הפריה

רונית 251

New member
הפריה

שאלות שלי לפני הפריה: 1. איך מזריקים דקא 0.1 + 2 גונל ליום? ברצף? מי קודם? הפסקה וכו'? 2. האם יש צורך בגילוח מיוחד לפני השאיבה? תודה!

פּוֹנְג

New member
איך שאת רוצה

גם מבחינת סדר ההזרקה (ולא צריך הפסקה) וגם מבחינת הגילוח
שיהיה בהצלחה.

סנונית 1

New member
היי רונית ../images/Emo140.gif

אני הזרקתי ביחד כלומר בשני מזרקים שונים אבל באותו הזמן צד אחד לגונל וצד אחד לדקא שאף צד לא ירגיש מקופח. לגבי הגילוח לא צריך להשתולל ולעשות צורות ולפזר נוצצים, גילוח רגיל מספיק את יפה גם ככה. בהצלחה.

פינקי33

New member
סליחה על הבורות...../images/Emo12.gif

על איזה גילוח אתן מדברות??? לא שמעתי על זה בחיים... לקראת שאיבה??? מה? מי? מו?

בוליקי

New member
פינקי ../images/Emo6.gif

לאיזה איזור שעיר בגוף האישה יש חלק בשאיבה? אז זהו!!! לגילוח הזה התכוונו הבנות...

נועם@בת

New member
אין צורך בגילוח

אם את נוהגת להתגלח בדרך כלל, יהיה נחמד אם תעשי שם מקצה שיפורים ולא תגיעי עם קוצים ודרדרים
. אבל זאת לא לידה ואין צורך בגילוח. הכי נוח להזריק אותם זה אחר זה, הסדר לא משנה. אבל כל קומבינה שנוחה לך היא בסדר. בהצלחה נועם

פינקי33

New member
בוליקי-תודה, הבנתי, רק לא ידעתי

שעושים הכנות כמו לפני לידה... אוף, נורא מגרד לא? טוב, אם לא חייבים אז יש לי עוד זמן לחשוב...

אל71

New member
לא חייבים לגלח...

לא עלה על דעתי לגלח את שיער הערווה. אם יש לך שיער ארוך, ניתן אולי לקצר אותו בעדינות עם מספריים. זה נורא קשור להרגלים. אם את רגילה להיות חלקה באזור (שאיך שאני רואה את זה הוא בכלל לא מיועד להיות חלק), אז כן, למה לא, אבל אם את בדרך כלל עם שיער, אין שום סיבה לשנות מהרגלייך. אני חושבת שהיום גם בלידות לא מגלחים. השיער אינו לכלוך ולא ממש מפריע לתינוק לצאת. או שאני טועה?

פינקי33

New member
את לא טועה, לא יודעת למה עושים את

זה בלידה, אולי כי לפעמים יש צורך לחתוך ואח"כ לתפור... בכל מקרה גם לי יש בעיה עם "חלק"... תספורת עדיפה בעיני...

למעלה