שלום לכולם. חשבתי לעצמי. מעבר לכל הצער והכאב שבדבר. יש את הבעיה הטכנית. מה בדיוק עושה אדם צעיר שפירק את החבילה הקטנה שלו? חוזר להורים? לוקח איתו חצי מהדברים שגם אותם לא יהיה לו היכן לשים? איך זה הולך?
יהיו כאלה שילכו לשכור דירה אחרת, כאלה שיחזרו להורים לתקופה מסוימת, מאוד תלוי בזוג, ביחסים ביניהם, בהסכם שחתמו עליו וכו'. אני חזרתי לאמא שלי לתקופה של שנה, לא לקחתי איתי כלום מהבית חוץ מאת החתולות...
אנחנו חיפשנו לאיש דירה ביחד. כשמצאנו דירה מתאימה (עם חדר גם לילדים והרבה מרווח) ניקינו ואירגנו אותה ביחד. אני אמרתי לו מההתחלה שהוא יכול לקחת מהבית שלנו מה שהוא רוצה. מצד שני, מכיוון שהילדים נשארו איתי, ומכיוון שהחלטנו להשתדל לא לשנות (עד כמה שניתן) את המראה המוכר של הבית שלהם, כדי לא להלחיץ אותם - פשוט אירגנו לו ביחד את כל מה שהוא היה צריך. ריהטנו לו את הבית החדש למופת - פשוט פנינו שנינו לחברים ולקרובי משפחה וגייסנו דברים. מפה הוא לקח בסוף רק את המיטה ומכונת הכביסה (אני קניתי מיטה וקיבלתי מחברים מכונת כביסה). בקיצור, כמו שמקובל לומר אצלנו במשפחה: הכל עניין של התארגנות
מקווה בשבילך שבמשך הזמן המשקעים ישקעו ותוכלו להגיע ליחסים טובים. אחרי הכל - האיש הזה יישאר האבא של הילד שלך גם בבר מצווה שלו, גם בחתונה, גם בברית של הנכד הראשון (שלא לדבר על הנין הראשון, שאז, אגב - הוא כבר לא יזכור שבכלל הייתם נשואים פעם ועלול להחליק לך ליטוף על התחת בנונשלנטיות. אני מבקשת מראש - אל תכעסי, הוא חושב שזה סקסי.. ככה זה כשמזדקנים