הפריות של 403....

SaberTooth

New member
הפריות של 403....

מצד אחד, הפריות של 403 מענישות את אלה שעשו רע, מצד שני, הן אכזריות ולרוב הורגות את הקורבן שלהם - קצת כמו שדים. אז הן רעות או טובות, כאילו, הן עובדות בשביל האלדרז/הבוס שלהם או בשביל המקור
ואם הן עצמאיות, כלומר, הן לא טובות ולא רעות, הן פשוט קיימות, אז מי יצר אותן ולאיזו מטרה

PopPy

New member
וואו, איזה כיף לדבר על העונה

הרביעית בלי לסמן ספוילר!
אניוואי, הפיוריז לדעתי טובות במקור. לדעתי במקור הן לא היו הורגות את הקורבנות שלהם, והיו מענישות אותם בכך שהם היו צריכים לשמוע את הקורבנות שלהם, והן היו מבחינות בין "רוע קטן" (גנב לדוגמא) לבין "רוע גדול" (רוצח..). אני חושבת שהן פשוט יצאו משליטה בשלב מסוים והפכו לרוצחות, בלי להבדיל בין רוע לרוע..

לדעתי רעות

אם הן באמת אותן פיוריז, אלות הנקמה מהמיתולגיה היוונית, אז הן בהחלט רעות מטבען. אני לא יודע מה בדיוק הייתה המטרה של אותן אלות אבל הן פשוט היו הורגות בני אנוש כנקמה על חטאים שביצעו (כנראה ככה ביוון העתיקה היו מתרצים מוות שלא ידעו להסביר
). צירפתי תמונה של הפיוריז מהסדרה זינה (במכושפות הן היו יותר יפות
)

SaberTooth

New member
ביוון העתיקה...

לא האלות הן אלו אשר הענישו את אלה שחטאו, הן עזרו לאלה שנפגעו לבטא את כעסם ולנקום את נקמתם ע"י הענשת אלו שחטאו. לדעתי, הפיוריז של זינה יותר יפות... אין להן את הפסים המוזרים על הפנים
.

menashnesh

New member
אז ככה...

נראה לי שהם היו טובות בהתחלה ונועדו להעניש את הרעים ( שזה יכול להיות רוצח בדיוק כמו גנב). נראה לי שהם איבדו שליטה והפכו לרוצחות של כל רשע ולכן עכשיו נחשבות רעות או שטניות?!
מכושפות rulez

למעלה