הפעם הראשונה שלי

כנוע ה

New member
הפעם הראשונה שלי

הפעם הראשונה שלי אני זוכר עדיין...את ישבתי מפוחד לבד...הנעתי את הרכב בלילה והתחלתי לנהוג בטירוף. יש לכם ספור יותר מעניין על הפעם הראשונה שלכם? (לא חייב פעם ראשונה שנהגתם....גם ספורי זימה יתקבלו בברכה) כמובן שכולנו נשמח לשמוע. מי מרים/מרימה את הכפפה?

Z o d i a c

New member
אני ראשון! אני ראשון!

את העבד הראשון שלי הכרתי כאמור דרך הצ'אט. אחרי שיחה קצרה ועניינית קבענו להפגש. להגיד לכם שהייתי הסטרי תיהיה מילה עדינה! סה"כ הכל נפרדתי מקשר ארוך למדי לא מזמן, סטוצים מעולם לא שובצו בתפריט היומי שלי ומסיבה לא ברורה החלטתי שזה הזמן לנסות. כמה גרוע זה כבר יכול להיות? מיהרתי לסדר את הבית כיאה לפולני טוב (שהוא יכנס ויראה שיש כלים בכיור?? רק זה חסר לי!), לבשתי משהו נוח וסקסי (חוטיני...מאוד סקסי..
ויצאתי לחכות לו למטה כפי שסכמנו. להלן מסקנות ההנהלה מאוד מפגש ראשון: אני רציתי 1.80 שרירי וחלק קיבלתי 1.73 שרירי אמנם אבל שעיר לאללה. נו מילא. להלן מספר ממסקנותיה של הועדה: א. אם אתם קובעים עם אדם מסוים במקום ציבורי ובזמן ההמתנה אתם בוחרים לשבת על משהו צר כמו למשל גדר בטיחות, חוטיני הוא לא בחירת לבוש נכונה. הרגשתי את הכליות שלי יוצאות מהתחת. ב. הבחור היה יפיפה
פשוט אל יווני
כל הזמן חיכיתי לרגע שהוא יגיד לי - "צ'מע, זה לא זה". הוא לא אמר..
ג. כבר בכניסה לחדר השינה הוא נכנס לעמידה מוצא - על ארבע. קצת הובכתי לרגע כי לא ממש ידעתי מה אני אמור לעשות עם זה אבל יאללה זורמים! ד. נשיקות - אם יש סיבה שבעטיה אני לא נוטה להקריב את פי לטובת נישוק עבד אחר שייכת לאותה טראומה. הבחור מסתבר מעשן כ-ב-ד-! היה לו טעם של מאפירה אחרי שמישהו גמר לתוכה. נורא רציתי להאיר את עיניו לזוועה שנחשפתי אליו רק שהדחף לעצור את המפגש עם ארוחת הערב היה חזק ממני. ה. היכולות האוראליות הנפלאות שהוא הפגין בכל הקשור לטיפול באצבעות הרגלים שלי לא באו לידי ביטוי במהלך המציצה. למען השם! זה היה כמו לאונן עם נייר זכוכית!! (לנשים בינינו שאין מתחברות לעצמת הכאב, תנסו להעביר פצירה על הדגדגן) ו. הוא גנח בצורה נפלאה!! עדין, כנוע. כמו שאבא אוהב! יתרה מזאת הוא לא התווכח לרגע וביצע כל תנוחה שרציתי העיקר לספק אותי. הבעיה היתה שהוא כל כך נהנה (
צ'מעו..תראו..) כך רק חדרתי אליו והבחור כבר גמר... לא יודע אם לראות זאת כמחמאה לשמה או כעלבון צורב. בשורה התחתונה, יחסית לפעם ראשונה היה מצוין!! בהחלט לא אשכח את אותה פעם ולו בזכות אותה מזכרת סימלית, שחומה וריחנית שהוא השאיר לי על השמיכה.

