הפרומו ב extra hot

dark mermaid

New member
הפרומו ב extra hot

יש פרומו חדש בהוט על זה שבקרוב יש שני פרקים של CSI מיאמי ומייד אח"כ ניו יורק. היה משודר שם על רוצח אחד שמגיע למיאמי מניו יורק. רציתי לשאול אם זה פרק משותף או שני פרקים ברצף, ממש לא הבנתי... תוד לכל עונה!

gs4ever

New member
אכן הבנתה נכון

זה פרק הספין אוף וההתחלה של ניו יורק כמו שכבר הוסבר כאן בעבר יש 3 סדרות CSI המקור שממנה הייה פרק הספין אוף של מאמי שממנה יצא ניו יורק .

dark mermaid

New member
שאלה...

פרק ההתחלה של ניו יורק לא היה צריך להיות ממזמן? כי כבר בעונה השניה של מיאמי, בפרק non stop, הצוות של מיאמי מגיע לניו יורק... אז איזה צוות מגיע עכשיו ולאיפה? והאם רק בעונה הרביעית של מיאמי התחילה ניו יורק?

cherryblossom

New member
גם לי זה נראה מוזר אז בדקתי

זה לא פרק ההתחלה של ניו- יורק, זה באמת היה בעונה השנייה של מיאמי, אלו סתם פרקי קרוסאוברס (מיאמי עונה רביעית וניו- יורק עונה שנייה).

SnoOfkIn2

New member
פרק הקרוסאובר

של מיאמי לניו-יורק הוא לא בעונה ה2 של מיאמי? נדמה לי שמישהו פה אמר פעם שזה הפרק ה22 בעונה ה2 של מיאמי..

cherryblossom

New member
לפי מה שהבנתי

הפרק התחלה של ניו-יורק היה בעונה השנייה של מיאמי, ואלו שני פרקי קרוסאובר (כמו שהיה עם "אי. אר" ו"משמרת שלישית"- אם מישהו יודע על מה אני מדברת).

Agenst the wind

New member
סיכום שירשור:

יה בייבי! קרוסאובר!

revi 17

New member
כן יש קרוסאובר

הפרק האחרון בעונה 2 של מיאמי הציג סדרה חדשה ניו יורק ובעונה הרביעית פרק 7 נראה לי יש קרוסאובר וההמשך בניו יורק פרק 7 עונה 2 רק חבל שבניגוד לארה"ב לא משדרים ברצף את כול העונות כי עכשיו לא נבין מה קרה בניו יורק עד הקרוסאובר

Agenst the wind

New member
../images/Emo6.gifהבנתי את זה...

אני פשוט מת על פרקים כאלה, אני כבר לא יכול לחכות...

hadas 14

New member
לגבי הקרוסאובר...

אני יודעת שהיה קרוסאובר שהצוות של לאס וגאס הגיע למיאמי. מיאמי אי פעם הגיעה ללאס וגאס? היה קרוסאובר שמיאמי לא היתה מעורבת בו? (בין ניו יורק ולאס וגאס?)

למעלה