הפקת י"ב

lululemon

New member
הפקת י"ב

אז שנה הבאה אני הולכת לביים בבצפר שלנו את אחת ההפקות... בהתחלה חשבתי לעשות מחזה בכיוון השואה והגעתי להחלטה - גטו. לאחר שחזרתי מחופשה פתאום הרגשתי שזה לא בשבילי וולי לעשות משהו על מוסדי סמים יש לי כמה התיעצויות איתכם... איזה מחזור על מוסדי סמים יש? והאם בכלל שווה לשנות את כיוון החשיבה שלי עכשיו? מישהו עשה בכלל את גטו להפקת י"ב? מקווה שתענו לי על כל השאלות כי אני בדילמות נוראיות ואני חייבת להחזיר תשובה למורה שלי!

עשו את "גטו"

בביה"ס שלמדתי בו. אמרו שזו הייתה הפקה טובה, אבל מאתגר נורא לקחת חומרים כאלה לבגרות. תעשי מה שנראה לך, אם את לא בטוחה בכיוון, תשני אותו גם אם זה נחשב שלב מתקדם יחסית.

צול1

New member
מחזה על סמים?:\

עוד לא נתקלתי באף מחזה שמדבר על סמים חוץ מ"המדריך לחיים הטובים" (ושוב, לא כולו אלא רק חלק קטן ממנו מתייחס לנושא), ובכל מיני מחזות שבאים מהתאטרון החינוכי (הפקות של "מרום" וכאלה). את רוצה להעלות הפקה חינוכית?

lululemon

New member
אני ממש לא יודעת...

כל כיוון עכשיו נראה לי מסובך נורא אני רוצה מחזה שיתחבר אל התלמידים שאיתי בהפקה... יש לי כמה מחזות שהמורה שלי נתנה לי יש תקצירים באיזה שהוא מקום שאני ידע בערך על מה המחזה מדבר -שיחות אחיר לוויה -נמר חברבורות -מניין נשים -אילוף הקטן

Etamar Perdo

New member
זה ספר

שעובד לסרט. לא שמעתי שהפכו את זה למחזה. נראה לי די הזוי. אבל מעניין.

למעלה