הפרומו

מיכל ק

New member
הפרומו

כל פעם שאני רואה את הפרומו נהיה לי צמרמורת את יודעים שאומרים שלסאדם חוסיין יש אפשרות לשלוח בדיוק את המחלה הזאת אלינו. כותבים של תוכניות טלויזיה צריכים להתחיל לעזור למדינאים

candy land

New member
הפרומו טיפה לא מתקשר לי...

אז אני מחכה לפרק כדי להבין הכל... לצערי,הפרומו של הפרק שמארק מת היה יותר מדי ברור...

mgirl

New member
../images/Emo58.gif

מה שקורה הוא, שמגיעים 2 ילדים עם אבעבועות שחורות לבית החולים, והם מחכים שם כבר כמה שעות. בכל אופן, כשקרטר (בסצינה מדהימה, איכותית, אין לכם שמץ!) מגלה את זה הוא מתחיל לארגן הכל, מעביר אותם לחדר סגור, וכל בית החולים נכנס להסגר. אני לא יודעת מה בדיוק יקרה, גלאנט ורומנו יהיו על הגג ואיכשו יקרה משהו ליד של רומנו ממסוק. בכל אופן, בסצינה האחרונה של הפרק שמים את קרטר ואבי בחדר מבודד, לקרטר חם אז אבי מבקשת ממנו למדוד חום (אם הוא חולה). היא מביאה לו אייספאק ואז הם מתנשקים! בפרק 1 של עונה 9 יגרד לה בגב, ז"א, יכול להיות שזה מאבעבועות שחורות. אבל לא נראה לי שזה מזה.

שלמונזה

New member
מיכל!!! מכיל ../images/Emo58.gif

ביום שלישי זה הפרק שרומנו מאבד את היד??? הבטחתי לעצמי שאני לא אראה את הפרק הזה (מה גם שלא יפריע לי לא לראות את אבי וקרטר מתנשקים...) את ראית את הפרק, זה ממש נחורא הקטע של רומנו או מצחיק? חוץ מזה שהוא גם מאשים את לוקה... אוף איזה חרא של פרק!

WizMaster

New member
אני חושב שהתבלבלתן קצת...../images/Emo58.gif

אני חושב שהפרק שרומנו מאבד את היד יהיה בעונה הבאה.

candy land

New member
עכשיו בלבלתם אותי אפילו יותר...

אבל הבנתי שבאים אנשים עם אבעבועות שחורות,שזה מתאים לכל מה שהיה עם התאומים לפני שנה,אבל לא השנתי את הסצינה האחרונה,שקרי אומרת:"this is my e.r" מישהו אומר לה כבר לא... זה לא מתקשר לפרק!

jakecarter

New member
דייייייייייי, אני לא יכול יותר.....

אני לא רוצה לקרוא מה הולך לקרות אבל אני לא מתאפק וכבר גיליתי שרומנו מאבדאת היד (כנראה) אז אני בזאת מכריז שאני לא אכנס לפורום עד הפרק של שבוע הבא כדי לא להרוס לי. ביי בינתיים...

למעלה