הפריה

payloon

New member
הפריה

שלום לכולם: אני עברתי למחלקת ivf הרופא נתן לי טופס שבו רשום כל מיני בדיקות דם שאני צריכה לעשות . וגם להביא מהרופא המשפחה מכתב שהכל בסדר אצלי ואצל בעלי. השאלה שלי אך התהליך עובד את הבדיקות דם עושים בקופת חולים או בבריאות האישה? הוא גם נתן לי מספר טלפון של מחלקה ואמר לי להתקשר השאלה מתי? כמו בטיפול של ההזרעות ביום הראשון של הווסת? אין לי מושג? אנחנו מזה מפחדים מהטיפול ובלחץ נוראי? אשמח אים תוכלו לעזור לי ולקבל תשובה. תודה מורן.

payloon

New member
הפריה.

קודם שלום לכל הבנות החמודות: שמי מורן וסוף כל סוף עברתי ל- ivf הרופא נתן לי טופס שבו רשום שאני צריכה לעשות כל מיני בדיקות דם . השאלה שלי אפה אני עושה אותם בקופת חולים או בבריאות האישה? וגם להביא מכתב מרופא המשפחה שהכל בסדר. אנחנו נורא מפחדים מהטיפול. המזכירה אמרה לי שאני צריכה להתקשר ביום הראשון של הווסת ובונים תוכנית לטיפול . מה הכוונה תוכנית? אשמח לקבל תשובה בקשר לנושא וקצת עידוד והכוונה. תודה מורן.

ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

קודם כל בהצלחה ומקווה שתעברי מהר לפורום השכן את הבדיקות את יכולה לעשות אצל רופא נשים רגיל במרפאה אין לך ממה לפחד הכל יהיה בסדר תוכנית טיפול - תקבלי פרוטוקול של זריקות ותרופות כולל בדיקות כדי להתחיל בהפריה וזה נקבע לפי הווסת והכל בהתאם למה הבעיה שלך תכתבי לי מסר ואוכל לפרט לך יותר מחזיקה
להצלחה מהירה

payloon

New member
מסר אישי ללילך.

לילך את ממש חמודה שעזרת לי בתשובתך תודה רבה. עכשיו הבעיה היא אצל בעלי בעית זרע הזרע מצב גבולי עשיתי יותר מידי הזרעות ובסוף קפצתי כיתה. יש לי שאלה באותו חודש שמכינים לי את התוכנית מתחילים טיפול או לאחר מכן. מה המצב שלך לילך גם את באותו סרט. אשמח לקבל תשובה תודה מורן.

פּוֹנְג

New member
מורן, תסלחי לי אבל...

אם את רוצה לשלוח מסר אישי ללילך - אז תשלחי לה מסר אישי אם את רוצה להגיב לה על מה שהיא ענתה לך, אז תגיבי. אבל באופן קבוע מאז שנכנסת לפורום הזה, את פותחת הודעות ללא הרף, בלי להתחשב במה שמבקשים ממך (לשרשר) את כנראה לא קוראת כאן את ההודעות כי כבר הסבירו חזור והסבר מה זה אומר לשרשר, אלא את רק באה לשאול את השאלות שלך. שזה לגיטימי, אבל לפחות אם את לא לוקחת חלק בקהילה הזו, אז תתנהגי על פי הכללים שלה. (ואין הרבה כאלו) ותסלח לי נועם שאני "לוקחת" לה את תפקיד ה"מחנכת" אבל אני ראיתי את זה קודם
וזה מעצבן לאללה בעיקר משום שזו לא הפעם הראשונה וחוץ מזה מותר לי להיות עצבנית כי אני על הורמונים

יעל301

New member
קודם להירגע ../images/Emo6.gif

בדיקות הדם את עושה המעבדה של קופת החולים , בקשר לאישור מרופא המשפחה אני לא יודעת למה הכוונה טלפון של המחלרה הוא לצורך קביעת תור לרופא לצורך קבלת פרוטוקול לIVF , את צריכה לקבוע תור לאחר שיש לך את כלח הבדיקות מוכנות ,ושאת לדעתי אישית מוכנה, לגביי השאלה של ההזרעות לא יודעת לתת לך תשובה כי לא עשיתי אני ישר מח' IVF . הכי חשוב להישאר רגועה השד לא כל כך נורא

נועם@בת

New member
טוק טוק, מישהו בבית?

מורן, את קוראת לפעמים מה שכותבים לך? ביקשתי כבר כמה וכמה פעמים לשרשר הודעות. אנא לחצי על המילים הכחולות, תקראי מה זה לשרשר הודעות ותפנימי. אם את רוצה לשלוח מסר אישי לגולשת, תשלחי לה מסר אישי. מתחת ללחצן של הוספת תגובה יש לחצן של מסר למחבר/ת. בכל פעם שאת כותבת את פותח 3-4 הודעות ואני צריכה לעבור אחריו ושלרשר אותן. אם בעתיד לא תשרשרי הודעות, במקום להתאמץ ולשרשר לך אותן יחד להודעה ארוכה, אני פשוט אמחק אותן, זה יותר קל עבורי. מעבר לזה, כדי לקבל אינפורמציה מעבר לתשובות, כדאי לך לעלות לראש עמוד הפורום וללחוץ על "קישורים" "שאלות נפוצות" ו"מאמרים" שם תוכלי לקרוא הרבה דברים שקשורים לתהליך. בהצלחה נועם

למעלה