הפעם הראשונה שלי.....

Master Eagle

New member
הפעם הראשונה שלי.....

החלטתי לשתף אותכם בחוויה שהביאה אותי לבדסמ. זה היה כשהייתי בן 29, כלומר לפני כ-26 שנים. הייתי אז הבעלים של חברה שעסקה בשירותים מקצועיים לענף מסויים. היה לי לקוח שהתחמק מלשלם והוא הפנה אותי לעו"ד שלו. קבעתי פגישה במשרד עו"ד באחד הימים לשעה 10 בבוקר עם עורכת דין ששמה הפרטי יהיה נורית לצורך העניין. אשה שהייתה בת כ-40, נאה מאד ומטופחת ולבושה באלגנטיות כראוי למעמדה במשרד. התחלנו בשיחה והתדיינו על גובה החוב, תנאי התשלום וכו'. פגישה עסקית שכמוה עשיתי רבות. ואז ברגע מסוים היא אמרה משהו די חצוף ומתנשא. ואני עניתי לה "מי את חושבת שאת? אם אני אומר שהעניין ייעשה ככה, אז ככה זה גם יהיה". ואמרתי את זה כנראה בטון מאד סמכותי. התשובה שלה הייתה "כן אדוני". אז עוד לא הבנתי את השינוי ביחס אבל רציתי לנצל את המומנטום ואמרתי "ועכשיו תשבי ותכתבי מה שאני רוצה שיהיה כתוב בהסכם". התשובה שלה: "כן אדוני". וככה לאורך מספר דקות ארוכות כל מה שאמרתי היא פשוט עשתה וענתה ב"כן אדוני". ואז התחלתי לשים לב זה....וניסיתי לראות אם זה עובד גם על דברים אחרים. אמרתי לה לקום, לשבת ושוב לקום והיא צייתה ורק אמרה "כן אדוני". זה היה חדש בשבילי ודי גירה אותי. ציוויתי עליה לנעול את הדלת וכך היא עשתה. התיישבתי על שולחן הכתיבה שלה והסתכלתי עליה ולא ידעתי מה בעצם אני רוצה....ואז כאילו שהכל היה טבעי, פקדה עליה להתפשט והיא עשתה זאת....עד אז, רק שמעתי די במעורפל על בדסמ והדברים התחילו לחדור להכרתי....וניסיתי להזכר בכל מה שקראתי ושמעתי וראיתי בסרטים למיניהם והכל ניסיתי עליה והכל הלך חלק כשהיא מצייתת ורק אומרת "כן אדוני"....לא אפרט כאן את כל מה שעשיתי איתה כי זה פחות מעניין מעצם העניין עצמו. אח"כ התברר לי שהיא סאבית אמיתית, שהיה לה מאסטר במשך כ8 שנים עד שהם נפרדו וכבר כמה שנים טובות שלא היה לה קשר לבדסמ ואני עוררתי את זה מחדש אצלה. רק אוסיף שהיא הייתה הסאבית שלי במשך כשנתיים והיא הייתה "כר הניסויים" שלי לפיתוח הצד הדומיננטי שבי. הקשר בינינו נפסק לאחר כשנתיים ולא ממש נשמר. לפני מספר שנים אבל, ביום הולדתה ה 60, לקחתי אותה והענקתי לה סשן שהיא בוודאי לא תשכח וזאת מאחר שכבר הרבה שנים היא לא הייתה פעילה בתחום. היא הייתה אז והיא גם עד היום, נשואה לבעל שהמילה בדסמ מפחידה אותו.....

nerissa

New member
סיפור מדהים

פעם שניה שאני שומעת סיפור שכזה.. שתוך כדי "החיים" במקרה נתקלו שני צדדים משלימים אחד בשניה ונוצר קשר.. הסיפור האחר היה של סטודנט עם הפרופסורית שלו. רק אנשחנו הולכים במסלול הוירטואלי ה"סטנדרטי"

Master Eagle

New member
כן....

והמעניין הוא שעד לאותו הרגע זה אולי סיקרן אותי, אבל לא מעבר לזה....אבל נתפסתי לזה באופן מיידי וזה שינה לי הרבה לגבי תפיסת העולם שלי בכל הקשור ליחסים בין גברים ונשים.... אני מכיר עוד מקרה דומה של מישהו דווקא "נכנע" לרצונותיה של מלכה מנוסה והוא לא ידע שהוא כזה....והוא כבר לא היה ילד ואיש מבוסס ומצליח. היום הוא העבד שלה. היא חסרת השכלה כמעט לחלוטין, חסרת מקצוע ועבודה, אשה לא יפה (בלשון המעטה, ראיתי אותה) אבל בעלת יכולת מדהימה להקרין את מי שהיא....והוא בעל תארים אקדמאיים, איש מצליח מאד ומבוסס כלכלית והוא ממש שפוט שלה.

