הפרומו של ערוץ 1

גלעד#

New member
הפרומו של ערוץ 1

הערב, בעודי צופה בערוץ 1 (השלט של המפענח איבד פוקוס לכמה שניות ולא הייתה לי שליטה) צץ פרומו תמוה של ערוץ 1 עם כיתובית גדולה: "ה- 4 במרץ"!. הקריין: "ב- 4 במרץ אתם תראו את זה לראשונה....כולם מחכים ל - 4 למרץ". אם נדמה לי שזה מה שנדמה לי אז ערוץ 1 פארשים כי הוציאו הודעות לעיתונות לפני חודש שהמה שנראה (אם זה נראה לי) יהיה רק ב- 11 במרץ. נראה לכם?

איתמר2002

New member
גם לי נראה...

נראה לי גם שזה פרומו לתכנית של מני פאר ושם ישדרו את הקליפ...

lambada

New member
זה כל כך צפוי

ערוץ אחד לא יעשה כזה טאראראם מהאירוויזיון ומחשיפת השיר כמו שהיה ב98 שחשפו את השיר באחד מתוכניות האירוח בערוץ 2 ולא הודיעו לאף אחד לפני כך גם יהייה עם מני... בטח זה מבצע לתשלום האגרה או משהו....

ek2002

New member
השיר יושמע בשבוע בה (04.03)

היה כתבה בוואלה וגם בערוץ הראשון בתוכנית של מני פאר

Yaniv-DC

New member
ולמען הדיוק הקטנוני...

ערוץ 1 מפרסם את זה דווקא לא מעט. הביצוע יהייה חי, עם תזמורת חיה. תזכיר לי מתי לאחרונה ערוץ 1 חשף שיר לאירוויזיון בלייב? נכון. קדם 91. לגבי דנה - השיר היה אמור להחשף לראשונה אצל אמנון לוי, לפני שהוא נהרס (או הרס את עצמו) בערוץ 2, כשהגיש את תוכנית סוף השבוע בערוץ 1. הדנה עשתה לערוץ 1 תרגיל, וחשפה אותו לפני כן בביצוע מזעזע עד כדי דיכאון בערוץ 2 (לא זוכר אם זה היה קודם אצל דן שילון או במלכות היופי).

בוסון

New member
דיוק קטנוני עוד יותר...

השיר של דנה נחשף לראשונה במהדרות חצות של הערוץ הראשון ביום שישי אם אני לא טועה - כן כן פעם הייתה כזו מהדורה ( חצות ביום שישי...) את המהדורה הנחה יגאל רביד שהיה אז קריין ומגיש בערוץ הראשון ואף באותה מהדורה הוא טען כי הקרב השנה יהיה בין ישראל לבריטניה עם הזמרת אומני או איך שלא קוראים לה.. ( מאוד ייתכן כי אני טועה בשם אבל השיר היה מדליק ) אכן אח"כ דנה גם שרה אותו אצל מר שילון בלייב. כל טוווב.

אהוד_

New member
הפעם הראשונה

הייתה במלכת היופי, זה היה על הפנים ואז בדן שילון היא דפקה הופעה טובה אחחחח.....למה אין לי את השיר של שריד חדד כמו שהיה לי את השיר של דנה שבוע אחרי שבחרו בה

Yaniv-DC

New member
זה גם מה שאני זוכר

חוצמזה, שכבר אז לדעתי יגאל רביד היה קריין של מהדורת חצות של ערוץ 2, ולא בערוץ 1.

בוסון

New member
אז אתה טועה......

אתה טועה בקשר ליגאל רביד בקשר לדנה הדעות חלוקות.

למעלה