הפרדת הפורום

תראו בקשר לבלגן ........../images/Emo140.gif

שיש בפורום בתקופה האחרונה , עצתי היא לכם לא לדון בשום נושא שיוצרי הבלגן ממש מחכים לזה בצפייה ממש דרוכה !!! וזה "מחלוקת" או טיעונים על "הפליות" וכ"ו ב ב ק ש ה אל תתנו יד ליוצרי המחלוקת הטיפשים האלה כל הדיונים האלה בדיוק בזמן הרגיש הזה! לא לענין !!!!!!!!! בואו נשמור על אחדות בין החברים השפויים שנשארו בפורום החביב הזה בין אם הם נשים ובין אם זה גברים
תקנו אותי אם אני טועה

אלישיר

New member
העתק מפורום משוב.

בעזי"ת את הדברים כתבתי שם בעוד שירשור נאצה מתחסד שפתחו שם על אריאלה. התגובה שהעלתי שם, נוגעת גם לנו. תזכרו איך לפלוני היה מספיק מרץ כדי להציף את הפורום מספר פעמים כל יממה , כולל בשעות הקטנות של הלילה. גם היום הוא נכנס לכאן כל שני וחמישי בניקים חדשים, והפעם הוא לא מגלה את פרצופו המכוער, ורק לאחר שנהפך לדמות מוכרת לכאורא, מטה לאט את הדברים לידי התססה וסערות בכוס מים. את מי אתם רוצים מנהל לפורום? את האפיקוטרולס וחבורתו, או את איש הרוח ואריאלה?! "...במשך זמן רב תיעדתי בפניכם את מרצו של הטרול, שלא בחל באף ניבול פה וקללה גסה כלפי הדת היהודית (וזאת במדינה בה טטיאנה סוסקין נשפטה לעונש מאסר). בין השאר, כיוון הטרול את חצי לשונו כלפי אריאלה. אם הוא היה משתמש באותן מילים בטלפון ולא דרך הסייבר, היה נאלץ לשאת בסנקציות הקבועות בחוק הפלילי לגבי אנשים שכמותו. מרגע שהופעל הניטור הסלולרי, הודר הטרול בצורה כמעט מוחלטת מהפורום, תודה, ומרצו להתעלל בכאלה שלא עשו לו שום עוול מימיהם, התחיל לתסוס ולפעפע בו באין פורק. בתחילה, הוא ניסה לפרוק את יצרו הבזארי והחולני -כפי שראיתם לא פעם מהתעתיקים שהעליתי בפניכם, במספר פורומים, אך מסתבר שהוא לא מצא שם את סיפוקו. לכן, בטרם תגשו לכל תלונה כלפי אריאלה שתועלה כאן, זיכרו את הרקע הנסיבתי -שיש מישהו שמאוד מעונין למרר את חייה (וסתם את חייהם של כל היהודים שמאמינים בא-לקי ישראל), ויתרה מזאת, שימו על לוח ליבכם שמדובר כאן בטרול בעל אלף פרצופים וניקים -כלומר אפילו ריבוי מתרעמים אינו מעיד על שמדובר ביותר מגולש אחד או כמה, שמצאו באינטרנט כר דשן לפריקת יצריהם האפלים. פורום נטעים נהרס, פורום דתיים חילוניים נהרס, והשנאה לא שככה.

הפרדת הפורום.סגירת הפורום.

החלפת המנהלים ועוד ועוד
הכל שטויות:) אני קצת עסוק בימים האחרונים ואני משאיר את המלאכה לאשתי היקרה. רציתי רק לכתוב כמה מילים ברשותכם. ראשית.כל מי שמעוניין לכתוב בפורום משוב זאת זכותו.מעולם לא חסמנו,הגבלנו או מחקנו כתוצאה מכתיבה בפורום משוב.גם אם כל מה שנכתב שם הוא שקר וכזב זה ממש לא משנה.זכותו של כל אחד להתלונן כאוות נפשו
נכתב כאן כמה פעמים לגבי "חנופה" למנהלי הפורום. אין כזה דבר לא היה כזה דבר וגם לא יהיה.מעולם לא התחנפנו וגם לא הרגשנו שמתחנפים אלינו.מדובר שוב בשטויות והבלים. אני חושב שהפורום במצב מצויין
זוהי הסיבה המרכזית של המנסים להפריע.קשה לראות קהילה מצליחה בעיקר כשמדובר בחרדים
יש לנו כאן המון כותבים וכותבות מוכשרים ומוכשרות.כולם נחמדים ולעניות דעתי עושים קידוש שם שמיים גדול במדיית האינטרנט. אנחנו כאן כדי לעמוד על המשמר ולזכות לכך שביחד איתכם הפורום ימשיך להצליח ונוכל כולנו להתפרמם ברוח טובה לפי מיטב המסורת החרדית. אני יודע שינסו להמשיך ולהציק לנו. אבל השד אינו נורא כלל ועיקר
כולכם ברוכים

למעלה