Pixy led

New member
מקרה מאד מעניין... אהבתי לקרוא.

עדיין לא עמדתי לחלוטין על הקשר שבין הנטייה ל-BDSM לבין נטיות בחיים מחוץ למיטה (שהרי, כפי שהצגת, אדם משכיל, מבוסס כלכלית ובעל תארים יכול להכנע לאשה חסרת-השכלה, מקצוע או עבודה, שאינה מושכת - ובכן, זה כבר עניין של טעם וריח...), ולכן מעניין אותי לשאול אותך - במה זה שנה את תפישת-העולם שלך בקשור ליחסי גברים-נשים? האם הכוונה היא גם ליחסים שאינם מיניים? מכל מקום, שוב, נהניתי מהקריאה, ונשמע יפה בעיניי, שמפגש אקראי יוליד מתוכו את כל שרשרת ההתפתחויות הזאת. יום טוב לך.

Master Eagle

New member
תפישת עולם

עד אז והייתי כבר נשוי, החלוקה בין גברים ונשים הייתה בעיני די קלאסית. של בעל מפרנס ואשה מגדלת את הילדים ורצון לשיוויון וחלוקה שווה של מטלות משפחתיות וכו'. ופתאום התברר לי שקיים עולם אחר שבו אין שוויון מעמדות. וזה נכון כמובן גם למלכה ועבד, או לאדון ועבד, מלכה ושפחה....אבל פתאום התברר לי שיש עולם שחוסר השיוויון בו הוא זה שעושה אותו למעשה לקיומי......אין שליט ללא נשלט....ואין אדון ללא השפחה שלו.....וזה בהחלט שונה מתישת העולם המקובלת של שוויון בין בני הזוג וכו'.

Pixy led

New member
תפישת השוויון.

אם כך, באילו עוד תחומים בחיים שלך נכרת השפעת ה-BDSM?

Master Eagle

New member
למשל

בעסקים. אני היום מנכ"ל של חברה ותמיד שאפתי להיות זה שמחליט, זה שקובע. תמיד הייתי או עצמאי או בתפקיד ניהולי בכיר ביותר.

Master Eagle

New member
ומה תפישת העולם שלך?

בתור בחורה צעירה שזה עתה נחשפת לעולם הזה...

Pixy led

New member
אני עדיין לא בטוחה.

בתור התחלה, "איש באמונתו יחיה", וכמובן שעל כל אחד לחיות את חייו באופן המתאים לו ביותר, לפי תפישתו וכו'. זה צריך להיות הרקע לכל דבר שאוסיף. מבחינת איך שאני נהנית לנהל את חיי, ובכן, בחדר-המיטות אני נהנית מחלוקת-המעמדות שבה אני פחותה מהגבר (במקרה שלי, החבר), מצייתת להוראותיו וכיוצא בזה, אך מחוצה לו, אני בדרך-כלל דווקא אדם אקטיבי, שרוצה לדעת מה קורה ולכוון את ההתרחשויות על פי דרכו... דרכי. אני חושבת שאולי אני מוצאת דווקא בכניעה בהקשר מיני את השחרור מכל האחריות והעול של חיי היומיום שלי. זוהי לא בדיוק תפישת-עולם, אלא יותר: הדרך שלי לחיות. מבחינת התפישה, אני מאמינה בשוויון מעמדות והזדמנויות, ובחופש של כל אדם לעשות כרצונו, כמובן... בתור בחורה צעירה שזה עתה נחשפת לעולם הזה, אני בעיקר רואה את מה שמרתק ומושך בו, את ההנאה שבהשפלה, את השלוב המוזר של להפיק משהו חיובי ממשהו שבדרך-כלל נתפש כשלילי. אני חושבת שהבנת "התחומים האפורים" היא מה שמאפיין את החשיפה הזאת.

