הפעם הראשונה...

a n ge l 4u

New member
הפעם הראשונה...

היי לכולם קוראים לי דנה אני בת 17 וחצי הסיפור שלי הוא כזה... אני וחבר שלי( בן 20) כבר כחצי שנה ביחד והנה החלטתי שאני עושה את זה בפעם הראשונה שלי..אני מוכנה כי אני מאוד אוהבת אותו ואני יודעת שאין כמו שתי אוהבים שמתמזגים ביחד :) אבל הבעיה שלי היא שאני פוחדת מהכאבים איך להתנהג, ושכלום לא יתפקשש פתאום... אני צריכה עצות דחוף מאנשים מנוסים שיכולים להרגיע ולהעביר את התחושה וכיצד לפעול מבלי להרוס הכול ... תודה מראש

saaron

New member
אני לא מנוסה אבל....

לפי מה שאני קורא, אם עושים את זה בעדינות זה לא כל כך כואב.... וכן..... לפעמים זה כואב בפעם הראשונה, אבל כולם עושים את זה... זה כואב קצת ועובר אחרי כמה זמן...... אמרת שאת אוהבת אותו, תתרכזי בהנאה ולא בכאב

SYCHO

New member
גמני לא מנוסה

ואכן לפי השיחות פה...נאמר שכמה שאת יותר "רטובה" כלומר מגורה ממנו (ואני מאמינה שזה יהיה הרבה אם את ממש אוהבת אותו...לא יודעת מה הקשר אבל שיהיה) יכאב לך פחות ולא אצל כולן זה כואב... בהצלחה...תהני...

את צריכה להתנהג רגיל..

ברגע שזה נכנס וזה כואב מותר לך לצרוח עד השמיים, תעשי את זה גם אם ישברו חלונות בבית.
חשוב מאוד לא להיות לחוצה, תיהי הכי רגועה שבעולם, ולאט לאט הכל יהיה בסדר. רק אל תלחצי.

TalKz

New member
רעות

אני לא יודע מה איתך אבל רובינו לא גרים בפנטהוז באיזה יער טרופי
ככה שזהירות מהשכנים

חחחחחח וואלה נכון...

האמת שאני אף פעם לא חושבת על השכנים, ולא על אף אחד אחר ברגעים כאלה.. השכנים אף פעם לא מזיזים לי. קרה לי פעם אפילו שמרוב שלא חשבתי על אף אחד אמא שלי ואחי פשוט שמעו הכללללל חחחחחחח זה היה מצחיק..

TalKz

New member
אני שם ../images/Emo23.gif בגלל הסיבה שאני

מתופף
ואני מודע לרעש בגלל זה... (יש לי חדר אקוסטי שקניתי בשביל שאוכל להתאמן כי אני גר ביניין עם קומות) אז ככה שנראה לי שאצלי אפשר לעשות קצת יותר רעש
את מוזמנת ... (50 שח לשעה ...והשכנים שלך לא יסבלו יותר מרעש) אבל כבר בכסף הזה עדיף לך ללכת לבית מלון

a n ge l 4u

New member
חחחח

אממ תודה על ההצעה אבל כבר החלטנו על מקום.... זאת לא בדיוק הה-בעיה !!

a n ge l 4u

New member
תודה....:)

זהו זה מה שכולם אמרו לי לא להיות לחוצה כי זה יכאב יותר... ובקשר לשכנים העדפנו לעשות את זה בצימר באוירה רומנטית בכול זאת הפעם הראשונה...

הכי חשוב...

לעשות את זה לאט... את צריכה להיות ממש ממש רגועה על מנת להרפות את השרירים בנרתיק ולאפשר חדירה... הייתי ממליץ לך לשים כרית מתחת לאגן על מנת שהוא יהיה פתוח יותר והחדירה תיהיה קלה יותר... אם הבנאדם המתאים, ברוגע, באיטיות וביחס מתאים זה לא צריך לכאוב...

a n ge l 4u

New member
תודה רבה... :)

באמת עזרתם והרגעתם אני אשתדל מאוד לא להיות בלחץ כי בד"כ אני בן אדם שנלחץ מהר ממצבים שונים אבל אני יודעת שלצידי יש פרטנר שיודע מה הוא עושה. מה שרתציתי לשאול עוד האם כדי להגיד לו שיעשה בדיקות לפני? כי אני יודעתשהוא אף פעם לא עשה...

T r i l i a n

New member
תשימו קונדום

ואולי תצטיידו גם בKY - בפעמים הראשונות לפעמים אין מספיק חומר סיכה "טבעי", למרות רמת הגירוי.

למעלה