הפרחת פרפרים

אמיר999

New member
הפרחת פרפרים

ראינו הפרחת פרפרים בחתונה אצל חברים לפני כמה זמן. היה ממש יפה ונורא התלהבנו, אולם החברה שעשתה את זה כבר לא קיימת. מישהו יודע למי ניתן לפנות? טלפונים, מחירים וכו?

dmagidor

New member
חייבת להעיר

בעקבות שרשור שהיה פה בנושא בעבר - העפת פרפרים היא פשוט התאכזרות. מוציאים את הפרפרים מהכלובים, הם נוחתים לכל עבר (בד"כ לעבר השמלה של הכלה. פיכס), ובדרך כלל נרמסים למוות על ידי הרוקדים ברחבה. מעבר לזה שבעיני לרקוד כשמלא פרפרים עפים סביבך זה פשוט דוחה, אז תחשוב על הפרפרים המסכנים. במקום זה, אפשר לקנות פרפרי משי מיוחדים, או אפילו קונפטי בצורת פרפרים. זה אמור להשיג אפקט רומנטי לא פחות - אבל בלי השימוש בפרפרים חיים.

dganit21

New member
גם אני מסכימה ,אפשרות דומה

היא טילים של קונפיטי בצורת פרפרים.

שמש א

New member
מצטרפת להתנגדות...

ובכלל, תחשבי על האורחים המסכנים שצריכים לראות כזו אכזריות ואחר כך לאכול... אם הייתי נוכחת, היה לי קשה לשמוח אחרי מחזה כזה.

נובס

New member
מסכימה עם כולם - זה נורא בעיני

ויש תחלופות יותר מוצלחות יפות וזולות כמו קונפטי, כפי שציינו פה.

יונית73

New member
אני בכלל לא מסכימה פה עם כולם

אני אישית ראיתי שתי הפרחות ולא היה נראה לי שהפרפרים סבלו במיוחד- הם פשוט עפו להם מעל לרחבה והתפזרו בזמנם החופשי. אף אחד מהאורחים שהיו שם לא חשב שיש פה התעללות ואנחנו מדברים על בן של אחד מראשי צער בעלי חיים.

italtal

New member
אולי תפריח שפנים או צפרדעים?

אני יכול לארגן לך מופע משולב של הפרחת דבורים וצרעות... נו באמת שוב חוזר השרשור המטומטם על הפרפרים? די כבר להתעללות בבעלי חיים ועוד באמצע חתונה... גועל נפש

ליידי10

New member
טל, כל אדם בדעתו...

גם אני נגד הפרחת הפרפרים אבל כל אדם זכאי לחשוב כרצונו. גועל נפש בתור תגובה? לא יודעת אם הייתי משתמשת במילה הזאת...

italtal

New member
כל אחד יכול לחוות דיעה

אבל להתעלל בבעלי חיים ועוד בחתונה-אותי זה מגעיל. יש כל כך הרבה סוגים של אטרקציות שאפשר לעשות אז למה להתעלל דווקא בפרפרים מסכנים???

ליידי10

New member
לא מצאתי פרפר אז: ../images/Emo118.gif

ומה עם האווזים המסכנים שהתעללו בהם הרבה יותר המפרפרים בכדי שנהנה מהכבד שלהם? ועוד ועוד... אם מתחילים בקטע של התעללות בבעלי חיים, הרי שאין לזה סוף: פרווה, עור, אכילת בשר בכלל. לכן לדעתי נושא ההתעללות הוא אישי, אני נגד בעיקר כי לדעתי יש אטרקציות יפות יותר. אבל אתה באמת צודק שיש אטרקציות אחרות והינה אחת והיא לא בחופה אבל עדיין אטרקציה בחתונה: נעליים שנקראות: קנגו ג'אמפ, אלה נעליים עם סוליה מפלסטיק רך שניתן לקפוץ איתה לגובה, מגניב בריקודים- אני אהבתי...

italtal

New member
מישהי מהפורום רצתה לקחת את זה

לחתונה... נראה לי קצת מסוכן...

ליידי10

New member
גם אני רציתי, מאוד!!!! אבל...

הסיבה שאני לא לוקחת היא בדיוק סיבת הסכנה וגם שאלת הביטוח שהוא קצת בעייתי... אני חוששת שיקרה משהו לאחד מהאורחים שלי ושנית אני חוששת מתביעה של בעל האולם כלפי, מבירורים משפטיים זה ייתכן. וחבל כי לא לקחנו אף אטרקציה בחתונה: לא זיקוקים, לא בר אקטיבי כלום וכן רציתי משהו. עכשיו כשזה ירד מהפרק אין לי שום דבר... היה כבר שירשור לאטרקציות בזמן האחרון?

למעלה