הפרח שלי

adam33

New member
הפרח שלי

לפני המון שנים ספרו לי על פרחים מיוחדים.. אמרו לי שאם מדברים אלהם הם מראים את מלא פריחתם וריחם.. ואני? לפעמים עושה מה שאומרים לי..ככה אני..כזה שאוהב לנסות.. אז דברתי לפרח שלי.. והפרח? פתאום התחיל לחייך..אני נשבע שזה מה שקרה.. ואני הקרבתי את אוזני לעלי כותרתו.. ושמעתי ..שמעתי את האהבה של פרח השושנה.. והיא לא דברה המון...רק הנהנה.. והיא לא רקדה המון..רק התנוענעה.. ואני אהבתי אותה כל כך.. ולחשתי לה..את אהובתי בין השדות... ואז למחרת בבוקר.. באתי לראות את השושנה.. ומה רבתה התדהמה.. מישהו..קטף לי את השושנה.. ובפניי זלגה דמעה.. את כל הרגש ..נטעתי בשושנה.. והיום תשמעו מה קרה ..כשהלכתי ברחוב..ראיתי אישה צעירה ויפה.. והיא היתה עם מטפחת לראשה..וגם עם חצאית חומה או שחורה.. חלפה היא מולי וחייכה.. וכאילו שדמותי מוכרת לה.. ו..רק שניה ..מריח אני ריח של אהבה.. כי היא החזיקה בידה.. את השושנה.. והבטתי על פניה של העלמה הצעירה.. ודומה שרצתה לומר לי תודה.. על כך שהבנתי ושמרתי על אהבתה ואני חייכתי ולרגע אחזתי בכף ידה.. ואז ההבנתי פתאום מהי אהבה אהבה זה משהו שאתה מקריב למענה.. כאילו שלמרות שהפרח היה עם הנשמה עדיין בלב אהבתי שהיא חייכה ושמחה.. יש בעולם המון אהבה אבל רק מיעוטה נועדה להצלחה כי אהבה אמיתית היא זו שיעשו הכל למענה וכך רציתי לספר לה.. שבעצם אוהב אני את חיוכה וזה מה שיהיה חשוב לי מכל ברכה כי יודע אני מה שהיא רוצה ואשמור לה על אהבתה ובבוא היום כשתהיה היא חופשיה תלחש היא באוזני הנני מוכנה.. וכאישה מאמינה תספר היא לי על המיכשולים עד כמה שהינו צריכים ללכת מסביב ועד כמה טוב שזה לא קל אבל כעת אין בעולם יותר מאושר כי ליבה נתנה היא לי ביום קר וכעת כחופשיה מקבלת היא את אהבתה בחזרה.. ונזכרתי כעת בשושנה עד כמה ששתיהן דומות באהבה..

למעלה