הפעם הראשונה...

Ein Li SaFek

New member
הפעם הראשונה...

אצל גניקולוג :)

סיקרן אותי
מכיוון שאני מניח שחלק מהבנות פה בפורום הלכו לגניקולוג
סיקרן אותי לדעת מה קרה שם, ואיך הם הרגישו
לא מזמן, קראתי בלוג של מישהי שריכזה סיפורי זוועה על בדיקות שעשו גניקולוגים לבנות כולל הערות לא במקום (גם נשים, גם גברים, לא היה הבדל מהותי)
וסיקרן אותי, האם גם אתן חוויתם חוויה גרועה או טובה כשהלכתן לגניקולוג\יית?
האם הוא היה נחמד? מעצבן?
הסביר מה הוא עושה? או סתם "דחף פנימה" ברגע ששמע שמישהי לא בתולה?
ניסה לחנך? היה מגעיל?

בקיצור, איך הייתה החוויה אצל הגניקולוג (לא חייב רק בפעם הראשונה).

בפעם הראשונה שלי

אצל הגניקולוג:]

אממ טוב דבר ראשון זאת הייתה גניקולוגית, אבל בכל זאת התביישתי רצח!
ולא הייתי בתולה כבר אבל עדיין פחדתי, וכשהיא בדקה אותי היא הייתה צריכה להכניס מן מראה כזאת, וזה היה כואב בטירוף, ואחרי זה שקמתי ובאתי להתלבש הרגשתי סחרחורת והרגשתי שאני עומדת להתעלף וישר היא קירבה לי משהו לאף והייתי צריכה לשאוף את זה, ואז היא הביאה לי סוכריית מנטה, זה היה סיוט וקצת מפדח שפחדתי כלכך מהדבר הזה, בפעם השנייה קצת הרגשתי יותר טוב אבל עדיין הייתי סופר לחוצה!
בקיצור אני בעייתית רצח בקטעים האלה, מקווה שזה יעבור לי באחד הימים כי אז אני גם לא אצליח לעשות סקס כמו בחורה נורמלית;)
אה והגניקולוגית הייתה בסדר גמור וסבלנית למרות שכאב לי והיא ראתה עליי שאני ממש ממש ממש לא מעוניינת להיות במקום הזה ובטח שלא לעלות על הכיסא המפחיד הזה...:(

Ein Li SaFek

New member
זה נשמע מפחיד....אבל מצד שני

את מתארת מצב שבו הבחורה הייתה מאוד נחמדה
אז את יודעת למה כאב לך? או שלא?
למ היא הייתה צריכה להכניס מראה?

ד"א, תסבירי קצת כדי שלא יחשבו הבנות החביבות בפורום - שכל ביקור אצל גניקולוגית = כאבים (או שכן?)

מה פתאום

לא בכל פעם זה במקרה שלי, אני לא הייתי רגועה גם אז זאת אחת הסיבות לכאב.
ועל המראה רואים את תוצאות הבדיקה או משהו, אין לי מושג האמת חחח אני די פחדנית בכל הקשור לבדיקות ואני כמה שפחות מסתכלת ואפילו לא מתעניינת

אגב משהו שקצת יצחיק אתכם, מישהי שאני מכירה שהלכה לגניקולוג אחד כמה פעמים כבר, גילתה אחרי כמה זמן שהוא אבא של חברה שלה, כשהיא סתם ראתה אותה יום בהיר אחד בחוץ עם אבא שלה D: חחח לא נעים אבל קורה.

muse18

New member

פעם ראשונה הייתי אצל גניקולוגית מקסימה למרות שהייתי אצלה פעם אחת היא בדקה אותי, כשהייתי בצבא, היא לא עובדת עם קופת החולים שהייתי בה.

אני בד"כ נמנעת מללכת לרופא נשים בלי לבדוק קודם המלצות . אין לי העדפה למין הרופא, למרות שאני שומעת המלצות בעיקר על גברים.
גיסתי המליצה לי על רופא מדהים, הייתי פעם ראשונה עם אמא.
למה עם אמא? למרות שהייתי בת 20 ולא פחדתי ללכת לבד, רציתי שהיא תדע שאני לוקחת גלולות ולראות לה שאני משתפת אותה שהיא תבין שגלולות זה משהו שהרופא ממליץ לקחת.היה משעשע שהיא שאלה אותי מלא פעמים בחדר המתנה "אבל למה לקחת גלולות? את לא נשואה!".
הוא ענה לכל השאלות שלי ושל אמא, המליץ על חיסון הפפילומה הביא לי את כל המרשמים לחיסונים והתאים לי גלולה. בפעם השנייה שהייתי אצלו, הוא עשה את הבדיקה, שגרתי וגם הכרחי PAP.

עכשיו התחלתי ללכת לרופא אחר (כי הרופא הקודם גם דיי רחוק מהבית שלי ויש שם בעיית חניה+ הייתי צריכה לחכות המון זמן בתור) בהמלצת אחותי, הוא גם עושה רושם טוב, למרות שעוד לא עשיתי אצלו בדיקה, הוא ממש נחמד וענה לי על כל השאלות ששאלתי.

Ein Li SaFek

New member
רציתי לשאול

בת כמה היית?
ואיך הוא התאים לך את הגלולות?

