הפרדת הקול מהשיר

natimania

New member
הפרדת הקול מהשיר

אני יודע שאי אפשר להפריד לגמרי את הקול מהשיר אבל האם יש דרך בקיובייס להגיע לתוצאות טובות אם אני רוצה רק את הקול של הזמר או רק את הפלייבק?

תקשיב

בלתי אפשרי. אולי תנסה לחפש vst effect שעושה משהו בכיוון. אבל עדיין זה לא יצא. השאלה כבר נעלתה בפורום והתשובה היא לחלוטין - לא! אבל אם אתה בכל זאת מתעקש אז תנסה לחפש אפקט שעושה זאת. www.kvr-vst.com

יש מכשיר שעושה את זה

יש מכשיר שמרפיד בין קול הזמר לבין הפלייבק . התוצאה פשוט מעולה , המכשיר עושה הפרדה מקסימלית של 99 אחוז . אתה מקבל את הפליבק 99 , ותאמין לי או לא .. יהיה לך קשה להאמין שזה לא פלייבק אמיתי, התוצאות פשוט מעולות ויש כמה אולפנים באקרץ שמשתמשים במכשיר הזה , יש לי גם פלייבק שעשו במכשיר הזה אם תרצה לשמוע דוגמה . הפלייבק לא מתעוות ולא כלום ... בקיצור דבר שווה אחושרמוטה .ץ. כמובן שזה תואם למכיר ....... בחו'ל זה עולה משהו כמו 7 אלף דולר ..... אני לא מצפה שתיקנה את זה או משהו כזה ... רק סתם שיהיה לך לידע כללי

לא קיים אתה מדבר שטויות

אין אפשרות לוגית שדבר כזה יעשה על ידי מכשיר כל שהוא לא משנה מאיזה מקום בעולם.

אוייששש חייב להתוכח

תמיד יצוץ האחד שיהיה חייב לתת הערות ואם יש דבר כזה ? אז מה ? אני אומר לך שיש אני ראיתי בעינים שלי אז תפסיק להתווכח ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן להתקשר לכל אולפן מכובד ואני בטוח שהם ישמחו לתת לך תשובה

HeavenlyB

New member
שלושה דברים יש לי להגיד על זה

1. עבדתי במספר אולפנים מכובדים ועוד לא יצא לי לשמוע או לראות מכשיר כזה. כן, יש מכשירים לקריאוקי, אבל הם מפוט מעוותים את כל הסאונד וגם אז השירה עדיין נשמעת. 2. אין לאף אולפן מכובד מה לעשות עם מכשיר כזה. לאולפן אתה מגיע כדי להקליט, לא כדי לשיר קריאוקי. אולפן מכובד יזרוק מכשיר כזה מהחלון, על זה שאתה בכלל מבקש מהם לא רק לעבור על החוק ולהשתמש בהקלטות שאין לך זכויות יוצרים עליהםת אלא גם לבזבז זמן אולפן על קריאוקי, דבר שיעליב על טכנאי קול מקצועי. 3. אני לא טוען שאין מכשיר כזה, אבל בהחלט קשה לי להאמין שיש אחד שעושה את העבודה טוב כמו שאתה טוען.

kundara

New member
תפסיק לדבר שטויות

מי שלא מבין לא עונה זה הכלל אנחנו רוצים עתיד טוב יותר לא?

orenberg

New member
תראה לי אולפן אחד שמשתמש בזה...

אתה לא תמצא כזה אולפן, כי המכשיר לא קיים כמובן.

אנשים תפסיקו

לכתוב פה שטויות. אין כזה דבר. אנחנו עושים מיקס ובמיקס אנחנו מערבבים את כל הכלים. אין שום סיבה שהמכשיר יוריד את השירה. אין שום סיבה שהוא יוכל לזהות מה היא השירה. אנא ממכם. אל תכתבו שטויות אנחנו מנסים ללמוד ולעזור אחד לשני בפורום הזה ןךא ךהטעות אנשים ששואלים שאלות

למעלה