הפעם זה על באמת

itan1

New member
הפעם זה על באמת

לפרטים תכנסו לאתר שלי ובו לקטגוריה "על באמת".
 

itan1

New member
וכמו תמיד ביקורת על הפרסומות

(החדשות) תתקבל בברכה.
 
איטן יא חביבי

אחי אל תזלזל בעצמך קטגוריה "על באמת" רק אומרת לאנשים שאתה סתם חובבן ושיוצא לך לפעמים לעשות לאנשים משהו פה ושם אם אתה חושב שיש הרבה בלאגן ויותר מידי עבודות פשוט תוריד ותשים את מה שהכי טוב - לא המבחר הוא הקובע פה... זה כמו שמוכר ארטיקים ישב ויראה שהוא אוכל את כל הסטוק שלו ויגיד ללקוח שעובר "הנה היום מכרתי רק לך!" יש הבנה?
 

itan1

New member
אני לא מסכים איתך בנושא הזה.

האתר מיועד ללקוחות עתידיים ולמנהלי קריאייטיב. כשהם נכנסים לאתר ורואים את הפרסומות ב"תיק עבודות" הם אומרים לעצמם משהוא כמו: הפרסומות מרשימות, אבל אני רוצה לראות פרסומת שהוא עשה על באמת, כדי שאני אראה איך הוא מתפקד עם לקוחות. ובשביל זה באה החלק "על באמת". נכון שכרגע יש חיסרון בפתיחת קטגוריה אחת שיש בה רק פרסומת אחת, אבל כמו שכתוב בחתימה שלי: בכול דבר טוב יש גם רע.
 
טוב אני לא אתווכח

לטעמי אסור להמעיט בעצמך וזה מראה שאתה כן - אם אתה חושב שלא אני לא אתערב לך
ננתי לך את הנקודת מבט שלי...
 

itan1

New member
אני יודע למה אתה כותב שאתה לא

"תתוכח איתי", אתה לא רוצה שבוש יחשוב שאתה זה שהפרת את ההודנה בנינו, ובגללך מפת השולחן (הדרכים) בסכנה. אבל בפנים עמוק עמוק, אתה רק מתחמש נגדי בעוד ועוד סקאדים, כדי שיבוא היום ואני יפר את ההודנה יהיה לך את כול הכילים לתקוף אותי. עליתי עליך amirx ("אמיר אשכנזי" זה עוד תרגיל ביחצון כדי להרשים את האמריקאים). אתה לא תעבוד עלי. (הכול זה מתוך התרגשות ליום הראשון בכיתה ט`
)
 
למעלה