הפעם מאמר...

אייבורי

New member
לא ברור מה הוא כותב ../images/Emo13.gif

האמת מה שקראתי שלו פשוט לא הצליח לעשות לי כלום אבל זה קורה אצל הרבה סופרים ישראלים אולי לא הטעם שלי או שזה באמת קצת שיעמומונים

princeOFdream

New member
עמוס אוז\עוז...

כן, ככה זה- כשאין מה לאמר, נדבקים לקטנות. ראשית, מלבד הדיעות הפוליטיות האיומות שלו, והביקורת שלו שבמקרים רבים דפוקה מהיסוד, אדון עמוס כותב נהדר. שנית, איך קוראים לך אתה אייבו... אייבו מה? שמעת את הסיפור על דוד וגולית? אה לא... פספסת את שיעורי תנ"ך.. אני אבל למזלך, לא מתכוון אפילו להתאמץ ולסובב את הקלע.

Z o d i a c

New member
אלוהים אני מתחיל לבייץ!

כתוב נפלא ומדגיש את עקרון המשחק המקדים בפשטות ארוטית כל כך נכונה ויפה! כל כך הרבה סטוצים וגם אקסים פספסו או שסתם התעקשו לא להבין את מהות המשחק המקדים וכמה הוא חשוב להנאה, כמה הוא מוסיף, כמה הוא מגרה, והכי חשוב - כמה הרבה אפשר ללמוד בכל הקשור לעינוג הפרטנר שלך במיטה!!

nerissa

New member
אתה מבייץ

אייבורי והנסיך עם PMS מותר לי להפסיק להתגלח ולתקוע גרפסים?

אייבורי

New member
לאאאאאאאאאאא

גרפסים מותר רק בהודעה של זוד על פאדיחות ואישה לא מגולחת, איכסססססססססס ככה לפני ארוחת ערב

nerissa

New member
איפשר לרצות אותך!

ואישה לא מגולחת לפני ארוחת בוקר זה מקובל???

אייבורי

New member
ממש לא מומלץ

אמר לי פעם מישהו יש סדר בעולם גבר צריך להיות גבר ואישה אישה (לכל הפמניסטיות זה לא נגדכן) ואני אומר, מעדיף אישה מטופחת יפה מושקעת עסיסית וסקסית שערות מיותרות עולות כיתה אך לא בבית-סיפרנו. נשיקה לג'ינגים

nerissa

New member
אני אתן להם נשיקה

מייד אחרי הגילוח

נריסה, את משחקת באש.

גרפסים? איכס יא מגעילה .. בואי לכאן אני אראה לך מה זה .. ואולי גםאעזור לך להתגלח.. נו תביאיא נשיקה יא קמצנית הקיצר.. השפעת שלך באה עלי. אני נחושה לנצח אותה.

nerissa

New member
אוי ממוש

מזל שזה ממני (לפחות משהו ממני נכנס אליך ומעלה לך את החום.. בינתיים).. תארי לעצמך זה היה בגלל המינוס 16 מעלות, יא פינגווינית.. עוד היית חוטפת דלקת ריאות..
אוף. וכאן היה יום מדהים, כחול וחמים.. בואי כבר!

אייבורי

New member
איך עושים סקס בקור כזה ?

רואה מול העיניים שני פינגוינים רועדים מקור....מצמרר

למעלה