הפרידה קשה מכל...

ב א ר י

New member
הפרידה קשה מכל...

בבקשה אל תאמרי לי ששכחת ממני כל כך מהר גם כשנינו נמצאים כל אחד לחוד עם אדם אחר הייתי נותן הכל כדי לשמוע שוב את לחישותייך ולהרגיש סביבי שוב את זרועותייך אני יודע שביקשת ממני להמשיך הלאה מבלי להביט לאחור אבל לפעמים מתגעגעים לאותם רגעים מנותקי האור אני רוצה לחשוב על רגעי אושר ביחד מבלי להיות כולי שרוי בבדידות אני לא מצליח להוציא אותך ממחשבותיי ומנסה תמיד להסתיר את דמעותיי אני חזק מתמיד אך גם לי יש רגעי חולשה ואם אני בוכה זה לא בגלל שאני עצוב בכל פעם שאת עם מישהו אחר אני מליבי לרגע מתנתק רוצה לנסות לחשוב על דבר אחר אך שום דבר פשוט לא עוזר רוצה לשמוע שאותי לא שכחת אבל נשארתי לבד כי את הלכת

yoli

New member
בארי...

אף אחד אינו שוכח את האחרים שהיו איתם, את האקסים, הסטוצים, ואפילו סתם רגעי אושר עם אנשים זרים, שכחה אותך היא לא,הו איך אפשר? , אך המשיכה הלאה, בליבה מקום לך, כך גם אתה ילד, המשך לזכור, זיכרונותייך יפיפיים, מלאי אהבה, אך לעולם אל תשכח למה אינך אם אותו בן אדם.. משהו קצת לא הלך, אולי היו ריבים, אולי היו דברים חד צדדים, אל תשכח , כדי ללמוד להבא, אולי תמצא אורית אחרת, שונה ממנה בגירסה אחרת, גירסה שתתאים יותר לך, גירסה שתהיי אהבה אבל גם טובה ולא מתסכלת וגוזלת אנרגיות וכוח.... הגירסה שלך בדיוק מירבי, תאמין לי שהיא שם.. קרוב מאוד, בהצלחה ילדי...

למעלה