הפריצה לפנטגון----?!

webmaker

New member
הפריצה לפנטגון----?!

לא יודע למי שקרא את המאמר על הפריצה לפנטגון ה-HACKER השתמש בתוכנה שנקראת- התוכנה למשטלת החובב ????????!!!!!!! של מייקרוסופט כן בטח! למשיהויש מושג באיזה תוכנה הוא באמת השתמש?

webmaker

New member
היתה פריצה לפנטגון!!!

כן זה היה פרודייה אבל את מסכימה איתי שהיתה פריצה.... ושהפורץ השתמש בתוכנה..... מהיא? זה הכול....

gilad_no

New member
מסכימה איתך???

תגיד לי, ממתי גלעד זה שם של בחורה??? בשני המקרים הוכחת שאתה לא יודע לקרוא. אתה בטוח שתבין לאיזה תוכנה אני מתכוון אם אני ארשום אותה או שאתה צריך איות וניקוד? אם תתנהג יפה אני אקריא לך שלא תסתבך.

kixl0r

New member
hehe i knew it..

From The Moment I Left The Forum I Knew Its Not The End Of Your Annoying Lectures.. The Forum Is Going Down.. Becuase Of "SMART" Ppl Like You.. Stop Harrassing People You Think Ur So Smart.. Well Sometimes U Need To SHUT THE FUCK UP! And U Say All Of That Shit. My Friends And I laughing at Your Stupidity Every Time We Need To Take A Good laugh Were Just Gonna Go Here.. Plz Shut Up Sometimes Its Helpful Belive Me..

gilad_no

New member
כמו שכבר אמרתי,

לאנשים נורמלים אני מתייחס נורמלי (ואני עוזר ומסביר) למטומטמים יש לי גישה שונה. ואתה לא משתייך לקטגוריה הראשונה... (למען האמת, אתה משתייך לתת קטגוריה של המטומטמים. יש לי יחס מיוחד שאני שומר רק לך ...)

doutsider

New member
כמה הערות

א - זה לא נכון מבחינה תחבירית באנגלית להתחיל כל מילה באות גדולה דבר שני, למי שחושב שבעזרת תוכנה שמורידים באינטרנט ניתן לפרוץ בקלות לשרתים כמו של הפנטגון שיש להם רשתות פנימיות ושרתים משלהם, אני די בטוח שזה לא כך הדבר.

antidot

New member
--->

לא פתחת איזה פורום משלך באיזה חור זנוח אל ? (ויסלחו לי על הבוטות) אולי תתרכז בניהולו במקום להטריד אותנו ? פשוט נמאס... Antid0t

N0

New member
נכון

היתה פריצה (אפילו כמה) ונכון הפורץ השתמש בתוכנה. אבל תפסו אותו ! לא נראה לי שכדאי לך להשתמש באותה תוכנה. מה שכן אתה יכול להוריד תוכנה שקוראים לה unreal turnement גם ממש כיף להשתמש בה וגם לא תיכנס אח"כ לכלא. N0

spheonx

New member
יו UT!

כמה פרצתי עם זה עזוב אותך הפנטגון, לך על דברים יותר גדולים הום סנטר, סופר מרקט, המינימרקט של גדעון בסוף השכונה פעם קראתי איפשהו (לא זוכר אם זה היה מקור אמין) שיש מספר לא קטן של פריצות לפנטגון מדי יום ביומו, נשמע לכם הגיוני? אם האבטחה לא כלכך מסובכת מה הבעיה לבנאדם לפרוץ כמה סיסמאות שבאמת משפיעות שם ולהתחיל ליירט טילים ברחבי העולם? הוא באמת השתמש בתוכנה ספציפית או שבכוונה לתוכנה ספציפית מתכוונים לטרמינלים וכו´? מישהו מכם בכלל יודע בוודאות פרטים מסיפור האנלייזר?!!?

Black Snake

New member
פנטגון

אתם יודעים מה זה "ה"פנטגון? אתם לא חושבים שהוא טיפטיפה קצת יותר מוגן? אם הייתה תוכנה להורדה מהרשת, אתם לא חושבים שהיו כבר מזמן מכריזים מלחמה גרעינית על קזאחסטאן, רוסיה, צרפת וכל הארצות למיניהן? ל-webmaker: ----------- א. למה נראה לך שקיימת תוכנה כזו? כל עוד לא ראיתי אותה, אני לא מאמין בקיומה. ב. למה לעזאזל נראה לך שמישהו מפה גם יודע מאיפה אפשר להוריד אותה?

N0

New member
אמממ

אם אתה לא יודע להשתמש במנוע חיפוש אז אני לא בטוח שתצליח להשתמש בה. בכל מקרה יכול להיות שזו אשמתי שלא אייתתי את השם הנכון. unreal tournament בכלל חכה שתגיע ל"אסולט" בפלישה לנורמנדי קטע מצויין. לי אישית קנו אותה מאופיס דיפו, אז אם אתה מוריד אותה מהרשת אני יש סיכוי קטן שכן תשב בכלא או תצתרך לשלם קצת הרבה קנס, אבל זה לא משתווה לחודשים של הנאה שהיא מספקת, בכלל מה הסיכוי שיתפסו אותך ?

voguemaster

New member
LOL מגניב!

קטע אכן חזק. כשהגיע זמני להגן, התיישבתי לי להנאתי באחד ממגדלי השמירה עם רובה צלפים. כן התחביב שלי הוא HEAD SHOTS, ואני עושה את זה די טוב
אלי

uzi2

Active member
"הפנטגון" זה לא מערכת אחת

בפנטגון יש מחשבים רבים. חלקם מחוברים לרשת האינטרנט, והרגישים יותר מנותקים פיזית מרשת האינטרנט.

LINKIN PARK!!!

New member
webmaker...

אולי אתה לא מבין שאי-אפשר לפרוץ לפנטגון סתם ככה שמורידים תוכנה? חוץ מזה גם אין תוכנה שסתם מורידים באינטרנט ובעזרתה לפרוץ לפנטגון. ומי שפרץ גם היה יותר בוגר ממך, וגם הרבה, אבל הרבה יותר מבין ממך במחשבים ופריצות.

guyyy

New member
קרעת אותי NO (אני אישית אוהב

את החלק עם הדגל שצריך להעביר מהבסיס של האויב לבסיס שלך... ) \ :

בן 13 HACKER

New member
שמע לי

אחי שמע לי השייטה הטובה ביותר לפרוץ לפנטגוןז דרך HTMLלך לתוחנה בשם K++ שזה תוכנה לשפת אינטרנט קטלנית בשם V++ או VIRIתעמיין לי פרצתי לרשתות אז יאאלה

למעלה