אהבתי את "אבל את לא נשואה..." :)

muse18

New member
הייתי בת 20-21

איך הוא התאים? שאל על היסטוריה רפואית של מחלות,, עישון,לחץ דם במשפחה, כדורים שאני לוקחת...כמובן לאיזו מטרה (לפעמים גלולות לפצעי בגרות\אקנה דיי חזקות כמו דיאנה).

אני מניחה שככה הוא ידע איזה גלולות יתאימו, אין גלולה אחת בדיוק שאפשר להצביע עליה כמתאימה,אלא יש קבוצות לפי מינון ההורמונים בגלולה, אפשר גם שיהיו תופעות לוואי,שום דבר לא מבטיח התאמה של 100% כי אותה גלולה יכולה להשפיע בצורה שונה על נשים שונות, אז אני קיבלתי מבין ה"חלשות".

muse18

New member
אבא שלי בכלל..

אני: "אני צריכה לקחת את הכדור כל יום בשמונה"
אבא: "את צריכה לקחת את הכדורים כל יום לכל החיים?!, ומתי תפסיקי לקחת אותם??"
אני: "כשאני ארצה להכנס להריון"

אבא: "טוב... לא.. לא ביקשתי.. לא היית צריכה לפרט"

Ein Li SaFek

New member
ההורים שלך בכלל נשמעים שוס

(או סוף הדרך)
הם הבינו כבר שיצא לך לעשות סקס, או שייקח זמן? :)

muse18

New member
בדיקה זה בדיקה

זה חשוב, נכון לפעמים זה קצת מביך, תחשבי על זה שהם עובדים במקצוע בו הם מבצעים עשרות בדיקות כאלו ביום :)

תקראי ביקורות,אולי תבקשי המלצות מקרובות משפחה\חברות :)

Maldini Girl

New member
אצלי הוא היה חמוד לאללה

הוא אמר כמה שהוא "גאה" בי על זה שאני עושה את הדבר האחראי והולכת לבקש גלולות, ושכל הכבוד שאני פתוחה עם אמא שלי (באתי עם אמא שלי. למען האמת, אמא שלי היא זו שרצתה שנלך לשם.)
בפעם הראשונה הייתי בתולה, אז הוא שלח אותי לסדרת בדיקות (אולטרסאונד ודם נדמה לי) כדי להתאים לי גלולות.

סה"כ הוא היה סבבה גם בכמה פעמים שהלכתי אליו אחרי זה.

לעומתו, הרופא נשים של הצבא זה סיפור אחר לגמרי.
הוא גם נחמד
הוא פשוט חסר תועלת לחלוטין.

Ein Li SaFek

New member
יהיה מעניין אם תפרטי יותר

לטובת הבנות שעוד לא היו
על כל החוויה של הפעם הראשונה אצל הגניקולוג
וגם מה היה בעייתי עם הבחור השני (למה הוא היה חסר תועלת)
אולי גם אחר כך תוכלי להעלות את זה לטאג ליין אפילו...

Maldini Girl

New member
אני לא חושבת שיש יותר מה לפרט ממה שפירטתי

על הראשון:
הוא שאל שאלות-
בת כמה אני, אם אני מעשנת, אם יש היסטוריה של מחלות לב, קרישיות דם וכל אלה, כדי להתאים לי את הגלולות.
שלח אותי לכמה בדיקות, אחריהן נתן לי מרשם לגלולות.

השני (הרופא הצבאי)
בעיקרון, באתי אליו כדי להוציא אישור לגלולות גם כן. רק שבצבא, את אף אחד לא מעניין איזה גלולות לקחת לפני הצבא (כדי לא לחרפן לך את הגוף) או אם הן בכלל מתאימות לך.
הוא נמצא יום אחד בחודש, בשביל כל הבנות של אזור ירושלים (שזה בכלל הזוי לחלוטין) והם גם לא טורחים להגיד מתי הוא בא, אז זה בעיקר הימור.

יום אחד היה לי תור לרופא נשים הצבאי לחדש מרשם לגלולות שפג תוקפו.
באותה תקופה חשדתי שיש לי דלקת ביד, כי היא כאבה לי נורא, לא הצלחתי לקבוע תור לרופא יחידה (כן, הבריאות בצבא בכללי לא ידועה כמשהו טוב במיוחד) וכשהגעתי לרופא נשים, אמרתי לו
"אני יודעת שזה לא קשור לתחום שלך, אבל כואב לי (והסברתי איפה), אתה יכול אולי להגיד לי מה זה לדעתך? למי אני צריכה לפנות? אם זה נשמע לך חמור וללכת לרופא אזרחי כי אין לי רופא צבאי?"
תגובתו:"שמעי, אין לי מושג מה זה או מה זה יכול להיות. אני יודע על זה בדיוק כמוך"
וואלה, מזל שלמדת רפואה אחי.

SimplyMaya13

New member
יצא לי להיות די הרבה פעמים מכל מיני סיבות,

הפעם הראשונה הייתה אצל גניקולוגית מאד ידידותית כשהייתי די צעירה (ועדיין בתולה) לבדיקה של משהו שהלך שם. כיום אני הולכת לגניקולוגית פרטית ואני מרגישה בסדר עם זה. זה כמו להסתכל על גרון בשבילה, אז מה אכפת לי?
אני חושבת שאם זה היה גבר זה כן היה מפריע לי- אני לא מרגישה בנוח עם הרעיון שגבר יתעסק לי שם בעניינים, גם אם זה מקצועי לגמרי.

למעלה