הפרידה

עמוס5

New member
הפרידה

ישנה שאלה הדורשת תשובה זריזה, מה דעתכם כאשר ישנה מערכת זוגית נחמדה בת כ-4 חודשים, והגיע החג ראש השנה עם כל המשתמע ממנו. החבר שלי החליט החלטה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי הוא נוסע לאילת למשך כל החג ואני אשאר בעיר עם בני משפחתי, יצויין כי הזוגיות ביננו טובה כולל היחסים המיניים ובכלל. (לידיעה, הייתה הצעה ממנו להצטרף אליו לנסיעה ואין באפשרותי להצטרף). אני החלטתי לסיים מערכת יחסים זו באים החבר נוסע סופית. מה דעתכם?

blue4u2

New member
עמוס זו את או אתה?!?!?!?!

האמת זה ממש לא חשוב...
בכל אופן לתשובה הזריזה - נשמע לי קצת קטלני לסיים מערכת יחסים נפלאה וחיובית רק בגלל שאחד הצדדים מחליט לנסוע ולנפוש כמה ימים באילת, מה גם שהוצע לך להצטרף אליו ופשוט זה לא מסתדר. אז הוא ייסע ואת/אתה תהני/ה בחג עם המשפחה וכשהחג יסתיים - תשובו זה לזרועות זה ותמשיכו לבלות ולהנות. אתם בסה"כ 4 חודשים יחד, מה הלחץ???? יש משפט מאוד חכם "בזוגיות צריך גם את הביחד וגם את הלחוד"....
אז תהנו ואל תיפרדו בשל כך, והכי חשוב חג שמח ושנה טובה, בריאה, מתוקה ומלאת

מה פתאום

החבר שלך רוצה לנסוע איתך לנופש ולך לא מסתדר אז הוא חייב גם להשאר בסהכ מדובר ב4 חדשים לא 10שנים אם לא תכבלי אותו רק את תרויחי ממערכת יחסים בריאה יותר אחת הבעיות בזוגיות היא יצירת הרגשה לאחד מבני הזוג שהקשר כובל ומגביל אותו צריך לדעת לקבל את השני גם אם יש משהו שלא מקבלים .נראה לי שרק את תפסידי ואת מענישה את עצמך .אין סיבה וטעם להפרד בשל כך ועדיף שלא ידע שחשבת על צעד כזה בגלל זה.בהצלחה ושנה טובה ומתוקה!

qt1

New member
"מערכת זוגית נחמדה"

למה את מתכוונת כשאת כותבת "עם כל המשתמע ממנו"? מה משמעות החג הזה עבורך? תוכלי לכתוב בני כמה אתם? " / תרצי לפרט מדוע אינך יכולה להצטרף אליו? אם החלטת לסיים את הקשר באם הוא נוסע , הדיעה שלי היא שאת אדם שלא כל-כך יודע להתפשר ושאולי מערכת היחסים הזו היא באמת כפי שכינית אותה "נחמדה" ... אולי ישנם דברים מעבר לחופשה הזו שאגב ע"פ לוח השנה שלי מתחילה ב 26 ומסתיימת ב 29 (אם כוללים את צום גדליה) לא מדובר בטיול להודו , (וכן הוזמנת!!! למרות שכתבת את זה בסוגריים !) אני לא מצליחה לרדת לסוף דעתך. ובכל זאת , אני מאחלת לך שנה טובה ומקווה שתמשיכי להיות שלמה עם החלטותייך. כל טוב לך. QT

למעלה