הפרדת ערוצי מידי

orbiti

New member
הפרדת ערוצי מידי

הקלטתי מערכת תופים אלקטרונית במידי, ואני מעוניין להפריד כל תוף לערוץ מידי אחר. יש אפשרות נוחה לעשות זאת שלא כוללת גרירה של הסמן לאורך כל קובץ המידי ואז העתקה והדבקה ידניים?

Psywizard

New member
למה לך?

למה אתה צריך ךפתוח בשביל כל תוף לפתוח ערוץ אחר ? רכז את כולם באחד.

kundara

New member
כן

כפתור ימני על המסגרת מידי, ואז: Midi - > Dissolve Parts ואז Seperate Pitches טדאם

orbiti

New member
לא הבנתי...

עשיתי את זה, אבל לא שמתי לב לשום שינוי מעבר לזה שהערוץ נראה אפור מהחלון הראשי של הקיובייס. איך אני גורם לכך שכל תוף יופיע באמת בערוץ אחר? המטרה שלי היא להפריד כל תוף לערוץ אחר כדי שאוכל לעשות מיקס ביניהם, להוסיף אפקטים, לשחק עם האקוולייזר וכד'.

HeavenlyB

New member
להפריד אותם זה לא מספיק

זה שהם יופיעו בערוצים שונים בקיובייס עדיין לא ייתן לך שליטה נפרדת עליהם, כי הם כולם מנגנים את אותו ערוץ מידי, כך שכל שינוי שתעשה באחד ישפיע על האחרים. תצטרך או לפתוח VST INSTRUMENT נפרד לכל תוף או לייצא כאודיו אחרי שהפרדת. אחרי שעשית DISSOLVE אמורה להופיע לך תיקייה עם כל הערוצים המופרדים.

kundara

New member
אבל הוא הקליט מערכת תופים אלקט'

בשביל זה צריך כמה יציאות אוודיו מתוך המכונת תופים וזה קצת סרט... אם אין. אם אין, תצטרך לתכנת את התופים בקיובייס מ one shotים אם אתה רוצה לעשות סאונד לכל אחד.

orbiti

New member
לא צריך כמה יציאות

אני רוצה את החופש לקחת כל סאונד ממקור אחר - או מהמערכת או מסמפלר כלשהו. אין לי בעיה לעשות סולו על כל תוף ולהקליט אותו גם, אבל אני רק צריך כל תוף בערוץ נפרד, בשביל זה...

da^Lord

New member
אם בשביל מיקס..

תעשה סולו כל פעם על תוף אחר, תעביר את התכנות תוף הזה לאודיו עד שיהיו לך באודיו ערוצים כמספר התופים שלך. ואז תעשה סאונד על הערוצים באודיו.

orbiti

New member
אבל זאת השאלה!

איך אני עושה סולו על תוף יחיד?

da^Lord

New member
תעשה ריסולב פארט

כמו שאמרו לך למעלה.. ואז ייפתחו לך ערוצים של מידי שלכל אחד מהם יהיה הקליד של התוף הספציפי. תעשה עליו סולו (על הערוץ), ורקורד כדי להעביר את זה לערוץ אודיו.

למעלה