הפרויקט החדש

הפרויקט החדש

כעת כשתמה תקופת המבחנים יש זמן להנות קצת מהחיים אז בקרוב אני אתחיל את הפאזל החדש שלי כרגע יש תמונות של הקופסא ושל אזור העבודה תאמינו לי מזל שיש שולחן פינג פונג בבית, הוא חלק וגדול ואפשר לעשות שני פאזלים במקביל (אבל עוד לא הגעתי לרמה הזאת)

תמונות לא עולות

מישהו יודע למה? ניסיתי גם מהאלבום שלי וגם להעלות מהמחשב ושניהם לא עובדים

ssyוM

New member
אחלה משטח ... ../images/Emo13.gif

פאזל מרשים

nawa

New member
וזה משטח העבודה שלי

חדש - ישן...ועכשיו אפשר להתחיל את ה-4000 של 4 העונות

nawa

New member
אגב למי שלא מזהה

זה פלטה של מיטה זוגית...

ssyוM

New member
../images/Emo207.gif שרשור משטחי הרכבה...../images/Emo41.gif

מה הוא משטח ההרכבה שלכם
מה הגודל שלו
מתאים לפאזלים גדולים מאוד
האם הוא זמני או קבוע
כל סיפור ( ותמונות ) נוסף על משטח ההרכבה ייתקבל בברכה

123נעמי

New member
משטח העבודה שלי הוא....

אני יושבת ליד שולחן שרטוט ועובדת על קרטון ביצוע השולחן יכול להתאים לפאזל של 3000 חלקים תמונות מפינת הפאזלים שלי תקבלו באמצע השבוע

פאני10

New member
המשטח שלי

הוא: רכשתי שולחן מתקפל (נדמה לי "כתר") 200/70 ס"מ - בערך. בינתיים אני עובדת בסלון. עד לבניית החדר הנוסף (ממ"ד). הוא מתקפל לצורת מזוודה שטוחה. טוב לשימוש גם לאורחים. עד היום, מאז שרכשתי אותו (כ-5 חודשים) הוא משמש רק להרכבת פאזלים. נוח וקומפקטי.

jocie1

New member
מרכיבה פאזלים

על שולחן האוכל. עובדת על קרטון ביצוע על מנת להקל על שינוע הפאזל למקום זמני עד גמר הארוחות

האדרים

New member
משטחי ההרכבה שלנו

כאמור, לנו יש 2 פינות פיזול האחת סטנדרטית: פינת המשפחה שלנו ובה שולחן סלון ועליו קרטון ביצוע סטנדרטי (להרכבת פאזלים של 2000 אנחנו שמים משטח פוליגל שגדול במס' ס"מ מהחלק הקצר של השולחן). הפינה השניה מוקדשת לפאזל ה-5000 שלנו וכפי שסיפרנו בעבר: השולחן: מורכב מבסיס של מיטת נוער + 4 רגליים שנרכשו באיקאה משטח העבודה: נכון לרגע זה - קרטון גדול שנחתך מאריזה של מקרר. היות והקרטון לא ישר לגמרי (יש מן "תעלה צרה" באיזור של הקיפול) אנחנו מתכננים להחליפו במשטח חדש שיורכב ממספר קרטוני ביצוע סטנדרטים.

fashasha

New member
אני משתמשת בשולחן בחדר שלי

יש מספיק מקום עליו בשביל קרטון ביצוע וגם בשביל המחשב שלי.

למעלה