אתה כותב מתוך כעס..
בעצם, נשאלת כאן שאלה. כשהזמנת את המוצר - במחיר של 2700 שקל, שהוא המחיר שאותו הכרת עד אותו רגע. האם המחיר הזה היה נראה מוגזם ? יקר ? נורמלי יחסית לסקר שוק שביצעת ? (או אם לא ביצעת, האם זה תאם את המחיר שציפית לשלם תמורת המוצר ? ) אם כן - אז מה הבעייה ? שמישהו אחר קנה בזול יותר ? יש לזה מספר סיבות אפשריות לא מבוטל כלל (שלאף אחת מהן לא התייחסת) * חלק מהמחיר שולם כבר, ואתה ראית קבלה על חלק מהסכום. * הקנייה היתה דרך מועדון לקוחות כלשהו הזכאי להנחה. * הקונה החזיר רהיטים אחרים ושילם את ההפרש - וזה מה שראית בקבלה. * הרהיטים הם אותם רהיטים אבל מתצוגה / עם פגמים קלים כאלה או אחרים. * המוכר סתם (מסיבה זו או אחרת) רצה להפטר מהרהיטים האלה ומכר אותם במחיר "רצפה" (גם זה קורה) * ויש עוד ועוד סיבות שאפשר לחשוב עליהן. האם אף אחת מהסיבות האלה לא התקיימה ? האם אתה בטוח בכך ? אם אינך בטוח - אז קח בחזרה בבקשה את קריאות ה "רמאי רמאי" שלך. זה לא במקום ולא לעניין. הסיבה היחידה, אגב, שההודעה שלך עודה כאן ולא נמחקה, היא כי לא כתבת את שם חנות הרהיטים. אני לא אוהב שקוראים לבעלי עסק "רמאים", בעיקר בלי צדק, לדעתי.. אני מודיע מראש - אם תכתוב את שם חנות הרהיטים ההודעה תימחק עוד לפני שתמצמץ, זה יהיה לשון הרע. בכל מקרה, נשמע שלא עשית את אותו סקר מחירים, ועכשיו אתה חושש שמא (שמא ! אין כל וודאות כזו!) שילמת יותר מכפי שהיית יכול לשלם לו היית עושה אותו סקר מחירים. תחשוב על הכסף הזה כעל תשלום ל"בית הספר של החיים". אני מצטער, ידידי, אבל (לדעתי), אף בית משפט לא ייתן לך החזר , וכל מה שתקבל הוא לשלם לצד השני הוצאות משפט ועו"ד, שזה עוד כמה אלפי שקלים. * אין בהודעה זו משום ייעוץ משפטי מסוג כלשהו, כתבתי את דעתי בלבד המתבססת על תיאורך את המקרה *