הפקס הזה בסדר?

הפקס הזה בסדר?

לכבוד לשכ"ג תל השומר הנדון:חתימת ויתור על תפקיד מד"נית בסיס שלום רב לפני כחודשיים עברתי מיונים לחיל חינוך הנוער ונמצאתי מתאימה לתפקיד מדריכת נוער בבסיסים, אך לאחר מחשבה ארוכה וממושכת הגעתי להחלטה כי אני לא מעוניינת בתפקיד זה. לטיפולכם ועדכונכם, (שם מלא עם המון המון פרטים..) עכשיו שאלות, והמון.. : אני צריכה לבקש שיוציאו אותי מהחייל? או לבקש במפורש להגיע לגיוס כללי? אני חייבת לספר להם למה אני רוצה לעזוב? זה בכלל תפקיד שאפשר לוותר עליו? זה לא מאוחר מדי לוותר, נכון? אני מתגייסת באמצא מרץ...

lur

New member
את לא יכולה לחתום ויתור על התפקיד

במיונים נאמר בפרוש שאם מתקבלים אי אפשר לחתום ויתור. ויתור ניתן לחתום רק על תפקידים שהם התנדבותיים או דורשים קבע או קד"ץ, והתפקיד הזה הוא אף אחד מהם.

לי לא אמרו את זה במיונים

בראיון האישי אמרתי לו שאם אני מגיעה לתפקיד מסויים אני כבר מעדיפה לחתום וויתור להגיע לכלל צהלי, והוא אמר שאין עם זה שום בעיה...

lur

New member
אני לא יודעת למה הוא אמר לך את זה

אבל זה לא נכון. גם במכתב שקיבלת לפני המיונים אמור היה להיות כתוב שניתן לחתום ויתור רק ביום עצמו וגם במהלך המיונים היו אמורים לנגיד את זה

המפ..

טוב, כיוון שהלחצת אותי נורא, התקשרתי לחברה שלי שנמצאת בתל השומר (לא כרגע כן.. אבל בכלליות) באיזה משהו.. עולם קד"צ (כן?) קיצר אלא שמוחקים אנשים מהרשימות, והיא אמרה שאין בעיה.. אבל נו.. קודם נשלח פקס שיהיה בסדר, אח"כ אני אריב איתם אם אני יכולה או לא.. אבל נקווה שאני יכולה :)

lur

New member
בהצלחה, אני מקווה בשבילך שיסיכמו לך

מה שאני אומרת לך זה פשוט מה שאמרו לי במיונים

צודקת...

גם לי אמרו את זה במיונים... וגם לי זה היה כתוב על הזימון... ואגב, גם אני הלכתי למיונינם של חיל החינוך....

peppermint

New member
הכל אפשר../images/Emo11.gif

לא תרצה, לא תתגייס! בחורות ערומים זה חולירע!
אם היא לא תביע נכונות, לא נראה לי שהצבא ישוש לקחת אותה בעצמו..

PinkyRaSta

New member
בסדר, רק הייתי ממליצה להוסיף ../images/Emo210.gif

עוד פרטים, כמו למה את רוצה לוותר. תרשמי שאת חושבת שאת לא מתאימה לזה לאחר כמה בירורים בלה בלה בלה בלה ותשני את השורה האחרונה "...כי אינני מעוניינת בתפקיד זה". נשמע יותר טוב.

מהה?!?!?

אני עושה שמיניות באוויר בשביל לקבהל מיון לתפקיד הזה ואת חותמת וויתור?!?! חחחחחחחחחחחחח איזה עולם מצחיק!

למעלה