הפרדת ערוצים

M4686

New member
הפרדת ערוצים

איפה אני יכולה להוריד תוכנה להפרדת ערוצים? (כאילו תוכנה שאפשר לשים בה קובץ אודיו ולהפריד בין המוזיקה למילים) ואם יש לכם המלצות אז אני אשמח^^ תודה.=]

yariv v v

New member
למה אתה מטעה?..ועוד בכזה ביטחון

כל תכנת אולפן (ויש כאלה שאפשר להוריד DEMO שלהן בחינם) מאפשרת להוריד/למחוק את ערוץ ה VOCAL מהפלייבק.בעברית פשוטה - להשתיק את הזמר ולהשאיר את המוזיקה.

ttg

New member
בבקשה לכתוב מדוייק ומסודר ולמנוע בלבול! :)

- לא ניתן "למחוק מילים" - יש מספר טכניקות המאפשרות להוציא חלקים מסויימים מהמוזיקה. הטכניקה הנפוצה מתבססת על מידע סטריאופוני כאשר בד"כ למעט השירה רוב הכלים/צלילים יהיו גם בצדדים. הטכניקה "מבטלת" את כל מה שיש במרכז. (סיכום 2 הערוצים בהיפוך מופע לביטול מידע חופף) אבל זה רחוק מאוד מ"למחוק" ערוץ Vocal. זה אף פעם לא מושלם. מה שכן זו טכניקה מעולה להוציא תזמורים או צבעים שלפעמים קשה לשים לב אליהם בעיבוד.

itoosh2

New member
אני לא מטעה...

אין שום תוכנה שעושה את זה... גם לא באולפן הכי גדול ויקר בעולם... מה שכן עושים לפעמים זה שמקליטים או מייצרים ערוץ שיהיה זהה לשירה ואז עושים ביטול על הטראק עצמו וזה מוריד את השירה... אבל אתה אף פעם לא יכול לדייק ב100%... גם יש תוכנות שמורידות חלק מהשיר, אבל זה אף פעם לא השירה כולה, ואף פעם לא השירה לבדה... אם יש שיר עם גיטרה ושירה לבד, אז זה יותר קל ויצא יותר טוב... אבל כל שיר שמעובד יותר הוא כבר יוצא לא טוב... הפלייבקים שיש באולפנים זה פלייבקים לא מלאים (כלומר חלק מהשירה נשארת) או שהם מייצרים...

M4686

New member
הממ...

אני דווקא שמעתי על אנשים שיש להם תוכנות כאלה...=/

למעלה