ניו יורק
זכיתי בה במכרז שפחות במועדון SM באזור שוק הבשר של מנהטן, מחיר סימלי 1 דולר,,,,, אישה כבת 45, היתה מבוגרת מימני, הגיעה אלי מדוכן המכירה במבט מושפל, סאבית מנוסה, משהו מחוק היה בעיניה. ואני, מונע מתשוקה חזקה לשלוט, חסק ניסיון להוציא נסיונות עם מי שהיתה אישתי אז (גרושתי היום), ידעתי "שיש לי את זה", אך טרם ניסתי את זה IN THE OPEN,,,,, נעולה היתה בנעלי עקב, קולר לצוארה, נעמדה מולי מביטה לרצפה ובקול חלש אמרה " לשרותך אדוני,,,," דיקלמה את מילת הבטחון שלה, שלחתי אותה להביא את רצועת ההליכה מאחד הקירות, במועדון, כשחזרה ירדה על ארבע וצוותה לקחת אותי לסיור במועדון שהיא הכירה כה טוב ואני בו מבקר חדש. מפעם לפעם עצרנו, בכח מתון הפנתי את ראשה לעבר פני ליצור קשר עין, להוריד מהניכור ולהחליף את תחושת היותה מחוקה לתחושת בטחון שבו תוכל גם לכבד אותי וגם להתמסר אלי. לאחר הסיור בחרתי פינה במועדון, והתחלתי בסשן שעיקרו היה קשירות שמנעו ממנה חופש תנועה כמעט מוחלט, עיניה כוסו, פיה נאטם בסרט הדבקה. לאחר שנקשרה הצלפתי בה תוך שאני בודק מידי פעם את מצבה, לבסוף הורדתי את נייר הדבק מפיה, SSC אמרנו ? הסשן הסתיים לאחר שכוסתה כמעט לגמרי בשעווה בצבעים שונים. לאחר הסרת כיסוי העיניים נוצר קשר עין חם ומודה, לחצית יד חמה כאשר היא עדיין על ארבע סימה את המפגש. אחר כך על הבר התודעתי לסיפור חייה, היה מעורר מחשבה על מהות ה BDSM. בטוח שהיום הסשן היה מבוצע מרתק יותר, בכל מקרה את הסשן הזה ואת התחושות המיוחדות שלו לא אשכח. במשך ימים אחרי המפגש נשאתי את התחושה החזקה שהיתה בו זמנית מחרמנת, מעוררת ורצון חזק לסשן נוסף, וגם מפחידה משהו, על לאן כל זה מוליך את חיי. היום אני יודע שזה הוליך אותם למקום שנכון לי.