הפעם הראשונה

הפעם הראשונה

מכירות את זה שאתן חוות משהו בפעם הראשונה עם אדם מסויים?
למשל קפיצת בנג'י ראשונה בחיים עם חבר/ה השתכרות ראשונה עם חבר/ה, ביקור ראשון במדינה מסויימת עם חבר/ה, מפגש ראשון עם הורי הזוגה וכו וכו.
אתן זוכרות את הפעםהראשונה הזו כל כך טוב, נוצרות אותה בלבכן וגם בפעמים הבאות אפילו שהן טובות יותר אתן תמיד תזכרו את הראשונה עם אותו חבר/ה. זה מתחבר לכן והופך לאחד, הפעם הראשונה הייתה איתו/ה. ואז לעיתים מתעורר בכן רצון לחלוק עם אותו אדם שוב את התחושות.

אז זה מה שקרה לי השבוע....
אני מניחה שהבנתן שכמו בלוז היקרה שלנו אני בעולם הסוסים ורוכבת קבוע(בלוז! אנחנו צריכות פעם דייט רכיבה!:)), אך דבר אחד בסיסי איני יודעת ממש, מקצב הקנטר.
לפני מספר שנים כשאהבתי הראשונה ואני היינו די בתחילת הקשר והיא גילתה שאיני יודעת קנטר, לא הבינה מדוע אף אחד לא העיז לנסות וללמד אותי או לפחות לעלות עימי על אותו סוס ולתת לי לחוש מה זה קנטר?! לכן בהזדמנות הראשונה שהייתה לה היא מצאה סוס שיכול להרכיב את שתינו ונתנה לי לחוש קנטר. היה תענוג אמיתי! אני מודה לה על התחושה הזו מאוד.
אחריה היו כמה מאמנות שניסו ללמד אותי אבל לא ממש הצליחו.... הנוכחית מתמידה בנושא ומקדישה לכך זמן כל שיעור. מה שמביא אותי לחוש שיש שיפור משמעותי!

זה מה שקרה השבוע. ישר חשתי צורך לשתף את אותה חברה/אהובה ראשונה בשיפור הרי איתה חוויתי זאת לראשונה, אבל מיד נזכרתי שבעצם אנחנו לא ממש בקשר וזה ככל הנראה ייתפש כהצקה, משום מקום ומיותר לחלוטין.... אז שמרתי זאת לעצמי והמשכתי בשגרת יומי מבטיחה לעצמי לשתף אתכן יקירותי בחוויה:) ואולי לשמוע מכן סיפורים דומים על הפעם הראשונה!:)
יום נפלא נשים יקרות.

אין על מה

כלעוד

New member
היי, מחפשת, כתבת יפה!

פעם ראשונה שלי שיצאתי למועדון נשים

אחרי שנים ארוכות שלא: עשור של שנות בורגנות עם אשה, וכארבע שנים במדרשיות ב"ה בתהליך תשובה,
הגעתי לאחת ממסיבות נשים של הילדות. ההארד קור הפמיבוצ'י פריפארי, (בלי לפגוע באף אחת).
הדבר הראשון שהבנתי כבר מחוץ למועדון, ששם התרחשה בתחילת הערב רוב הסצנה, זה שאני בגיל של האמא, ולעיתים אולי הסבתא, של המשתתפות. לא נורא, אמרתי בליבי - נזרום.

במגרש החניה תפסה אותי חבורת בנות, והזמינה אותי לשתות איתן באוטו. וודקה, רד בולים, מוסיקה קצבית. התרגשתי.
הן היו אחת נשית ויפה. עוד אחת קטנה, אולי אפילו קטינה, , ועוד אחת/ד ענק מימדים במיוחד ברוחבו שקראו לו מיכל, אך הן קראו לו מיכאל, ודיברו אליו בלשון זכר. (ממנה הכי פחדתי).
היפה תיצפתה עליי מלמעלה, ועיפעפה לי ריס של חסד פעם בשתי דקות על השעון. היא היתה מאומנת להפליא.
הקטנה דרשה לדעת מייד אם אני: "פסיבית, אקטיבית ו או ורסטילית?". רצתה תשובה, ועכשיו. אז שאלתי אותה מה זה וורסטילי.
השלישית תהתה אם אני באטרף. שוב שאלתי מה זה, כי חשבתי שזה שם של סוטול.
אח"כ מלמלתי תירוץ מנומס, וברחתי.

בפנים רקדנו והשתתחררי קצת. כמובן שקלטו את הזרות שלי, מייד ודפקו לי את התיק והצעיף. כמובן שהיה לי בכל זאת קצת נסיון חיים והשארתי אותו ריק מחפצי ערך.
אח"כ ראיתי שמיכאל הכי עדין ומתוק, ורקדתי איתו רוב הערב.

מאז אני כבר בליינית וותיקה, ויודעת מקרוב מה זה אטרף, ושאני לא אוהבת להיות אקטבית, אך עדיין זוכרת את "אין כמו הפעם הראשונה!"

א תודה רבה על המחמאה! אני משתדלת לכתוב יפה

והייטב! השאיפה לכתוב כמו אימי וכמה בחורות שאני קוראת בלוגים שלהן וכד' שכותבות פשוט נפלא!
את יקירתי כתבת סוחף זורם ומעניין! יכולתי לדמיין ולראות הכל בעייני רוחי!:)
עכשיו עלייך להסביר לי הבורה והחננה מה הם המושגים אותם הזכרת?
פרט לפסיסית ואקטיבית לא זיהיתי דבר!:(

כלעוד

New member
ורסטילית זה אני חושבת

גמישה, ואטרף זה אתר הכרויות פרוע במיוחד.
היי, ילדונת, ממתי הסבתא מסבירה לנכדה את עובדות החיים?
טוב, כנראה שיש גם ילדות טובות בקהילה, וטוב שכך. לשמור את ההתלהבות למקומות המתאימים -------------- נשמה את.

למעלה