הפקת להקת VOCAL

Maor Heletz

New member
הפקת להקת VOCAL

שלום לכולם,

אשמח לקבל עזרה בקונדנסר אפשרי להגברת להקת VOCAL (סטייל ווקה פיפל) המורכבת מ-15 נערים (ששרים ללא לווי כלי נגינה- נטו הרמוניות).

הציוד שהמרכז מבקש הינו קונדנסר (כל השאר יש להם)... גודל הבמה שהם הולכים להופיע בה היא 12X5 מטר.

האם זוג קונדנסורים שיש לי באולפן (B1 של סטודיו פרוגקט וblue bird) יוכלו לספק את הסחורה שהם מבקשים? וישמעו את הקבוצה באולם?

בנוסף, מרכז המוזיקה מעוניין לרכוש קונדנסרים משל עצמו, אשמח לקבל הצעות לקונדנסורים (עדיף 2 קונדנסורים) עד לסכום של +-1000 שקלים שיוכלו להתחבר להגברת המרכז ושישמעו טוב את הלהקה.

בתודה,
מאור...:)

כמה דברים

1. אתה אתה באמת מעוניין שאנשים פה יעזרו לך אני הייתי ממליץ לדאוג לכותרת יותר מדוייקת להבא
לכתוב "הפקת להקת ווקל" לא באמת קשורה למטרת ההודעה, לכתוב "מחפש מיקרופונים להגברת הקאפלה" נשמע לי נכון בהרבה!

סיימתי להיום קטנוני על הבוקר :)

2. בטווח מחיר כמו 1000 ל2 מיקרופונים אומר שאיכות גבוהה לא תהיה פה......מה שגם אומר: מיקרופונים זולים = יותר בעיות בהגברה

בטווח המחירים שלכם הייתי הולך על משהו בסטייל הזה
http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=9855

אם אתה שואל אותי תגדילו מעט את התקציב.....מאוד מאוד חשוב עם קונדנסרים על הבמה להחזיק גם איקיו גרפי נורמלי אחר הפידבאקים יגיעו מהר מאוד

3. המיקרופונים שציינת שכבר יש לא ממש מתאימים להגברה על במה, מה גם שלא כל אחד יש צבע שונה ואולי עדיף זוג תואם של מיקרופונים

4. בלי בן אדם שממש מודע לסאונד יהיה לכם ים של בעיות להגביר להקה שכזאת

אני לצורך העניין עובד עם דינמי לכל אחד ועוד 2 קונדנסרים כדי לתת מעט מ"הביחד" שלהם
יש גם קונדסרים אישיים....

שיהיה בהצלחה

ובוקר טוב

Maor Heletz

New member
האם הAKG שציינת מתאים לווקאל כמו שמתאים לכלי?

שלום שי, תודה על תשובתך המפורטת ואכן מכיר את הקונדנסר שציינת,

לפי עבודתי איתו אני מכיר שהוא מתאים יותר להקלטות כלי נגינה ספציפיים (כגון תופים), האם שניים מהמוצר שציינת יספיקו לדעתך להגברת קבוצה של 15 איש? או יש צורך לקנות יותר?

היי

הAKG יעשה עבורך עבודה לא רעה, קח בחשבון שהגברה עם קונדנסרים בלבד היא לא משימה כל כך פשוטה

קונדנסר הוא מיקרופון עם טווח קליטה רחב מה שאומר שפידבקים בתדרים מסויימים יופיעו ברגע שתעלה ווליום

כשהייתי עובד בהגברת מופעים (לפני מעל 12 שנה) הייתי עובד עם איקיו גרפי של 30 תדרים ומעלה כדי למצוא תדרים
בעייתים ולהנחית אותם, ככה הייתי יכול להגיע לווליום מקסימלי של הקונדנסר....ועדיין.....בעייתי

עוד משהו שאפשר לחשוב עליו הוא מיקרופון שטח מסוג surface mounted שיושב על הבמה ומיועד להגברת הצגות

יכול להיות שבהגברת אקפלה זה יהיה עדיף....מודה שאני לא בהכרח בטוח בנושא - מה שכן בטוח שווה בדיקה

אני עבדתי בעבר עם המיקרופון הזה
http://www.ebay.com/itm/SHURE-819-S...857607246?pt=AU_Pro_Audio&hash=item20cbc4844e

והוא עשה אחלה עבודה בהצגות (עבדנו עם 4 מפוזרים על הבמה)

בהצלחה

למעלה