הפעם הראשונה

snoway

New member
הפעם הראשונה

לא, זה לא מה שאתם חושבים. בסך הכל זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום, שנראה לי הפורום הכי נחמד שראיתי עד עכשיו אז אם לא אכפת לכם אני מצטרפת. ולקיטור הראשון: אני חולה בשפעת, יש לי 38 מעלות חום והפנים שלי יכולות להתחרות עם האדום של העגבניה. דקסמול לא עוזר, קולדקס לא עוזר, אפילו לא האנטיביוטיקה שבמרק עוף שאמא שלי הכינה לי (והיא עוד פולניה!)לא עוזרת. חשבתי שאפשר לסמוך על כימיקלים.....

איזה קטע...

בדיוק אני כתבתי דברים דומים - לגבי הפעם הראשונה זאת אומרת. בכל אופן אני נגה ותרגישי טוב !!!

נבר טראסט דה סייאנס!!!

כן כן, גם אני עם גרון סכנת הכחדה, ואף מנוזל (...)..אבל לא! אני לא אכנע, ואני לא לוקחת שום כדור... מקסימום- נפסיד איזה יום או שניים...המצב לא כזה קריטי. אבל תרגישי טוב, וברוכה הבאה!!! אני נעמה.

luka

New member
מהה-הה?

מה הקטע הזה של לא לקחת כדורים כשחולים? אני אף פעם לא לוקחת כדורים כי אין לי כח לקום מהמיטה לקחת כדורים ואז אמא צועקת עלי... אבל מה? זה באמת עוזר?

Black Star

New member
בתור מנוסה בשפעות...

תעשי אמבטיה. אמבטיה ארוכה וטובה- לא חמה מדי, עדיף פושרת. זה עוזר כנראה להוריד חום, ובכל מקרה- ממש משפר את ההרגשה. אם יש לך תיאבון, תאכלי גלידה.. בכל מקרה, תרגישי טוב!!!! יעלי. נ.ב. אם הרושם שלי היה מוטעה וזה בן (אני לא יכולה להיזכר אם הייתה הוכחה חותכת שאת בת, רק נדמה לי שכן..)- קבל את סליחתי. אבל את בת, נכון?

snoway

New member
אני בת

ותודה לכולכם על הענייו שאתם מגלים בשפעת שלי (-:

Levinzone

New member
תתחדשי

ורחמי איתך:) אני הייתי חולה לפני חודש בדיוק וזה אפילו היה ביומולדת שלי וזה היה נורא מבאס... אבל לפחות לך יש סיבה למה את לא יוצאת היום!!

חה, חה, חה יא חולים שכמותכם!!! :)

אני לא חולה ואני לא חולה ואני לא חולה!!! גססתי שבועיים (לאלו שזוכרים) ועכשיו חזרתי לאיתני ואני חוזרת להרגליי הנלוזים מלפני שהייתי חולה יאי לי :)

למעלה