הפרידה קשה לי

סיגי999

New member
הפרידה קשה לי

אז ככה קשה לי הפרידה וגם קשה לי להתחיל קשר חדש . אז ככה זה התחיל בקשר טוב וזרמנו ביחד יצאנו רקדנו והכל היה טוב ונחמד עד שנכנס אלי הביתה הכיר את ילדי , והיה לו קשה להסתדר במיוחד עם הבן הגדול עם הבת הסתדר בקיצור בשבת אחת היה ויכוח גדול וסוער והוא קם והלך ולא התקשר , אני התקשרתי אליו ולא רצה לדבר עד שנרגע , ילדי נפגעו ממנו ולא רוצים שאני יהיה איתו בקשר וכן משפחתי גם , ספרתי להם שנגמר הכול אבל לאחר שבועים של נתק , אני התקשרתי אליו וחזרנו ואנו ביחד אבל בלי שהילדים ידעו וגם לא משפחתי הורי ואחיותי , שהם אמרו שהוא כלל לא מתאים לי לפרק ב בחיים . אולי אני מאוהבת ולא רואה את החיים והם רואים אחרת , אני נורא דואגת ורוצה שיהיה לילדי טוב במיוחד שאביהן לא נמצא כלל בארץ ואין להם קשר אב בכלל והם נורא זקוקים לדמות אב והרבה חום ועוד אני מסתירה להם את החבר . והם שואלים אותי למה אין לי חבר אמרתי להם שזה יבוא . אבל אני משקרת לכולם לעצמי ולילדי ולמשפחתי מה עלי לעשות להמשיך בקשר הזה ולשקר או לנתק אותו אבל קשה לי השאלה אם זה שווה לי כל הבלגן הזה בשביל גבר . או להתגבר על הפרידה ולהמשיך הלאה . או שהילדים יקבלו אותו בסוף מה אתם חושבים.

יערית

New member
ילדים

והורים, לפעמים מרגישים מה שאנחנו לא מרגישים כשעינינו עצומות.הוא נשמע לי ילדותי בריבוע!!!!!!!!!!!!!!! את פותחת פרק ב' בחייך ,האם כך את רוצה להתחיל אותו?

האמת מכאיבה

את נשמעת מאוהבת אבל ממה שאת מתארת נראה בבירור שזו לא מערכת בריאה שתרצי לערב בה את הילדים. את לא צריכה לשקר, אדם שמגיב בחוסר אחריות כזאת הוא לא זה שיתן לילדים שלך את החום ודמות האב לה הם זקוקים. שמרי אותו כאהוב, כמאהב, קחי לעצמך את הזמן שלך איתו אבל הפרידי אותו מהמשפחה. לא צריך לשקר לילדים, הם שואלים אותך אם יש לך חבר? אמרי להם שאין לך, זו האמת, יש לך גבר, מאהב, אהוב אבל חבר זה יותר מזה. תני לזמן לחלוף, או שהקשר ביניכם יסתיים, מה לעשות, דברים כאלה קורים, או שהוא יתהדק ויתפתח ואז יהיה לך בסיס לבנות עליו יציבות ואחריות כאשר הוא יתודע מחדש אל ילדייך. אורח רוח, זה שם המשחק.

maof

New member
חיים ומציאות.....

כשמערכת יחסים נגמרת, הדבר הטוב ביותר הוא פשוט להיפרד, לתת לעצמך זמן להתאבל ולהמשיך בחייך. מעוף

biolimor

New member
../images/Emo103.gif

נשמע כי משפחתך רוצה בשבילך שתמצאי אהבה חדשה , אולי יש משהו בדבריהם שאינך רואה? אולי תספרי לנו מה הם אמרו עליו או על מה הוא התווכח עם בנך ותשמעי חוות דעת אובייקטיבית מאנשי הפורום האוהבים ? לפעמים צריך להקשיב לאנשים הקרובים אליך לפעמים הם גם טועים אבל קשר כזה " מאחורי גב כל העולם " - למה בדיוק הוא מוביל ???

ערסlight

New member
ילדות מאוחרת

להיות מבוגר זה לקחת אחריות על החיים שלך. את כבר ילדה גדולה ומותר לך להיות עם מי שאת רוצה. את לא אמורה לקבל את ברכתו של אף אחד. מותר גם לטעות, זה בכלל לא משנה איך זה יגמר. להסתיר, אומר שאת [!] לא עומדת מאחורי עצמך. מהמקום הזה שאת חלשה, כל מי שבסביבה יש לו דעה. [כאילו מחליט במקומך] התגובה של סביבתך היא הראי של מה שאת משדרת. את לא סומכת על עצמך והם ממלאים מקום של הריק שאת מותירה. הבעיה שלך זה לא הגבר המסוים אלא החוסר ערך העצמי שמביא אותך לסבך מצב שהוא די פשוט בסה"כ.

למעלה