הפעם הראשונה

Chris Ben

New member
הפעם הראשונה

טוב, רוב האנשים מתחילים לקיים יחסים בגילאי העשרה המאוחרים (17+). היחסים ההטרוסקסואליים די פשוטים, קל לאתר בן זוג כלשהו בסביבה. אבל איך אפשר להתחיל אם אתה הומו? איך בדיוק אפשר לזהות נער אחר שהוא גם הומו, ואיך מתחילים את כל העניין האינטימי בלי שמושא משיכתך פתאום יקרא לך "הומו מפגר" וילך לספר לכל הבי"ס איך ניסית להתחיל איתו? אני לא מסוגל ללכת למועדוני גייז, כך שסביבת הבי"ס היא הסביבה הרחבה ביותר בה אני יכול למצוא מישהו. אבל שוב, איך יודעים? (סיפורים אישיים על הפעם הראשונה, לאו דווקא על הסקס אלא גם על החברות, יעזרו מאוד).

spainbar

New member
אלוהים אדירים, איזה אוסף של בבל"ת

מאיפה בדיוק נראה לך ש "קל" או "פשוט" ביחסים הטרוסקסואלים ??? יש מספיק בעיות של דחיה, אי הבנה, חששות, פחדים, חוסר בטחון וכדומה כדי להפוך אותם למסובכים לא פחות מכל יחסים הומוסקסואליים. מסכים אבל שיש את הבעיה של זיהוי הגורמים הרלוונטיים, לצערי בזה אני ממש לא יכול לעזור, נראה לי שכשהתקינו לי את הרדאר שכחו להעביר ל ON. :} ס´

.m

New member
ספיינ´ - אולי הראדר שלך יעיל בח"א

לזיהוי הגורמים הרלוונטים אתה צריך גיידאר...
העיקר הכוונה mai (|איפ|)

MARMELAD

New member
אני מרשה לעצמי להגיב למשהו קטן

אני חושב שהוא התכוון לכך שקל למצוא קשר - כי להתחיל עם בחורה זה "נורמלי". הוא גם צודק. במיוחד בבי"ס. בסה"כ כמו שהקוטב אמר אפשר באמת להכיר אנשים בצ´טים. אני הייתי ממליץ להישמר מאוד מהיכרויות בצ´ט - בסה"כ הרבה מהאנשים שגולשים בצ´טים מחפשים דברים מאוד ספציפיים - ועכשיו. חבל להתבעס. אז איזה הצעות כן יש לי? במידה ואתה מהמרכז - הייתי מציע לך לקפוץ לאגודה באיזה מוצ"ש. אני בטוח שמומין יוכל לתת לך פרטים מדוייקים על המפגשים. חוצמיזה יש את הפורום - שהפך לממש קהילה אמיתית. אם תרצה להצטרף - כולנו נשמח. והכי חשוב - הדברים הכי טובים קורים בלי שמתכוונים אליהם. אז חכה..... בבי"ס דברים נראים הרבה יותר קיצוניים ממה שהם באמת. אז תנשום עמוק... ובהצלחה !

כאילו הלווווו (דפיקה על הראש)

כל עוד אתה לא גר בשכונת פחונים בג´נין אביב ג´, אני בטוח שאנשים נוספים בסביבה שלך גולשים באינטרנט ושואלים את עצמם את אותן השאלות אם סטרייטים *רקיעה ברגליים* נכנסים לפורום בליינדייט ומחפשים שם את אהבת חייהם, מדוע שלא תעשה את אותו הדבר? רוב ההומואים גולשים בצ´אטים ובפורומים, הרבה זוגות שאני מכיר נפגשו ברחבי הרשת והגיע הזמן שגם אתה תיקח את הנבוט ותצא לצוד לך בן זוג בחר לעצמך כינוי, כנס לאחד מחדרי הצ´אט (שמתאים לגיל שלך) והתחל בשיחות שמור לעצמך את הזכות לנתק את הקשר בכל רגע בו השיחה נראית לך חשודה, אל תפרסם כתובות וטלפונים ואל תמהר לחלק פרטים על עצמך בחדרים פומביים (אנשים קוראים את הפרטים הללו, מתנתקים מהצ´אט, נכנסים מחדש ומתחילים איתך כשהם מציגים את עצמם כאילו הם אוהבים את אותם התחביבים כמוך בכדי שתתאהב בהם בקלות) תוך כמה ימים תכיר את הדמויות המרכזיות, תזהה אנשים שכיף לך לשוחח איתם ותדע להתחבר בשעות בהן גם הם מחוברים המצב שלך נורמלי לחלוטין ואני מאחל שבמהרה בימינו תעמוד מתחת לחופה עם בחיר ליבך *הולך לקנות שמלה לאירוע*

xanadu

New member
קום בחור עצל וצא לעבודה

ממש יעזור לך שתתחבר לכאן ותגיד שאין דרך לפגוש מישהו! הלו, קדימה, שנס מותניים, לא יקרה כלום עם תיכנס לצ´ט אחד או שניים, תדבר עם אנשים שמתאימים לך, בעיקר בקטע של הגיל, ותיזהר כי פדופילים לרוב אורבים שם, ותראה מה תוכל לדוג. אז בחורצ´יק, די לבכות (סליחה על הבוטות, אבל אני מתאמן באסרטיביות ובגבריות חדשה) וקדימה לעבודה בהצלחה ושים

לא מסוגל ללכת למועדוני גייז ?!?!

אני רק מקווה שזה לא נובע ממגבלה פיזית, אחרת , למה לא ? ישנם מספר רב של יתרונות בצעד כזה: א.מה שבטוח , שלא תזדקק לגיידאר (נמכר עכשיו בערוץ הקניות ב- 326 תשלומים
) ב.אם תתחיל שם עם מישהו אני מוכן להשבע שהוא לא יקרא לך הומו מפגר. ג.יש סיכוי טוב שגם יתחילו איתך(מומלץ לעצלנים). ד.תהיה מוקף בהומואים בני גילך ,ואולי כמה פאג-האגס וסטרייטים(למחצה) תועים (עבדך הנאמן).

למעלה