הפרטים הקטנים

הפרטים הקטנים

שלום לכולם. חשבתי לעצמי. מעבר לכל הצער והכאב שבדבר. יש את הבעיה הטכנית. מה בדיוק עושה אדם צעיר שפירק את החבילה הקטנה שלו? חוזר להורים? לוקח איתו חצי מהדברים שגם אותם לא יהיה לו היכן לשים? איך זה הולך?

פ ו ז מ ק

New member
שוכר דירה, אם זה מתאפשר כלכלית, ואם לא,

אז כן, חוזרים להורים לתקופה מסויימת. אני נשארתי באותה דירה חביבה בה גרתי עוד לפני הנישואין (ועוד לפני שהפכנו לזוג).\

הכל מאוד תלוי...

יהיו כאלה שילכו לשכור דירה אחרת, כאלה שיחזרו להורים לתקופה מסוימת, מאוד תלוי בזוג, ביחסים ביניהם, בהסכם שחתמו עליו וכו'. אני חזרתי לאמא שלי לתקופה של שנה, לא לקחתי איתי כלום מהבית חוץ מאת החתולות...

רק שיר

New member
../images/Emo127.gif ואוסיף

הכל ענין של פרספקטיבה. יש כאלו שזו מכה עבורם ויש כאלו שמבחינתם זה דף נקי וחיים חדשים.

בנייה מחדש ../images/Emo45.gif

אני חושב שכיום אני מעריך יותר כל דבר נרכש - שום דבר לא מגיע כמובן מאליו לדעתי בנייה מחדש שכזו משמעותית הרבה יותר בגלל העובדה שזו לא הפעם הראשונה

זה מאוד תלוי במצב

אנחנו חיפשנו לאיש דירה ביחד. כשמצאנו דירה מתאימה (עם חדר גם לילדים והרבה מרווח) ניקינו ואירגנו אותה ביחד. אני אמרתי לו מההתחלה שהוא יכול לקחת מהבית שלנו מה שהוא רוצה. מצד שני, מכיוון שהילדים נשארו איתי, ומכיוון שהחלטנו להשתדל לא לשנות (עד כמה שניתן) את המראה המוכר של הבית שלהם, כדי לא להלחיץ אותם - פשוט אירגנו לו ביחד את כל מה שהוא היה צריך. ריהטנו לו את הבית החדש למופת - פשוט פנינו שנינו לחברים ולקרובי משפחה וגייסנו דברים. מפה הוא לקח בסוף רק את המיטה ומכונת הכביסה (אני קניתי מיטה וקיבלתי מחברים מכונת כביסה). בקיצור, כמו שמקובל לומר אצלנו במשפחה: הכל עניין של התארגנות

מעריצה אותכם על איך שאתם מסתדרים...

אני עם הX לא יכולה לדבר אפילו על הילד... יש מחברת קשר... וגם בה הוא לא כותב... הלוואי והוא היה קצת יותר בוגר, קצת פחות נקמן...

../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שבמשך הזמן המשקעים ישקעו ותוכלו להגיע ליחסים טובים. אחרי הכל - האיש הזה יישאר האבא של הילד שלך גם בבר מצווה שלו, גם בחתונה, גם בברית של הנכד הראשון (שלא לדבר על הנין הראשון, שאז, אגב - הוא כבר לא יזכור שבכלל הייתם נשואים פעם ועלול להחליק לך ליטוף על התחת בנונשלנטיות. אני מבקשת מראש - אל תכעסי, הוא חושב שזה סקסי.. ככה זה כשמזדקנים
).

רק שיר

New member
כן.

עברתי לכאן מתוך כוונה להישאר כאן חצי שנה-שמונה חודשים ואני כבר שנה כאן. אך בשנה הבאה כבר יש תכניות ואני עוברת לדירה משלי!!!! :))

לא לקחתי כלום

מלבד כמה פריטים קטנים לא רואה טעם בלחלק רכוש שאם אוציא אותו מהבית בסופו של דבר הוא ייחסר לילדיי

למעלה