הפקרת גרי מנדלבאום

הפקרת גרי מנדלבאום

היום ישודר עוד פרק של מנדלבאום בלש פרטי.אני מוחה על דחיקת הסדרה לערוץ לוגי (הייתי מסתדר גם בלי העובדות המדעיות), על פחות מדי פרומואים וקידומים בערוץ הילדים ועל שידור ספיישל 30 שנה לפסטיגל בערוץ הילדים (שזכה לקידום אדיר) באותה שעה. בקצב הזה, אין מצב שהסדרה תחזור לעונה שלישית. וחבל, העונה מעולה ואין בה פרקים חלשים כמו שהיה ב-"הפיג'מות 6". מה דעתכם? האם כדאי לכתוב מכתב ל-"נגה תקשורת"?

kuliv

New member
אני דווקא חושב שלוגי עושה עם הסדרה חסד.

העובדות המדעיות לא מפריעות, ואני מנחש שהגעתה של הסדרה ללוגי וזה שיש 16 פרקים העונה במקום 25, נובע מכך שהתקציב של תשעת הפרקים החסרים - הלך לצילומי החוץ ולסטים בעונה הזאת. צריך לבדוק בנתונים של ה-VOD אם יש צופים לסדרה. אני מנחש שכן.

אני לא חושב שצריך עונה שלישית לסדרה

העונה הזאת לא רעה, אבל לדעתי היא עדיין פחות טובה מהראשונה. בכלל, שתי העונות נחמדות, אבל הפיג'מות זה לא. גרי הכי מצחיק אותי כשהוא בתוך ההמבורגרי, ובאינטרקציה שלו עם רוני/דנה/ימית/נתן/עודד וכו'. אני מניח שאם הייתי מאוד אוהב את הסדרה היה מעצבן אותי ההעברה שלי לערוץ לוגי, אבל אני חי עם זה.

טווול

New member
אני גם חושבת שהמעבר היה טעות

אבל בתכלס זה לא כזה מפריע לי ,אפשר לראות שהם קצת מגזימים עם העובדות המדעיות אבל פסדר אפשר להחליק ובקשר לעונה שלישית לפי הפרק האחרון זה ברור שהם כבר חתומים על עוד עונה.....

למעלה