הפעם הראשונה....

aשרון

New member
הפעם הראשונה....

מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ?
האם היא היתה מה שציפיתם?, האם הייתם מאוהבים או שזה היה סטוץ?

Mr Fahrenheit

New member
גיל 13.. לא בטוח שציפיתי למשהו.

עם חבר סטרייט, לא הייתי מאוהב (אבל זה קרה כמה פעמים.. לא ממש סקס, אבל לא רחוק משם)..
הפעם הראשונה אחרי כשכבר ידעתי מה הנטיה המינית שלי הייתה בצבא.. 19-20 ככה. סטוץ..
בקיצור, לא אגדה.. קצת חבל שלא אבל רק בשביל הקיטשיות שבדבר..

ItsikH

Member
אותו דבר, שים לב שיתכן שאתה שופט בדיעבד ברור לי היום שזו לא היתה אהבה, אבל אז הרגשתי מאוהב

Mr Fahrenheit

New member
לא.. אני בטוח שזאת לא הייתה אהבה.

בייחוד שהוא בנאדם לא כייפי במיוחד (אבל יפה מאוד). לא יודע מה אפילו חיבר ביניינו.. אנחנו עדיין מתראים פה ושם בחוגי חברים משותפים, אבל לא ממש בקשר.

ItsikH

Member
זו בדיוק ההגדרה לאהבת בוסר, אהבת נעורים וזה בדיוק מה שלומדים בדיעבד, אבל לדעתי אין זה נכון להמעיט ממנה בגלל זה.

הפעם הראשונה שלי

היתה מתוך חוסר ידיעה מוחלט מה אני עושה, אבל ידיעתי שזה מוצא חן בעיניי.
הייתי עם חבר מהכיתה, ישנו אצלו כי יצאנו לטיול שנתי בבקר, היינו בכיתה ו' והוא הציע להשוות ולראות מה יש לי ומה יש לו, אז הסכמתי, ואז הוא לטיף לי ואחר כך עשה לי עוד דברים ואמר שיש לי גוף נהדר.
האמת, רק עכשיו כששאלת אני שואל את עצמי איך ידע את כל הדברים האלה.
אשאל אותו כשיחזור משבוע העבודה שלו בת"א.

makel1

New member
בגיל 16 היה לי חבר (סטרייט) ממש טוב.

האמת שהוא היה החבר הכי טוב שלי. היינו כל היום ביחד, משחקים כדטרגל ביחד, הכל. הוא היה ממש חתיך. בול הטעם שלי. יום אחד תפסתי ביצים (תרתי משמע) והחלטתי לנסות, על אף הפחד שמא הוא יסרב ואז ינתק איתי קשר. לשמחתי הרבה, כשהכנסתי לו יד מתחת לבגדים הוא לא התנגד. בהתחלה קצת היה מתוח כזה (שרירי הבטן לעולם לא משקרים :p ).. זה היה פשוט שוק מהול בהנאה של מימוש סוג של פנטזיה.
מאז ולמשך שנה, היינו נפגשים לפחות 4 פעמים בשבוע ועושים את זה. זה הגיע למצב שאחרי כמה חודשים כבר אמרתי לו שלא יבוא עם ג׳ינס אליי.. אחרי שנה היה לנו ריב גדול ומטופש ודיי התנתקנו. אז היה לי קטע עם חבר סטרייט אחר. אבל זה לא היה אותו הדבר (;
אני לא יודע אם הייתי מאוהב. היה לי משהו אליו. הייתה לי קנאה אליו וכשבחורות היו מדברות איתי עליו ועל זה שהוא נראה טוב הייתי מתפוצץ מבפנים מכעס/קנאה.
היום הוא נשוי. באסה בשבילו

ובכן

מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ?
אחרי הצבא, סטוץ יחיד מתוך שכרות. שנתיים אחרי פגשתי את אותו אחד אבל הוא כבר הפך לאשה...

האם היא היתה מה שציפיתם ?
לא. זה היה כמו ניסוי שלא נשאר תיעוד ממנו ולא טעם של עוד. למזלי האון שלי זה כמו כור גרעיני אז במסגרת הרצון לגוון בלי סוף ת'סקס גברים השתלבו אצלי כל הזמן, עד שאיזו שרמוטה שברה לי ת'לב וניתקתי את היחסים עם נשים והתמקדתי בחקר גברים. יענו אירוע הזיון הראשון עם גבר אין לו קשר להמשך אצלי...

האם הייתם מאוהבים או שזה היה סטוץ ?
סטוץ.

למעלה