הפעם-שאלה למין היפה.

גורן44

New member
הפעם-שאלה למין היפה.

אחרי שביליתי כאן לא מעט ימים, ונוכחתי שלכאן לא מגיעים עשבים שוטים מרחבי הרשת, אני מרשה לעצמי להציג שאלה או שתיים לכן,בנות, בתקוה לקבל הרבה תשובות. ככה - רקע כללי - גרוש מספר חודשים לאחר נישואים ממושכים.הגרושין עברו בשלום ושלוה, הדדיים,ללא צלקות,אין מה ללקק.יחסים טובים בינינו (מאחל לכולכם).2 ילדים בגיל טיפש-עשרה. הלאה - ברוך השם, מפלס דרכי בהצלחה ,יוצא, מכיר,מבלה,כמובן שהרוב המוחץ זה-לא-זה ,כולנו יודעים. עד כאן הרקע - 3 שאלות- 1.איך מרגישה גרושתי (ככל הידוע לי טרם התחככה באחר) עם הידיעה על כך שאני לא יושב בבית. 2.נהגתי בצורה מכובדת להתקשר לדייטים שהיו לי כדי לשוחח על כי לא מתאים לי הקשר,עד שקם לציון גואל(ת) ואמרה לי שלא צריך, שיש קודי התנהגות ומוסכמות חברתיות, לא מעוניינים - לא מתקשרים, היא כבר תבין. ואת זה אמרה לי אחת שהתקשרתי אליה ל"פרוק הקשר" !, נו , אז מה נכון ? 3.איך מכינים מרק שעועית סמיך-סמיך ליום חורף קר ? מת על זה.לא מצליח לי #$%^&*. תודה , תשובה מובטחת לכל הפונים. עכשיו ברצינות, מאד רוצה תשובות. לילה טוב.

ממתינה

New member
וואו בשעה כזאת

אבל אני בטוחה שהיא מרגישה "קנאה" מסוימת כי זה טבעי, ואם התגרשם כי אתה לא אהבת אותה כבר והיא עדיין כן אז בטוח שמתה מזה. מניסיוני האישי - לא העסיק אותי הנושא הזה מה הוא עושה? כי לא רצינו יותר להיות שייכים אחד לשני , הוא הפסיק להיות שלי כשהתגרשנו ומה זה מענין אותי מה הוא עושה, ובכלל מה שהוא עושה מעיד על מה שהוא מרגיש? ממש לא. לשאלתך השניה- אינני מכירה את הנושא כל כך כי "לצערי" לא סירבו לי אף פעם (לא שידוע לי), אבל אני מאמינה שאם יסרבו לי פעם אעדיף שיאמרו לי שלא מתאים מאשר יעלמו לי כי זה פחות מכובד. ולשאלתך האחרונה- אוכל זה דבר שאני שונאת לדבר עליו(בניגוד לרוב הנשים ולכן העדפתי לא להיות עקרת בית כי רק על זה הן מדברות מה בישלו ומה ניקו), אולי בהזדמנות אחרת אסביר לך פשוט עוד מעט בוקר. מקווה שעניתי לך פחות או יותר.

*יערית

New member
יקירתי....

לבשל ולנקות בבית לא מעיד על עקרת בית! אני גם מזה וגם מזה וגם מזה וגם מזה..... ומנסה לשלב הכל באישה אחת...בגלל זה אמרתי כבר אני יודעת מה אני שווה..(או יותר נכון מזכירים לי את זה מדיי פעם
) ולכן יודעת שלתעות בשדות זרים יהייה קשה לו
!!!! גאה עבור כל דבר שאני עושה למען הגבר שלי והוא למעני דרך אגב...אחת הסיבות שהתגרשתי היו חוסר הערכה על היותי מה שאני.. ואת חושבת שהוא לא מרגיש בחוסר????? מרגיש ועוד איך מרגיש.....
יערית-אני מאמינה שטוב מתחבר לטוב!

