופלת בבלינסון ומרוצה מאד שיהיה לך בהצלחה !

שודי

New member
תודה לכולכן

תודה לשמש קטנה, יעל, אושרת, קייצית, אולה, נועם, דניאל, חגית ואתשוקה בהתאם להמלצתכן,אשקול את המשך הטיפול במאיר,כיף לדעת שיש "אחיות לצרה" ושוב תודה לכולכן תמר

א ר י ק ה

New member
יש לי שאלה חשובה

שלום בנות, אני שוקלת ללכת באופן פרטי לרופא. אני נמצאת גם במצב שכנראה אעשה אולי עוד טיפול או שניים, אבל הרופאים אמרו לי להתחיל לחשוב על תרומת ביציות. אני יודעת שהמצב בארץ לא טוב. בכל אופן, אני מחפשת רופא טוב שיתן לי מענה על כל מה שאני צריכה, שיהיה בן אדם, שעובד במרכז גם ציבורי וגם פרטי כדי שיוכל לטפל בי כשאצטרך תרומת ביצית. עלו כמה שמות: דר´ לב רן פרופ´ עמי עמית פרופ´ זיידמן. עכשיו יש לי הרבה התלבטויות במי לבחור, וזה מאוד קשה. מה שאני רוצה לקבל מכן, אם אפשר, זה חוות דעת ואם אתן ממליצות על מישהו אחר. אם זה נושא רגיש מדי, אנא שלחו לי תיבת המסרים תשובה. המון המון תודה א ר י ק ה

שירלי.ה.

New member
הי אריקה

מאחלת לך המון בהצלחה
גם פרופ´ רון-אל ראש מחלקת IVF באסף הרופא הוא רופא מצוין שגם מתעסק עם תרומות בייציות (נדמה לי מחו"ל). שיהיה בהצלחה
שירלי.

ממליצה בחום על זיידמן

רופא מקצוען ומנוסה, בעל ידע עצום ומעמיק בתחום. סבלני, מסביר בפרוטרוט. משתף את המטופלות בכל הפרטים הנוגעים לטיפול והן חלק מלא בתהליכי קבלת ההחלטות. בן אדם מקסים, אנושי, אמפטי בצורה בלתי רגילה. עם זאת, אני כמעט בטוחה שלפרופ´ דור יש ניסיון בייבוא של ביציות מחו"ל ואולי שווה לשקול גם ייעוץ איתו. בהצלחה גדולה זוהרה

סיגל 01

New member
אריקה, תקראי בבקשה את ההודעה הקודמת

שלי, עם חוות הדעת לגבי ד"ר אקשטיין. אם תרצי פרטים, אשמח להעביר אלייך מסר.

מיכל ק-ש

New member
שודי

ממש לא מפתיע שאת לא מרוצה. יש הרבה "נפגעות בי"ח מאיר" בפורום הזה. אולי תצייני היכן את גרה ובאיזו קופ"ח את, כך שיהיה לנו יותר קל להמליץ לך. אם את גרה באיזור המרכז, אני ממליצה על איכילוב.

שודי

New member
בקשה להמלצות

אני גרה באזור השרון, וחברה בקופת חולים כללית

salpter

New member
דווקא לכללית יש הרבה רופאים

גונן - כפר סבא שוהם - רמת השרון אורי אברך- רעננה מומחה IVF

סיגל 01

New member
מסכימה איתך לגבי מאיר

גם אני טופלתי שם, ונעלמתי בלי להשאיר עקבות. לי היה נדמה שזו הייתה מעין מדיניות להתייחס כך למטופלות, אבל אם תרצי פרטים אוכל להעביר לך דרך מערכת המסרים. בכל מקרה, המלצה חמה שלי היא לבי"ח אסותא. שם היחס הוא פשוט מדהים, של כל הצוות, ללא יוצא מן הכלל. לגבי המלצה לרופא, ד"ר אקשטיין, הבעיה שהוא מקבל רק פרטי (אבל יש לך החזדזרים על 6 ביקורים דרך הקופה). מעבר לזה שהוא מומחה פריון ויש נשים רבות שמכנות אותו "מלאך הוא אדם מקסים, אנושי ורגיש. לי הוא קצת מזכיר ביחסו יחס אבהי. לי כל הדברים האלה חשובים מאד. אם תרצי פרטים שלו אשמח לתת לך. אגב, גם אני גרה באיזור השרון, וזו הסיבה שהגעתי מלכתחילה למאיר. באיזשהו שלב מבינים שלא זו הדרך הנכונה לבחור את המקום. שיהיה לך בהצלחה וכל טוב.

למעלה