הפרדת הפורום

g a d d i

New member
הפרדת הפורום

הגיע הזמן לפצל את הפורום. 1. פורום חרדים גברים. 2. פורום חרדים נשים. נמאס לנו להיות נשלטים תחת חסותה של אשה שכל סלנג גברי נורמלי הופך בעיניה לקללות. שאריאלה תמשיך לנהל מצפת השלווה והיבשה את פורום הנשים ולנו הגברים ייפתח פורום חדש בו נוכל להתפרמם בשפה שלנו ובדברים המעניינים אותנו בלי צרחות של מנהלת כל הזמן. אני מציע למנהל את לואי.

shimrit63

New member
למה אתה מעורר מהומות

כל הזמן אני לא מבינה פורום חרדים זה פורום בנושא אקטואליה של החרדים ומי שמגדירים את עצמם בלבל הזה סלנג זה שפת רחוב האם אתה שייך למגזר הזה אין מקומך בפורום הזה

tamarhp

New member
../images/Emo31.gif

נכון שאני לא כל כך בפורום... אבל הזלזול שלך בנשים הוא נורא.

sarav55

New member
טכנית זה לא נראה שאפשר לעשות זאת

אה אפשר כשגברים מדברים הנשים שותקות ושהנשים מדברות הגברים שותקים מי שרוצה להגיב על מה שאמרה אישה הוא פותח שירשור ומעיר הערה על מה שנאמר בשירשור הנשים נשמע נחמד לא כן חהחהחהחה

אני בשוק אני בהלם אני המו

אם יש כאן מספר אנשים שלא מסתדרים אם אריאלה זה אומר שצריך להכליל ציבור שלם ולהעיף את כולם ? ? ?גם כך ציבור הנשים בפורום הוא אולי 5%

חנוך617

New member
לא הבנתי לאן

את חותרת. שאת מי יעיפו? לדעתי, לא צריכים להסתדר פה אם אף אחד אלא בעיקר לא לריב...

א77

New member
ובינינו, אז מה יהיה ???

אחוז מאד גדול מחברי פורום נשים המהונדס כעת על ידך, יהיו וודאי גברים... אז מה הרווחנו ?

חייםלוי

Member
מנהל
האם מילות עלבון לגופם של אנשים

נחשב בעיניך כלשון של גברים? אם כך ראייתך את עולם הגברים מביישת אותנו.

לביא4

New member
אולי זאת בדיחה לפורים

איזה שטויות אלו, זה אולי מפריע רק לאחד וגם לא צריך להפריע בכלל. ההיפך הוא הנכון - דווקא נשות הפורום מובילות יפה!

הגבררר

New member
הופה הופה!!

פתאום כל הבנות זועקות פתאום התעוררתם! איפה הייתם עד היום??? מה אתם מפחדים אתם יודעים שבפורום שלכם לא יהיה שום הודעה.רק אצל הבנים.אהה?

גדי אתה באמת חושב שזה הפתרון?

אם אתה לא מסתדר עם אריאלה.. זה לא אומר שלא תסתדר עם השאר!! ואם אתה לא מסתדר כנראה הבעיה בך...

למעלה