--הפעם הראשונה שלי--

--הפעם הראשונה שלי--

לא לא, זה לא מה שאתם חושבים יא סוטים..
כאן ספרו על הפגישה הראשונה שלכם עם נינה:
הנה כמה דברים שיקלו:
תאריך הפגישה:
מיקום הפגישה:
תיאור הפגישה:
אני אענה מחר כי אני עכשיו הולכת לישון, זה כדי שיהיה לכם מה לעשות ביינתים חחח
טל

נסיכת pop

New member
שלי../images/Emo152.gif

תאריך הפגישה: 15.11.2003 אחרי הניצחון שלה בגמר שהיה בחודש 8 מיקום הפגישה: מסך הזהב 2003 תיאור הפגישה: לא היה משהו מיוחד,רק פתאום אני רואה את המלכה הזו[
] צועדת בשטיח האדום ותוך 3 שניות כל העולם הסתכל לשם, כמובן שהצלמים חגגו. אח"כ דברתי איתה ממש טיפה כי זה היה קשה לדבר איתה שם
והיא חתמה את הערב עם הסינגל בהופעת בכורה "כמו ששיר נוגע"

ג ב ש ו ש

New member
טוב הנה אני עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

אני פגשתי אותה כשהיא הייתה פה בפסח של שנה שעברה אצל סבתא שלה
כפי שחלקכם יודעים בת דודה של נינה היא בשכבה שלי והיא אחת הידידות הכי טובות שלי..שיגעתי אותה במשך המון זמן והיא הפגישה בנינו.. גם רן היה
יש לי תמונות שלה מהבית אבל לא בתוך המחשב
היה מדהים...חלום
חוויה שלא אשכח לעולם

*בהלם* ../images/Emo187.gif

אני חושבת שאם הייתה לי ההזדמנות הזאת כמו שהייתה לך לפגוש את נינט, הייתי מקבלת לחץ דם נמוך ומתעלפת על המקום. ואולי, גם, באותה הזדמנות, נכנסת לקומה. *_*

ג ב ש ו ש

New member
זה בסדר מרוב שהייתי בהלם לא../images/Emo88.gif

הצטלמתי איתה איך התעצבנתי על עצמי..ישבתי על הספא והסתכלתי עלייה כ"כ יפה ומאושרת

עונה =)

תאריך הפגישה: 12.7.04 מיקום הפגישה: אולפני הש"ש תיאור הפגישה: וואי זו היתה חוויה, אותה ראיתי אחרונה אחרונה.. וכשראיתי אותה התעלפתי.. אחרי שראיתי חיבקתי והצטלמתי עם כולם, פתאום רן בא.. וזה היה יום לפני שהוא צעק בשיר שלנו "נינההההההההה" הפרק עם האקדמיה והחולצה הורודה שהוא צעק בכל בצפר כי גילה שנועה שקרנית.. בקיצר אני עושה לו צעק נינה שניה חחחחחחחחחחחחח והוא כזה נינההההההההההההההההה והיא צועקת לו מה והוא עושה לה בואי חחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא כזה באה ואני מתעלפת והם בשוק וחברה שלי חשבה שסתם נפלתי כי היא היתה מאחורי אז היא העיפה אותי ועפתי על נינה והיא חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה אאאחח אלוהים איזה יום זה היה.. ורן החזיק לי את היד כדי שאני לא אתעלף שוב ועד עכשיו אני זוכרת עד כמה היד שלו היתה קרההה.. והבאתי לנינה ורן פול מתנותת חחחחח ואני זוכרת את כמות האיפור שהיתה עליההה גאדד.. בקיצר היה היום המדהים בחיים שלי.. 12.7.05 ו-5.9.05 הימים הכי טובים שהיו לי

../images/Emo99.gif איזה כיף לך.. ../images/Emo187.gif

איך שיגעת אותי עם זה בהופעה..
איך ואיפה פגשת אותה בספטמבר?!

ראשונה ויחידה../images/Emo10.gif

לא זוכר את התאריך מועדון האנגר בת"א..ההופעה של כוכב נולד 1. כמה חודשים אחרי הזכייה.. אחרי שנגמרה ההופעה הלכתי לחכות לכל הכוכבים שיבואו, נינט באה, אבל לא חתמה לאף אחד ואז היא ראתה את הפרצוף המסכן שלה
שאלה אולי אם יש לי עט, אמרה לי לסובב את הגב וחתמה לי
אמרתי לה שהיא מדהימה, היא אמרה לי "תודה נשמה"
וזהו..

למעלה