הפקת ע-נ-ק לחנוכה!!!

EXTREME PROD

New member
הפקת ע-נ-ק לחנוכה!!!

שלום אנשים, אנחנו מדברים על ה- 1.12, שזה יום ראשון (חפש חנוכה) בהפקה שלנו (שעושים את ימי שישי באזימוט) בשיתוף הבארבי החדש והירח (לשעבר אלגרו לשעבר הכוכב). זה מה שהולך להיות: פסטיבל "מנסרים את הלילה"- פסטיבל רוק צעיר הראשון יוצא לדרך. מעשר בלילה עד הבוקר עם הופעות של 16 להקות החל מרוק ואינדי ועד פאנק ומטאל. כל אותו הזמן שיש הופעות בבארבי יש מסיבה בירח- שתי רחבות- אחת אלטרנטיבית, להיטי רוק, רגאיי אפילו, 70, 80, והשנייה כבדה יותר עם מטאל, פ´אנק מטאל, וגם קצת גותי ואינדסטריאל. הבאנו באמת תקליטנים מובילים וביניהם DJ שי (שהיה עושה את האלטרנטיב פ´אנק מטאל בקאט בלו) DJ דרור טייכר (שכולכם מכירים אני מניח- תקלט בערך בכל מועדון שיש, אחד הבולטים בתחום- יתקלט גותי ואינדסטריאל) איתי שטרלינג (שמתקלט במוסד- באמת מהחלוצים של הפ´אנק מטאל בארץ) אההה וכמובן CHIK-N.... ותקשיבו להופעות- אני יקצר וירשום את ההופועת המובילות- ALL FACES DOWN, אחלה להקה שממש מזכירה את סיסטם וגם קצת את סליפנוט, עפ אחלה שואו שבעולם- ממש מומלץ. MY NAME IS NOBODY- להקת פאנק רוק ישראלית שחזרה לא מזמן מסיבוב הופעות בארה"ב וקנדה- אני מניח שלא צריך להוסיף הרבה, הולך להיות טוב. חוצ מהם יש גם את הרע במיעוטו (למי שזוכר הגיעו לגמר של הרוקנ´חול) ויש עוד הרבה להקות- אני יפרסם אותם אח"כ. אנולה ג´יי, מופע מרכזי ומלא הפתעות!!! אז שוב פעם תבינו על מה אנחנו מדברים- הבארבי החדש+הכוכב(הירח)- הפקה משותפת- מעבר חופשי בין המועדונים. 8 שעות, 16 להקות, 9 תקליטנים, 2 רחבות ריקודים, 2 מועדונים, ערב אחד. אתם קולטים?? אני אפילו לא טורח לפרסם שתיהיה רחבת נרגילות ועוד הפתעות כי אני מקווה שכבר הכרתם אותנו ושזה מובן מאליו. אז זהו לבינתיים, תכינו את עצמכם. ועוד משהו חשוב- באמת בגלל המצב וכל החרא הזה- כרטיס יעלה משהו בסביבות ה-50 שח בלבד!! חיים יפים לכולכם.

למעלה