הפעם הראשונה שלי

הפעם הראשונה שלי

עוד כמה ימים אחווה את הפעם הראשונה שלי. אלך אליו כדי להרגיש הכי אישה, הכי חושנית והכי סקסית וכדי לראות את הגבר שאיתי. אני אראה אותו עומד מולי, חיוך חצי מבוייש, עכשיו שהוא יודע שאני רואה הכל, אראה את עיניו, את פיו מתקרב לשלי ונושק קלות תוך כדי שהוא מזיז את שיערי מאחורי האוזן ולוחש "זו תהיה הפעם הראשונה הכי מדהימה שלך, יפה שלי" ואני אהיה הכי יפה - אלבש שמלה שחורה ונעלי עקב, מתחת סט חזיה ותחתון תחרה תואם שאת הכל הוא יוריד לאט, ללא פראות כמו שהוא רגיל, הערב אנחנו משאירים את האדון והזונה בחוץ. יוביל אותי לחדר, למיטה שתהיה מווארת במיוחד בשבילי - כדי שאראה אותו מתפשט מולי. יימרח אותי בשמן עיסוי מכף רגל ועד ראש, נוגע-לא נוגע בכוס הנוצץ והממתין שלי, נשכב מעליי לבודי-מסאז' נעים, אראה אותו עוצם את עיניו בהנאה, עובר בחושניות על גופי בעיניו העצומות בעוד שלי פקוחות לרווחה, לא לפספס כלום. עד היום הרגשתי - היום אני רואה. אראה את הלשון שלו חודרת אליי באיטיות, את עיניו מסתכלות לתוך עינייממעמקי ירכיי כשהוא טועם את הנוזל שלי, אני רוצה לעצום עיניים - אבל לא! הרצון והצורך לראות חזקים יותר, אחזיק את ראשו, אלטף אותו ואשרוט את כתפיו כשאהיה קרובה, אני אראה את פיו נושק לשפתיי התחתונות ברעב אבל באיטיות שאני אוהבת ואגיע לאורגזמה הכי חזקה (בינתיים) בערב הזה. "עוד לא ראית הכל" הוא אומר בטון החצי-פקודה חצי-שובב וכמה שהוא צודק. הופכת אותו על גבו ולא רק מרגישה את איברו הזקור, רואה איך הוא זז בנסיון להיכנס אליי, מתיישבת עליו בפעם אחת ועוצמת עיניים, לשניה, רק כדי להרגיש ומרגישה את המשיכה בשיער שלי "אסור לך לעצום עיניים, לא הפעם" הוא אומר. נעה עליו קדימה ואחורה, עולה ויורדת יותר ויותר מהר, שמה לב כשאני נשענת אחורה, שאני רואה את עיניו חוקרות את שדיי, את פיו מתנשף בחוזקה. מקרבת את שדיי אל פיו שילקק וימצוץ וישאיר בי סימנים של פעם ראשונה, שלמחרת עוד אחייך לעצמי במראה שאראה אותם. "אמרת לי השבוע שאת רוצה את הסקס הכי פשוט, הכי אמיתי" אומר לי בעודו משכיב אותי על גבי, מרים את רגליי וראשי מונח על הכרית בזווית כזו שאראה את הזין שלו חודר לכוס הרטוב שלי. "מה את רואה? ספרי לי!" פוקד בין אנחה לגניחה ואני מתארת לו איך הזין שלו נכנס אליי יבש ויוצא רטוב מכל מיצי, איך הבטן שלו נצמדת לשלי והזיעה שלנו מתערבבת, רואה איך שניים הופכים לאחד בהתעלסות ארוכה לתוך הלילה, את שריריו בוהקים משכבה דקה של זיעה (וכמה שזה יפה), את המצח שלו מתקמט בהנאה כשהוא נכנס אליי הכי עמוק ואני מפעילה את השרירים כך ששני איברנו "מדברים" זה עם זה בקוד משלהם, מרגישה אותו בכל גופי ורואה את כל גופו מענג אותי, מזיין אותי, מתעלס יחד איתי. אני ממלמלת איך שאני מרגישה אותו, איך שהוא מגיע אליי הכי עמוק ואיך שאני גומרת לו על הזין והוא נע יותר מהר, רואה את שרירי רגליי נמתחים עוד יותר למעלה והוא מנשק אותם כשהוא עוצם עיניים ומתחיל לרעוד ביחד איתי, אני אומרת לו שיפקח אותן, שיראה ביחד איתי, שיראה איך שנינו מגיעים ביחד לאורגזמה, בפעם הראשונה שלי. אנחנו נאנחים וגונחים ואני מגיעה לאורגזמה הכי חזקה שהיתה לי אי-פעם ושנינו גומרים ביחד כשהוא בתוכי, ואני רואה את פיו חצי חיוך, חצי מותש. אנחנו מנסים להסדיר את הנשימה שלנו, כי ערב כזה אף אחד משנינו לא חווה. ואני לוחשת לו "תודה על הפעם הראשונה שלי כשאני רואה."
------------------------------- תגידו מזל - טוב: ביום חמישי עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים, אחרי 15 שנה איתם. לא ראיתי כמעט כלום אף פעם, רק הרגשתי. ניסתי שייצא בלי שגיאות, אבל אני עדיין רואה מטושטש, כך שאם יש - תתחשבו...
בעצם כבר לא

The 7 guest

New member
אחח לראות../images/Emo99.gifועוד

לראות במהלך סקס טוב. פנטזיה שאולי תתגשם. מזל טוב, ושהפנטזיה תתגשם אינשאללה

newcharm

New member
../images/Emo45.gif

Virgil היה משורר שחי לפנה"ס והתכבד לכתוב את האפיק הלאומי של האימפריה הרומאית. כבוד

למעלה