Master Eagle

New member
מנסיוני

רק אנשים חזקים יכולים להיות עבד/שפחה אמיתיים. כל השפחות שהיו לי, והיו לי כמה, היו נשים שבחוץ היו נתפשות כנשים חזקות. זה שהשפעתי עליהן גם בחיי היומיום זה לא שייך לעניין. ככלל, הן היו נשים עצמאיות ובתפקידי ניהול וכו' ורק כשהן היו איתי הן היו כנועות וצייתניות כמו שצריך. בשביל בחורה בגילך את מראה המון בגרות. כל הכבוד

nerissa

New member
הערת ביניים - מסכימה ../images/Emo13.gif

אוהבת לקרוא אותך ואת דעותיך.. אוהבת את גישתך, פיקסי

גמני מסכימה עם נריסה ועם הנשר.

פיקסי, את בסדר * בסדר= ממש אחלה (למען הסר ספק)

Pixy led

New member
אם כך,

מה, בעצם, הופך אדם לעבד/לשפחה? מה גורם לאדם לקום בבוקר יום אחד (כמובן, אחרי תהליך כלשהו... גם אם סמוי) ולרצות שישלטו בו? אלה התשובות שאני מחפשת... זה, כנראה, התהליך שלי. ותודה.

אני אגיד לך משהו

האמת היא שכבר דיברתי על זה לא מעט. את תצטרכי לגלות את הסיבות שלך בעצמך, אבל אני יכולה לספר לך עלי: אני חייתי חיים וניליים לחלוטין עד לפני כ-15 שנים פחות או יותר, ואז הכרתי איש אחד (דרך חיוג שגוי בטלפון) והיה ביננו קליק מדהים, צחקנו וקשקשנו והחלטנו להיפגש לכוס קפה. כבר הייתי נשואה ולא התכוונתי לתת לקשר הזה שום נופך רומנטי או מיני או כלשהו שיהווה בגידה בבעלי. במהלך הפגישה שלנו הבחור שואל אותי אם הוא יכול להגיד לי משהו שאולי יביך אותי ומספר לי שהוא עבד ואוהב לסגוד לרגלי נשים. לא הרבה זמן חלף והפכתי להיות המלכה שלו (העניין סיקרן אותי עד כדי כך שלא יכולתי להתעלם מזה) והוא לימד אותי המון. אחרי קשר של כשנתיים הרגשתי שמיציתי את העניין ואז דיברתי עם הבחור שיחה רצינית ועמוקה והוא אמר - את צריכה לנסות את הצד השני. כעסתי. מה פתאום? הרי אני אישה חזקה, משוחררת, מודרנית, עצמאית ועוד אלף ואחד תארים חזקים. שאני אשתעבד לגבר? לא דיברתי איתו איזה חודשיים (כן, באמת כעסתי עליו) ואז בוקר אחד התעוררתי והייתי כל כך חרמנית וממש לא יכולתי להירגע, והדבר היחידי שהרגיע את החרמנות שהגיעה כבר לדרגת הצקה, היתה פנטזיה של להיות נשלטת ע"י גבר. הבנתי שיש כאן משהו וצריך לנסות את זה. כיוון שהבעל שלי לא בעניין, ביקשתי מאיזה יזיז שהיה לי בזמנו לנסות את זה, והוא הסכים. זה היה מדהים (אם כי היום הייתי צוחקת מזה) אבל פתאום הרגשתי שיש משהו הרבה יותר אמיתי בצד הזה. התקשרתי לבחור הראשון, התנצלתי על היותי חמורה, וחזרנו להיות בקשר. דרכו הכרתי את המאסטר הראשון שלי ומאז, ברור לי שכדי להיות מסופקת מינית עלי להיות עם גבר חזק, דומיננטי, מאסטר. זה הסיפור שלי.

Pixy led

New member
תודה שספרת,

זה מדהים, עד כמה דברים יכולים לקרות באקראיות... חיוג שגוי, כמו שקרה לך, לדוגמה. אני מניחה שזה פשוט משהו שנמצא באדם... ורק צריך לגלות אותו. אבל שאלה: את פסיכותראפיסטית, אם זכרוני אינו מטעה אותי. האם אי-פעם נתקלת בעבודות-מחקר בנושא? בניירת כלשהי שחוקרת את הנטייה ל-BDSM ומקורותיה? אולי אני צריכה לפתוח כמה ספרים.

Master Eagle

New member
אני מכיר שופטת נוער מארה"ב

שהיא שפחה (הייתה שלי במשך כ 3 שנים) היא שחורת עור והיא חקרה את הנושא ביסודיות כדי לגלות את הסיבות שהביאו אותה לזה ולדבריה היא רק יצאה יותר מבולבלת....אז אולי עדיף לא לנסות ולבדוק ופשוט לתת לדברים לקרות

למעלה