הפקקים הפקקים

הפקקים הפקקים

אויש, רעננה כולה מפוקקת בבוקר, בעיקר למי שרוצה להגיע לכביש החוף. מה עושים?
למה אי אפשר לסלול כביש מוייצמן עד כביש 553 (הכביש החוצה את כביש 4 בצומת בני דרור, קטע הכביש בין מחלף פולג לבין צומת בני דרור), היה חוסך לי הרבה עוגמת נפש להגיע לעבודה (בפולג) כל בוקר..

בנושאים האלה אתה המומחה.

gs1234

New member
מה בעצם מעכב את 531?

מיהם האנשים רעי הלב שגורמים לי לבזבז זמן ודלק יקרים בפקקים? למה הכסף שלי פחות שווה מהכסף שלהם?

אני לא מבין למה הכביש הזה מתעכב כבר עשרות שנים. זה מספיק זמן כדי ליישב את כל חילוקי הדעות עם מי שמסתייג מהתוואי. לאף אחד לא אכפת.

עשים צחוק?

מה 2016, אנחנו עכשיו ב2012. עוד 4 שנים צריך לסבול את הפקקים האלה כל בוקר? זוועת עולם.

32103210

New member
לא,לא הבנת,אם יתחילו היום יסימו ב2016

אבל מי אמר שמתחילים היום ? שיתחילו זה יקח 4 שנים,,,,,

gs1234

New member
עוד לא קיבלתי תשובה לשאלה...

הייתי רוצה לדעת מי האנשים שמנעו את סלילת 531 במשך שנים.

הייתי רוצה לגשת אליהם אישית ולספר להם על מאות אלפי השקלים שהם גרמו לי לבזבז על הדלק ועל הזמן שבו עמדתי בפקקים, ולשאול אותם באיזו זכות הם גורמים לי ולכל תושבי רעננה לכזו עוגמת נפש ולכזו הוצאה כספית גבוהה. זו חוצפה בדרגה הגבוהה ביותר.

שמעתי שיש אנשים שגרים בפרדס משותף שהגישו תביעות... מה השמות של האנשים האלה? מישהו מכיר אותם? אני בטוח שהם חלאות אדם.

ezra35

New member
לא נכון, עיריות רעננה והרצליה הגישו

היא הייתה שותפה עם העיריות כועד הפעולה להגשת העתירות.

רק שחופרי שלנו ביד אחת מגיש תביעה לבג"ץ בעד מנהור הכביש וביד השנייה כבר מקדם את הכביש במתכונתו הישנה.

ATAF151

New member
זכותם להגיש תביעות

ערך הדירות שלהם הולך לרדת במאות אלפי שקלים וזכותם לתבוע.

gs1234

New member
ערך הדירה של אדם בודד לא ממש רלוונטי

בגלל ערך הדירה של החלאות האלה, אני אישית הוצאתי במשך השנים מאות אלפי שקלים על דלק ועל זמן מבוזבז, וכמוני עשו עוד עשרות אלפי תושבים מרעננה. סלילת כביש ממילא עולה כסף, ופיצוי לבעלי הדירות צריך להיות חלק מהתקציב. בחישוב כלכלי פשוט, היה צריך להביא שמאי שיעריך את ירידת ערך הדירה, ויפצה את בעלי הדירות שלהם בהתאם. כל הסיפור הזה היה יכול לקחת שנה או שנתיים. בינתיים אנחנו כבר עשרים שנה תקועים באותם פקקים.

ATAF151

New member
אבל לא הדיירים אשמים

אשמים אלו שמנסים להתחמק ולא לתת פיצוי כספי, אלא רק לאלו שממש לוקחים להם שטח פרטי.

במקרה של פולישוק היה כאן ענין פוליטי

ולא רק ענין אישי.
התביעות שמו אותה באור הזרקורים כמובילת המאבק נגד 531 ובעד מינהור הכביש.

לא שסימפטתי אותה קודם אבל מאוד חורה לי על העיכובים שהיא גרמה לפרויקט.

ATAF151

New member
זו היתה זכותה

זכותה לנסות לקדם את מנהור הכביש שאכן היה תורם לנוף ולאיכות האויר.

בהחלט זכותה לעכב את הפרויקט

למנהור כבישים מהירים איך אח ורע בישראל אבל זכותה לנסות להכניס את התקדים הזה לישראל.

זכותי לכעוס על העיכוב שהיא גרמה.

32103210

New member
הכביש מתוכנן משנת 1962 (1962)

אז הם יכולים לתבוע עד מחר,,,,, .
רק מי שהפקיעו לו אדמות יפוצה ע"י המדינה ,וגם זאת במחירון השמאי הממשלתי ,כלומר אדמה חקלאית (,שאף פעם לא היה סיכוי תאורטי שתופשר לבניה )
רק מי שקנה את הבית לפני שהתוכניות הופקדו (1962 ),יוכל להגיש תביעה ויצטרך להוכיח שערך הנכס שלו ירד ( ואז המדינה תביא חוו"ד הפוכות שיטענו כי לא רק שערך הבתים לא ירד-הוא אפילו עלה ,כי התנועה על פרדס משותף ירדה באופן ניכר,,,,, )

ATAF151

New member
בשביל כל זה יש בית משפט

ואגב, אין ספק שערך הדירות שם יורד, מאז שהפרויקט נראה קרוב למימוש, יש בהחלט רתיעה מלקנות שם דירה.

למעלה