הפרידה שלי ממך.......

ortom4

New member
הפרידה שלי ממך.......

לא שעון שוויצרי ולא ... בקושי רצית לדבר איתי. עונה בכן ולא ,או בתשובות חסרות תוכן. קצרות ,ממש כמו הפתיל שלך. אני מתגעגעת, מתה לראות אותך ואתה בנון שלנטיות שלך, מכונס בעצמך ובכעס שלך כלפיי ,מגיב בסרקסטיות: תשלחי לי מכתב רשום לעוגן 6 דירה 114. אני אראה. הו..תודה לך באמת , חסר לב, כן אני יודעת שאתה נוהג לעבוד עם הראש אבל איך ?ממה אתה עשוי בדיוק?זה טוב לא טוב..אין לי מושג אני רק יודעת שלי קשה עכשיו.מודה ומתודה. ועכשיו באמת ,נו .טוב תתקשרי ב8 וחצי כשאקום .אני עייף. לו ידעתי שאני שעון שוויצרי שאמור להתנהל ע"פ רצונותיהם של אחרים, הייתי בוחרת להיוולד כדומם קצת יותר מתוחכם . את היחס שלך אלי כרגע אני מדמה לדגים וחול , ישראלי וערבי , אש ומים . קיצר על הפנים.משני אוהבים הפכנו לזרים של ממש. ואתה , נראה שלא חרוט שביב של זיכרון מהתקופה שלנו.ממשיך לך בחייך ,בלי להישבר בלי שום געגוע. אולי אני קצת דרמטית ואולי (80 אחוז) אתה בכלל לא בשבילי. אבל מי אני שיקבע וילחם בגורל שהנחית אותך עליי? הרי דברים כתובים מראש ככה אני מאמינה . אולי אם אדבק בהגיג הזה אצליח איכשהו לדלל את דמותך בראשי. אני רק מחכה ליום הזה. שאתה תתחרט ,והגלגל יתהפך –נו הנוסחא ה"קבועה" אתם יודעים. אין ספור מעלות ומורדות ידענו ביחד ועכשיו לחוד. קשה לי שאין לי אותך , אך צריכה להתאושש לא אחיה עוד בתחנונים על טעות שהתפרשה בפנייך כאסון התאומים. אדיוט אתה פשוט אדיוט. אין לי מילים אחרות לתאר את הגוזמנות שלך והרצון לשלמות. אני לא אחיה כל חיי בתקווה לרצות אותך. להיות אישה טובה , חייכנית, קרייריסטית, אוהבת. כן אהיה הכל – אבל לא בדרך שלך. לא בכל מחיר. תמיד כשהיינו זוג דאגת להאיר את עייני כל כמה ימים ולבקר ולהעיר ,את ככה .לא בעצם זה היה יותר כמו למה את לא ככה ולא ככה. תקשיב לי טוב טוב אדוני הנכבד, קליל השלמות – לא נראה לי שאף אישה נורמלית תסבול אותך, רק אישה כנועה. שתהיה ה"חצי" השני שלך .חיפשת בי דברים שלא היו מעולם , ולא יהיו כי אני לא רוצה. בהכי פשטות נוח לי לומר זאת .אתה לא תשנה אותי ולא את הדעות שלי ולא תחיה איתי בידיעה בתוך תוכך שאני עוד התפשרות בשבילך.אתה אוהב אותי ,נפלת התאהבת אבל אני התפשרות. לא תודה. מיום זה, ראש השנה היום ,אני נשבעת לעזוב אותך. להפרד בלי להודיע ממש. 8 וחצי כבר עבר , עכשיו 8:55. את השיחה ממני לא תקבל. לא אצטער על משהו שלא עשיתי בעוד אתה אלוף בלהפוך את היוצרות. נשבעת להפרד ממך בלילות , בזכרונות .בחויות. נשבעת לא להזכיר אותך בשיחות עם חברות וחברים. נשבעת שהשם שלך לא יצא לי מהפה. כרגע מסיום המכתב הזה, הפכת בשבילי מים .מי ביוב. ואין אדם בעולם כרגע שיותר פגע בי ממך. נראית כהבטחה. מילדה – אישה שלא האמינה בחתונה . חשבתי על זה איתך .גרמת לי לאהוב אותך ברמות קשות. כנראה שזה התחביב שלך להתאהב ,לכבוש ואז להוריד את השריון מהבוידם וללבוש אותו מיד כשאתה מרגיש שאתה בדרך לפול. יופי ניצחת. או שלא. אני בת 21 ואתה בן 39 מלפני שבוע. לי יהיו עוד הזדמנויות לאהוב אני מקווה ומאמינה.ולך פחות אחרי......בסוף תקבל את הרע מכל. הכי רחוק ממה שציפית . לא ידעת ולו לרגע להעריך דבר טוב.שלום מרגע זה אתה לא מעניין .

adam33

New member
יקירתי

מי שגר ברחוב העוגן ימצא תמיד אחרות לספק את הריקנות שבו. את הית התורנית וכעת נעזוב את כל המילים היפות שנאמרו לך כי בסופו של דבר האדם פועל על פי רגשותיו והם אלו שלא רוצות להתחייב. ואת אין ספק שעדיין אוהבת אותו למרות כל מה שאת כותבת. רק כשתפני אותו מליבך תוכלי לצעוד קדימה מכיון שאצלו אחרי שיתרגל אלייך תהיי הסנד ביי שלו .. כשירצה יאכל וכשלא - יקח אותך מובן מאיליו.

felka

New member
מכתב יפה מאוד!

כעס... כמה כעס! מה אכפת לך מה יקרה לו? זה שיעור מצוין לדעת לשחרר באהבה!

למעלה