הנה התייצבתי לענות../images/Emo6.gif

איך מרגישה גרושתך איני יודעת כיוון שהרי כבר אמרנו שאנחנו שונים... אבל כאחת שעברה גרושים שקטים,בלי סערות ובהסכם משותף אני יכולה לספר לך מה הרגשתי בנדון,רק שנקודת הפתיחה שצרכה להיות ברורה היא שאני יזמתי את המהלך מתוך השלמה מלאה בו. לכן מהתחלה מאוד פרגנתי לגרוש שלי ורציתי לראות אותו במערכת יחסים חדשה (אפילו ניסיתי פעם להכיר לו מישהי).ובכלל נקודת ההשקפה שלי אומרת שאם לו יהיה טוב לילדינו יהיה טוב ולכן אם בילויים מהנים אותו והחלפת נשים כמו גרביים (מה שקורה לצערי)עושה לו טוב מי אני שארגיש אחרת? לגבי הדייטים,איני יודעת במי פגשת אך אצלי היית מקבל 12 נקודות על טלפון שבו תאמר - לא מתאים לי.לטעמי זהו קוד התנהגותי של בן-אדם בוגר ואנושי. לא הייתי רוצה לחכות עד שאבין לבד,אם יכול להיות פשוט יותר (ראה את הרגשתה של מלאה בקסם-מעוניין,לא מעוניין?). לדעתי דרכך נכונה ועליך להמשיך בה,גם אם אותה גברת החליטה שלא צריך.היה מי שאתה ושלם עם עצמך. (אז מה ,גם לי אמרו שאני כנה וישירה ועלי ללמוד לשחק...) מרק שעועית אתה רוצה? באמת? יש לי אחלה מתכון,רק שדר מסר ותקבל משו גוטה גוטה

*יערית

New member
תודה על המחמאה.....

לדעתי גם אתם המין היפה
(רק היופי נסתר..
) כמוני כמוך גרושין טובים(אומנם הוא לא רצה כ"כ)אך השתכנע שזה לטובת כולם, מערכת היחסים גם היום טובה אך ישנם חילוקי דיעות עדיין(כמו תמיד
).. 1.בתור הגרושה פירגנתי למן ההתחלה ,שאלתי ואפילו כמו ניצת ניסיתי להכיר לו נשים שאני מכירה(הוא אמר לא תודה!) 2.כאשר גיליתי שהוא יוצא עם אחת קבועה והכיר לה כבר את הילדים והם מבלים יחד איתם עברה בי הרגשה מוזרה..אך מייד התאשתתי ורק רציתי להכיר אותה בכדי לתהות על קנקנה של "החדשה"..והיא פשוט בחורה מקסימה! 3.לגבי הקודים המוסכמים בכללי התנהגות אני חושבת שהיא העדיפה התעלמות מאשר לשמוע "תשמעי לא מתאים לי..",גם אני כמו ניצת מעריכה גברים בעלי אופי וכמו שידעו ליצור את הקשר אני אשמח שידעו לנתק אותו בכבוד. לגבי המרק שעועית.... אבוי לי..לא אוהבת שעועית..אבל מרק גולש אני טובה!רוצה? יערית-תמשיך להיות מי שאתה ואל תשתנה..זה המוטו.

אנאבלית

New member
גורן-מרק שעועית-ביקשת? קיבלת!../images/Emo59.gif

ואם זאת הייתה מתיחה של 1 באפריל-אז אכלנו אותה ואת מרק השעועית..... יודע לקרוא קישורים? מרק שעועית 1
יש מתכון נוסף אם תרצה. בתאבון!

גורן44

New member
מתיחה למה ?../images/Emo61.gif

האמת - חושב לפתוח מסעדה שתגיש רק מרק שעועית,ואללה צברתי תמתכונים חבל"ז. אחד כבר מוכן ! יצא משהו-משהו, כולם מוזמנים לפתיחה. תבואו עם צלחות וכפות, כי זה אין לי מספיק. וגם חוט מאריך.

שחף 1

New member
מקווה שלא תכעס../images/Emo61.gif

היי גורן למרות שאני שייך למין "החזק" (לא חושב שאנחנו כאלה) גם אצלי הנישואין הסתיימו בצורה יפה ועד היום אנחנו ביחסים מצויינים (אל תשכח שיש ילדים משותפים ומהם לא מתגרשים) אתה צודק במאה אחוז לגבי הצורך בשיחת טלפון אם לא מרגישים שיש רצון להמשיך קשר חזק ואמץ על דרכך

גורן44

New member
חן חן ליוינגסטון.../images/Emo61.gif

למה משתמש בסמל המסחרי שלי ?
רוכב על משהו ?

ממתינה

New member
שרק ניצחק הכי בריא ../images/Emo24.gif

אוהבת אותכם, את ניצת ואת גורן (אתה עוד פה? חחחחח) ואת כולם מקסימים

למעלה