נימרודM

New member
ניו יורק

זכיתי בה במכרז שפחות במועדון SM באזור שוק הבשר של מנהטן, מחיר סימלי 1 דולר,,,,, אישה כבת 45, היתה מבוגרת מימני, הגיעה אלי מדוכן המכירה במבט מושפל, סאבית מנוסה, משהו מחוק היה בעיניה. ואני, מונע מתשוקה חזקה לשלוט, חסק ניסיון להוציא נסיונות עם מי שהיתה אישתי אז (גרושתי היום), ידעתי "שיש לי את זה", אך טרם ניסתי את זה IN THE OPEN,,,,, נעולה היתה בנעלי עקב, קולר לצוארה, נעמדה מולי מביטה לרצפה ובקול חלש אמרה " לשרותך אדוני,,,," דיקלמה את מילת הבטחון שלה, שלחתי אותה להביא את רצועת ההליכה מאחד הקירות, במועדון, כשחזרה ירדה על ארבע וצוותה לקחת אותי לסיור במועדון שהיא הכירה כה טוב ואני בו מבקר חדש. מפעם לפעם עצרנו, בכח מתון הפנתי את ראשה לעבר פני ליצור קשר עין, להוריד מהניכור ולהחליף את תחושת היותה מחוקה לתחושת בטחון שבו תוכל גם לכבד אותי וגם להתמסר אלי. לאחר הסיור בחרתי פינה במועדון, והתחלתי בסשן שעיקרו היה קשירות שמנעו ממנה חופש תנועה כמעט מוחלט, עיניה כוסו, פיה נאטם בסרט הדבקה. לאחר שנקשרה הצלפתי בה תוך שאני בודק מידי פעם את מצבה, לבסוף הורדתי את נייר הדבק מפיה, SSC אמרנו ? הסשן הסתיים לאחר שכוסתה כמעט לגמרי בשעווה בצבעים שונים. לאחר הסרת כיסוי העיניים נוצר קשר עין חם ומודה, לחצית יד חמה כאשר היא עדיין על ארבע סימה את המפגש. אחר כך על הבר התודעתי לסיפור חייה, היה מעורר מחשבה על מהות ה BDSM. בטוח שהיום הסשן היה מבוצע מרתק יותר, בכל מקרה את הסשן הזה ואת התחושות המיוחדות שלו לא אשכח. במשך ימים אחרי המפגש נשאתי את התחושה החזקה שהיתה בו זמנית מחרמנת, מעוררת ורצון חזק לסשן נוסף, וגם מפחידה משהו, על לאן כל זה מוליך את חיי. היום אני יודע שזה הוליך אותם למקום שנכון לי.

והנה שלי

אשכרה זינוק לאתמול עשיתם לי. הפעם הראשונה שלי היתה די מזמן. הכרתי בחור דרך שיחת טלפון, פשוט טעות במספר. הוא היה עקשן והמשיך להתקשר שוב ושוב עד ששכנע אותי לשוחח איתו. לא גיליתי לו את שמי האמיתי. אחרי כמה לילות ששוחחנו ושרפנו את כל הלילה בטלפון (גרנו במרחק חמש שעות נסיעה אחד מהשני), הוא שאל אותי אם אני בקטע של שליטה ואמרתי שאני לא יודעת מה זה. הוא התחיל לרקום לי סיטואציות ואמר שברגע שאני מרגישה שהוא עובר את הגבול לעצור אותו. הוא לא עבר את הגבול. ככל שסיפר יותר ותאר מצבים שונים, נדלקתי יותר כך עברו שבועיים של פנטזיות נון סטופ ואז אמרתי – כנס לאוטו ובוא. אז, עוד אפילו לא היה לו פלאפון. הוא הגיע ואני יצאתי אליו, לבושה בשמלת מיני שחורה, נעלי עקב שחורות, ונסענו לשפת הים. בדרך הוא ניסה להגניב מבטים ואני בקול הכי סמכותי שיכול להיות (ושבאמת לא הבנתי מאיפה הוא בא) – אמרתי "אתה לא מסתכל על כלום בלי רשות" רציתי להכיר אותו קצת אבל התשוקה הכריעה את שנינו, וכיוון שלא היה לנו מקום מסודר, מצאנו לנו איזה ספסל בפארק. מעולם לא עינגו אותי כך, אני כמעט גמרתי רק מליקוק כפות הרגליים. הסשן היה קצר, הוא גמר די מהר כשהנחתי את הרגל שלי על הזקפה המדהימה שלו. זו היתה תחילה של קשר מופלא שנמשך שנתיים רצופות של המון הרפתקאות. היום יש לי קצת יותר נסיון, אבל כל מחשבה על האיש ההוא שרק אלוהים יודע איפה הוא היום, עושה לי נעים... אגב זוד, אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר כשאתה אומר טעם של מאפרה - אני התניתי את המשך הקשר בהפסקת עישון אחרי שנפרדנו הוא אמר שהדבר היחיד שמנחם אותו בפרידה הזו היא שהוא יכול לחזור לעשן, אבל היה שמח לא לראות סיגריה יותר כל החיים. עד היום לא יכולה לסבול מישהו מעשן בגלל זה.

Z o d i a c

New member
זה כל כך מתסכל

גם הקשר הנוכחי שלי מעשן כמו קטר. לצערי אין לי את האפשרות לכפות עליו שיפסיק ואני גם לא רוצה להציק לו עם זה. אבל ראבק...מישהו צריך לשבור את המיתוס של מסטיק אחרי סיגריה מעביר את הטעם... הדבר היחידי שיכול להוציא ממנו את נשימת הדרקון שיש לו זה אולי אקונומיקה.

למעלה